Suchy-wolk Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 @Kuba - mnie obojętnie, ale większość 19 uważa za zbyt wczesną, także zostańmy przy 19.30, gdyby nie wypaliło to zadzwonię. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 @Kuba ja mogę o 19, jak coś to najwyżej pośmigamy wcześniej i dojedziemy na 19.30 na miejsce spotkania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 to co gdzie ta ustawka dzis? Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 no na parkingu na Wycieczkowej. Podjade sie z Wami poznac, ale raczej nie pojade śmigać, bo właśnie sie dowiedzialam ze w niedziele jade sluzbowo za granice na kilka miesiecy i mam kilka spraw do pozalatwiania w zwiazku z tym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 loozik wczoraj mialas tez podjechac ;> Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Mawet to juz moze nie kombinujmy i spotkajmy sie wszyscy o 19.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Też bym z wami pomykał ale trochę boję się tempa, bo wciąż się uczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 daj spokoj. smiało wpadaj!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Kiedy znowu spotkanie ? bo od jutra jestem w lodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Następnym razem podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 ja tez bede juz nastepnym razem usterka zdiagnozowana moto bedzie niedlugo do odbioru ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 ...a miałam sie zaczac pakowac - Wy to umiecie namawiać :] Milo bylo poznać, fajna przejazdzka @ Jerry - ja tez poczatkujaca jestem, nie bylo szybciej niz 110km/h, wiec smialo przyjezdzaj nastepnym razem - fajnie tak w grupie jezdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 trzeba by sie wkoncu zapoznac z cala reszta;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 No to czekam na sygnał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 uff właśnie dotarłem do domu. Było zajebiaszczo Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 fakt, fajnie się jeździło i nie ma co oceniać po płci, bo dziewczyny też potrafią - jak chcą ;)pod Dellem trafiła się taka, której ciężko było dotrzymać kroku...ale widać było że to nie jej pierwszy sezon jak i całej grupy, obok której z taką pewną nieśmiałością staliśmy Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodletter Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 fakt, fajnie się jeździło i nie ma co oceniać po płci, bo dziewczyny też potrafią - jak chcą a już myślałam, że to o mnie okrutni jesteście http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif dzięki za SUPER SUPER przejażdżkę... chcę więcej o wiele więcej...a ponieważ wpadłam w stan drzemki dopiero po 3 nad ranem (a już jestem w pracy ) pozostaje mi tylko polecić espresso z mcdonalda - jeżeli to był oczywiście efekt jego działania , w co szczerze powątpiewam Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören. Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takusmc Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Wczorajsza przejażdżka była moją pierwszą i muszę przyznać, że bardzo przyjemną - co jest niekwestionowaną zasługą towarzyszek i towarzyszy (PRL-em zawiało) gosiamil szkoda, że tak wcześnie musiałaś zniknąć. To kiedy kolejny wypad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodletter Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 dopisuję się do powyższego pytania: no właśnie, kiedy się spotykamy? Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören. Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleft-style Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 dzisiaj niah niah niah Bleft-Style Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 trzeba by się spotkać żeby suchy się nową maszyną pochwalił Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 jeśli tylko pogoda dopisze, to weekend jest nasz trzeba bacznie obserwować niebo i może jakiś taniec indiański odstawić(tylko nie ten na sprowadzanie deszczu) :)ps. Gosiu, to nie chodziło o płeć, my jesteśmy dopiero świeżakami i latanie po mieście ponad 200km/h między autami,czyli robienie terroru dozwolone jest dopiero od 2 sezonu Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 trzeba by się spotkać żeby suchy się nową maszyną pochwalił Pochwalę się tylko sąsiadowi - Emilowi Dzisiaj wyjeżdżamy do Łeby, także musicie sobie radzić sami ze spotkaniami do 14 sierpnia Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodletter Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Gosiu, to nie chodziło o płeć, my jesteśmy dopiero świeżakami i latanie po mieście ponad 200km/h między autami,czyli robienie terroru dozwolone jest dopiero od 2 sezonu Mariusz Tak... 200 km/h to ja sobie polatam... własnym sterowcem chyba jak bedę miała 80ątkę Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören. Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 OMG!! Kto tak wczoraj szalał? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi