Skocz do zawartości

Miejsce spotkań - Łagiewniki ul.Wycieczkowa

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

@Kuba - mnie obojętnie, ale większość 19 uważa za zbyt wczesną, także zostańmy przy 19.30, gdyby nie wypaliło to zadzwonię.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Suchy-wolk

21

• Mario

13

• gosiamil

10

• Emil

8

Top użytkownicy w tym temacie

no na parkingu na Wycieczkowej. Podjade sie z Wami poznac, ale raczej nie pojade śmigać, bo właśnie sie dowiedzialam ze w niedziele jade sluzbowo za granice na kilka miesiecy i mam kilka spraw do pozalatwiania w zwiazku z tym...

...a miałam sie zaczac pakowac - Wy to umiecie namawiać :] Milo bylo poznać, fajna przejazdzka :smile:@ Jerry - ja tez poczatkujaca jestem, nie bylo szybciej niz 110km/h, wiec smialo przyjezdzaj nastepnym razem - fajnie tak w grupie jezdzic ;)

fakt, fajnie się jeździło i nie ma co oceniać po płci, bo dziewczyny też potrafią - jak chcą ;)pod Dellem trafiła się taka, której ciężko było dotrzymać kroku...ale widać było że to nie jej pierwszy sezon :whistling: jak i całej grupy, obok której z taką pewną nieśmiałością staliśmy B)

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

fakt, fajnie się jeździło i nie ma co oceniać po płci, bo dziewczyny też potrafią - jak chcą ;)

a już myślałam, że to o mnie :decayed: okrutni jesteście http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/nono2.gif dzięki za SUPER SUPER przejażdżkę... chcę więcej :biggrin: o wiele więcej...a ponieważ wpadłam w stan drzemki dopiero po 3 nad ranem (a już jestem w pracy :whip: ) pozostaje mi tylko polecić espresso z mcdonalda B) - jeżeli to był oczywiście efekt jego działania ^_^, w co szczerze powątpiewam B)

Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören.

Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren.

Wczorajsza przejażdżka była moją pierwszą i muszę przyznać, że bardzo przyjemną - co jest niekwestionowaną zasługą towarzyszek i towarzyszy (PRL-em zawiało) :biggrin: gosiamil szkoda, że tak wcześnie musiałaś zniknąć. To kiedy kolejny wypad? :riding:

:rolleyes: dopisuję się do powyższego pytania: no właśnie, kiedy się spotykamy?

jeśli tylko pogoda dopisze, to weekend jest nasz :riding: trzeba bacznie obserwować niebo i może jakiś taniec indiański odstawić(tylko nie ten na sprowadzanie deszczu) :)ps. Gosiu, to nie chodziło o płeć, my jesteśmy dopiero świeżakami i latanie po mieście ponad 200km/h między autami,czyli robienie terroru dozwolone jest dopiero od 2 sezonu B)

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

trzeba by się spotkać żeby suchy się nową maszyną pochwalił :biggrin:

Pochwalę się tylko sąsiadowi - Emilowi Dołączona grafika Dzisiaj wyjeżdżamy do Łeby, także musicie sobie radzić sami ze spotkaniami do 14 sierpnia Dołączona grafika

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Gosiu, to nie chodziło o płeć, my jesteśmy dopiero świeżakami i latanie po mieście ponad 200km/h między autami,czyli robienie terroru dozwolone jest dopiero od 2 sezonu B)

Mariusz :biggrin: Tak... 200 km/h to ja sobie polatam... własnym sterowcem chyba jak bedę miała 80ątkę B)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...