Skocz do zawartości

Miejsce spotkań - Łagiewniki ul.Wycieczkowa

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Warto dodać, że na wczorajszym spotkaniu byli także użytkownicy robotech i Ender. Nie widać ich na wspólnych zdjęciach, ponieważ musieli się szybko ewakuować :riding: mimo wszystko wielkie dzięki, że znaleźliście dla nas trochę czasu ^_^ Zabrakło natomiast naszej koleżanki dorka2307, dla której administracja forum przygotowała drobny upominek :P oczywiście wybaczamy nieobecność i życzymy wszystkiego dobrego :biggrin:

• Odpowiedzi 120
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Suchy-wolk

21

• Mario

13

• gosiamil

10

• Emil

8

Top użytkownicy w tym temacie

sorki ze się nie pojawiłam ale obiecuje nadrobić to w następna Sobotę i wtedy wpadnę z pysznym bigosikiem z okazji urodzinek Jak nie mozna postawic piwka to chociaż poczęstuje bigosikiem i miłym uśmiechem nadrobię zaległości ok Procentami nie za bardzo :blush: chyba ze ze bezalkoholowymi :biggrin: POZDRAWIAMI dziękuje za pamięć Mam nadzieje ze lubicie pyszny bigosik na śliweczkach i grzybkach ? Chyba ze wolicie cos na słodko to zrobię serniczek Kto co woli ? Na następna Sobotę jestem gotowa Tylko błagam niech przestanie PADAC.............!!!!

I dziękuje za pamięć Mam nadzieje ze lubicie pyszny bigosik na śliweczkach i grzybkach ? Chyba ze wolicie cos na słodko to zrobię serniczek Kto co woli ? Na następna Sobotę jestem gotowa Tylko błagam niech przestanie PADAC.............!!!!

Ja poproszę małą porcję bigosiku z serniczkiem (może tylko nie zmieszane razem) - a napoje zawsze można jakieś bezalkoholowe, np. Karmi jak ktoś lubi,ale to już w naszej gestii, tzn. płci niepięknej :laugh2: Wczoraj znalazłem kolejne miejsce na spotkanie - z fajną drogą dojazdową,zalew pod Czarnocinem, niecałe 20 km w 1 stronę, 15 ha wody, do pływania się nie nadaje,ale kajaki czy rower wodny można wypożyczyć, miejsce na grilla, na takiej fajnej wysepce też się znajdzie...

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

(...)do pływania się nie nadaje,ale kajaki czy rower wodny można wypożyczyć,

A ja twierdze, ze do plywania sie nadaje - sam w tym roku juz 2 razy sie tam kapalem :)A miejsce jak najbardziej przyjemne, dojazd rowniez :biggrin:

https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group

http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6
http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR

http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long

Fajnie było polatać. Fajni ludzie. I całkiem niezła atmosfera.

Wszyscy zmarzli? Tylko mi ciepło było? :> Może jakieś zbiorowe zamówienie odzieży termoaktywnej(może się uda rabat jakiś dostać)?

A może osoba reprezentująca forum mogła by jakieś rabaty dla ludzi z forum załatwić w sklepach sprzedających rzeczy dla motocyklistów w zamian za reklamę lub polecanie danego sklepu?

tom3cz3k muszę powiedzieć, że to całkiem dobry pomysł :smile: tak się złożyło, że dzisiaj byłem w zaprzyjaźnionej Motopublice i przy okazji mojej sprawy zagadałem na temat odzieży termoaktywnej. Sprzedawca z bujną brodą powiedział mi, że na samej odzieży ma małe pole do manewru jeżeli chodzi o upust [ zaledwie 3%] i raczej nie był zainteresowany taką formą zakupów :huh: Natomiast powiedział, że przy zakupie większej ilości części motocyklowych lub kasków, zawsze można się z nim dogadać. Powiem szczerze, że sam kupiłbym sobie takie kalesony i koszulkę, bo podobno znacznie ograniczają utratę ciepłoty ciała :P W związku z czym w wolnej chwili popytam tu i tam o możliwość grupowego zakupu takiej odzieży. Ktoś w ogóle byłby chętny??

