Suchy-wolk Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 @Kuba - mnie obojętnie, ale większość 19 uważa za zbyt wczesną, także zostańmy przy 19.30, gdyby nie wypaliło to zadzwonię. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Mawet Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2011 @Kuba ja mogę o 19, jak coś to najwyżej pośmigamy wcześniej i dojedziemy na 19.30 na miejsce spotkania:)
bleft-style Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 to co gdzie ta ustawka dzis? Bleft-Style
gosiamil Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 no na parkingu na Wycieczkowej. Podjade sie z Wami poznac, ale raczej nie pojade śmigać, bo właśnie sie dowiedzialam ze w niedziele jade sluzbowo za granice na kilka miesiecy i mam kilka spraw do pozalatwiania w zwiazku z tym...
bleft-style Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 loozik wczoraj mialas tez podjechac ;> Bleft-Style
kuba Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Mawet to juz moze nie kombinujmy i spotkajmy sie wszyscy o 19.30
Jerry Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Też bym z wami pomykał ale trochę boję się tempa, bo wciąż się uczę.
Macix Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Kiedy znowu spotkanie ? bo od jutra jestem w lodzi
Adrian-xj600 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 ja tez bede juz nastepnym razem usterka zdiagnozowana moto bedzie niedlugo do odbioru ;]
gosiamil Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 ...a miałam sie zaczac pakowac - Wy to umiecie namawiać :] Milo bylo poznać, fajna przejazdzka @ Jerry - ja tez poczatkujaca jestem, nie bylo szybciej niz 110km/h, wiec smialo przyjezdzaj nastepnym razem - fajnie tak w grupie jezdzic
Adrian-xj600 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 trzeba by sie wkoncu zapoznac z cala reszta;]
Enter Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 uff właśnie dotarłem do domu. Było zajebiaszczo Group of Franc
Mario Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 fakt, fajnie się jeździło i nie ma co oceniać po płci, bo dziewczyny też potrafią - jak chcą ;)pod Dellem trafiła się taka, której ciężko było dotrzymać kroku...ale widać było że to nie jej pierwszy sezon jak i całej grupy, obok której z taką pewną nieśmiałością staliśmy Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
bloodletter Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 fakt, fajnie się jeździło i nie ma co oceniać po płci, bo dziewczyny też potrafią - jak chcą a już myślałam, że to o mnie okrutni jesteście http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif dzięki za SUPER SUPER przejażdżkę... chcę więcej o wiele więcej...a ponieważ wpadłam w stan drzemki dopiero po 3 nad ranem (a już jestem w pracy ) pozostaje mi tylko polecić espresso z mcdonalda - jeżeli to był oczywiście efekt jego działania , w co szczerze powątpiewam Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören. Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren.
takusmc Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Wczorajsza przejażdżka była moją pierwszą i muszę przyznać, że bardzo przyjemną - co jest niekwestionowaną zasługą towarzyszek i towarzyszy (PRL-em zawiało) gosiamil szkoda, że tak wcześnie musiałaś zniknąć. To kiedy kolejny wypad?
bloodletter Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 dopisuję się do powyższego pytania: no właśnie, kiedy się spotykamy? Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören. Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren.
bleft-style Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 dzisiaj niah niah niah Bleft-Style
Enter Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 trzeba by się spotkać żeby suchy się nową maszyną pochwalił Group of Franc
Mario Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 jeśli tylko pogoda dopisze, to weekend jest nasz trzeba bacznie obserwować niebo i może jakiś taniec indiański odstawić(tylko nie ten na sprowadzanie deszczu) :)ps. Gosiu, to nie chodziło o płeć, my jesteśmy dopiero świeżakami i latanie po mieście ponad 200km/h między autami,czyli robienie terroru dozwolone jest dopiero od 2 sezonu Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
Suchy-wolk Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 trzeba by się spotkać żeby suchy się nową maszyną pochwalił Pochwalę się tylko sąsiadowi - Emilowi Dzisiaj wyjeżdżamy do Łeby, także musicie sobie radzić sami ze spotkaniami do 14 sierpnia Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
bloodletter Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Gosiu, to nie chodziło o płeć, my jesteśmy dopiero świeżakami i latanie po mieście ponad 200km/h między autami,czyli robienie terroru dozwolone jest dopiero od 2 sezonu Mariusz Tak... 200 km/h to ja sobie polatam... własnym sterowcem chyba jak bedę miała 80ątkę Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören. Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren.
Emil Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2011 OMG!! Kto tak wczoraj szalał? http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif
Rekomendowane odpowiedzi