Ktoś w ogóle byłby chętny??

Bedzie kasa - bede chetny, bo tez bede w koncu chcial zakupic sobie cos porzadnego. Ale to jeszcze ze 2-3 miesiace. Ale chetny bede :biggrin:

https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group

http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6
http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR

http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long

A ja twierdze, ze do plywania sie nadaje - sam w tym roku juz 2 razy sie tam kapalem :)A miejsce jak najbardziej przyjemne, dojazd rowniez :biggrin:

To może i tak było, ale jak byłem wczoraj to woda kwitła z przejrzystością ok. 5 cm,pewnie i można w tym pływać, ale po co ryzykować <_< Za to jak się wypozyczy z 2 rowery wodne, to można się pościgać B) no i ta wysepka ze zrobionym dojściem, całkiem sympatyczna.

Ktoś w ogóle byłby chętny??

Na allegro można znaleźć rzeczy często w takich cenach, jakie cięzko uzyskać w sklepach. Bieliznę termoaktywną to mozna tam bez problemu kupić. Znajomy potrzebował na łódkę i znalazł na jakiejś wyprzedarzyza niecałe 200 zł całe pudło majtek, skarpetek, kaleson i koszulek :)Ale już kask, czy kurtkę, to bez przymierzenia bym się bał kupować,choć niektórzy sprzedawcy pozwalają odesłać, to koszt przesyłek trzeba ponieść.

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

Zapraszamy w sobotę! Mamy zamiar wziąć grilla, także w sobotni ranek dowiecie się co i jak Dołączona grafika

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

:biggrin: jak będzie pogoda i bede w Łodźi to na pewno się pojawię z bigosikiem tak jak obiecałamo której to spotkano w Sobotę w Łagiewnikach 18 czy 19 sta ?

Nie mamy niestety póki co ustalonej konkretnej godziny, ze względu na zmieniające się warunki atmosferyczne Dołączona grafika Dodatkowo ze względu na niedzielny wypad do Brzezin, spotkanie w sobotę nie ma większego sensu i nie wiadomo czy się odbędzie.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

W tym sezonie na pewno spotkania będą różnie, raz w sobotę, raz w niedzielę. Na kolejny sezon motocyklowy, na pewno ułożymy jakiś grafik/kalendarz, będziemy głosować na najlepszy dzień w tygodniu, godzinę oraz miejscówkę.

Są jacyś chętni, aby wpaść w czwartkowy wieczór? Raczej nie, aby siedzieć, ale by jeździć po okolicach Łodzi do późnego wieczora - muszę przetestować maszynę, jeżeli wszystko będzie w porządku :smile: Samemu nudno latać, a Emil nie wie czy da radę. Liczę na waszą obecność, ale w czwartkowe popołudnie umówimy się dokładnie, wstępnie proponuję godzinę 19.30

nie wiem czy będę w czwartek w łodzi, ale jeżeli tak i nie wzgardzisz obecnością horneta, to ja się wstępnie piszę :> Będę śledzić ten wątek, jak będę coś wiedzieć to dam znac

Z chęcią bym się dołączył, ale w czwartek z firmą mam imprezkę paintballową. Chyba, że wrócę przyzwoicie, ale to dam znać.

Suzuki SV650S 2007 icon1.png

Widzisz @Mawet dobre spostrzeżenie, bo ostatnio dostałem ochrzan, że nie planujemy drogi przed wyjazdem :biggrin: Zawsze było tak, że na spotkaniu wybieraliśmy cel, ale faktycznie możemy obrać teren. Proponuję jechać na Stryków > Głowno, potem na Brzeziny i do Łodzi.

PS: W czwartek po południu wszystko się dowiemy, gdy już będę pewny, że mam w ogóle na czym jechać Dołączona grafika

Dzięki http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif

bądźcie w okolicach Strykowa nie wcześniej niż 21a, proszę.... :wub:

droga z Głowna do Brzezin jest o wiele ciekawsza niż z Łodzi

Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören.

Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...