Mario Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Bez przesady z tą solą, i pieczywa też wystarczyło, więc proszę nie narzekać Spotkanie można uznać za udane, oprócz grila, była przejażdżka Łódź-Stryków-Głowno-Guźnia, czyli odprowadzanie koleżanki, która się jeszcze nie ujawniła na forum (na razie cicha wielbicielka przy okazji zjadło się jakieś lody na rynku w Głownie. Prędkość przelotowa w jedną stronę była faktycznie 80 km/h, ale z powrotem było już 90-95 km/h, co przy turystycznej trasie nie było takie złe, tzn. było bezpiecznie i nikt się nie ścigał. Choć czasami trafiało się kolegom wyrwać do przodu... oczywiście w celach tylko i wyłącznie zwiadowczych Przy okazji - pijąc do innego wątku, mamy dowód - da się jechać w grupie, o różnych pojemnościach. Podsumowując: miło, sympatycznie i bez szaleństw http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/ohyea.gif następny raz jest plan by zacząć spotkanie od przejażdżki, potem jakieś atrakcje i wspólny powrót Ja proponuję za tydzień w sobotę lub niedzielę jechać nad wodę (Guźnia), 40 km od Łodzi, można się poopalać, popływać, zrobić Grila, np. wyjechać o 13-14.00, powrót ok. 19-20.00 Dzisiaj byłem i było sporo ludzi, ale miejsce się zawsze znajdzie. Jeśli są chętni to założę nowy wątek. Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Dzięki za słowa uznana. Jeżeli chodzi o ten wypad nad wodę, to jestem jak najbardziej za, ale proponuję z tymi godzinami i dokładnym terminem się wstrzymać, ponieważ dopiero od środy/czwartku można się dowiedzieć co będzie z pogodą. Sam pomysł jest okey, ale wszystko zależy od tego ilu będzie chętnych. My jak zwykle z Emilem, weźmiemy co tylko zmieści nam się do plecaków i zapewne postaramy się więcej zabrać ze sobą niż ostatnio, ale na pewno będzie miło, gdy każdy zaopatrzy się w dodatki. Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Ja również potwierdzam, że spotkanko było udane :DDzięki za miło spędzone sobotnie popołudnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 no i, no i? spotkaliście się? dużo osób przybyło? ja niestety nie dałam rady wrócić z Płocka wystarczająco wcześnie, ale mam nadzieję, że następnym razem się uda dotrzeć na spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 18 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 ehhh, szkoda, że nie mogłam dotrzeć - krzysiek, weź no podpisz kto jest na tym zdjęciu przy stole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodletter Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 ja również dziękuję za wspólną przejażdżkę w sumie to jechałam pierwszy raz w tak dużej grupie i, co tu dużo mówić, było SUPER!!!! nie ukrywam, iż ten nielekki stan euforii pomógł mi przetrwać powrotną tyradę oratorów, według których osoby korzystające z pojazdów posiadających więcej niż koła, łańcuch, kierownicę i pedały (ruchome oczywiście;P), a niebędących pojazdami dwuśladowymi z karoserią;P, są ..., ...., ..., ... (no, brak mi słów).jeszcze raz dzięki wielkie:Pjak najbardziej popieram wspólny wyjazd!Tak upewnić się chcę - macie na myśli Rydwan? Głęboko tam jest, głęboko, ale naprawdę bardzo przyjemnie. Tylko, że na upały to się nie zanosi tak teraz:( Erst wenn du laut bist, wird man dir zuhören. Und wenn sie taub sind, dann lass sie spüren. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Rydwan jest spoko, szkoda tylko że droga średnio przyjemna, duży ruch masa tirów, praktycznie brak winkli;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Z winklami się coś wymyśli, przed Strykowem jest rondo, jak jest wjazd na autostradę, może każdy po 10 kółek zrobić i już http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif ale z pogodą faktycznie na razie ciężko, jak dziś przeszło oberwanie chmury, to woda przez próg mi się wlewała ale co będziemy zapeszać, trzeba poczekać bliżej weekendu... Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Dajcie znać jak będziecie się szykować na następny wypad z chęcią się zjawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 no i, no i? spotkaliście się? dużo osób przybyło? ja niestety nie dałam rady wrócić z Płocka wystarczająco wcześnie, ale mam nadzieję, że następnym razem się uda dotrzeć na spotkanie Tak, spotkaliśmy się w 8 osób, a dowodem na to są zdjęcia zamieszczone jakiś czas temu na forum. Właśnie tak się składa, że następne spotkanie chcemy zorganizować 23.07.2011.Jedyną przeszkodę stanowi oczywiście utrzymująca się od kilku dni feralna pogoda, choć właśnie tego dnia powinna nam sprzyjać Ostatecznie jutro w godzinach porannych wrócimy do tej rozmowy. Proponuję żywą dyskusję na ten temat, co do miejsca spotkania i ewentualnego grillowania, bo miło byłoby się spotkać po raz kolejny Przepraszam, że tak późno poruszam taki temat, ale myślę, że mimo to jutro wszyscy dojdziemy do konsensusu Życzę dobrej nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2011 Ktoś ma dziś też urodziny (nie powiem kto) to przy okazji spotkania, jeśli przyjedzie, to może i jakiegoś kwiatka dostanie...oczywiście jeśli będziemy przejeżdżali obok łąki lub cmentarza Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka2307 Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 pogoda do d*py weekend i deszcz Pogoda jednym słowem butelkowa Kto ma dzis te urodzinki ? Miało byc spotkanko a jest deszcz Ktoś ma dziś też urodziny (nie powiem kto) to przy okazji spotkania, jeśli przyjedzie, to może i jakiegoś kwiatka dostanie...oczywiście jeśli będziemy przejeżdżali obok łąki lub cmentarza czekaj czekaj ja ci dam łąke i cmentarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Będziemy na miejscu ok.godziny 18.00, natomiast prawdopodobnie bez Grilla ze względu na spory wiatr i zmieniające się warunki atmosferyczne. Postaramy się ugościć was napojami Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 ja mam wieczór kawalerski kumpla i startujemy o 1900 wiec wpadnę może na dosłownie 15 minut się przywitać. Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Nie liczymy na dużą frekwencje, ze względu na pogodę, ale mam nadzieję, że nas nie zawiedziecie @Ender - bardzo możliwe, że jak wpadniesz, to spotkasz raptem 2-3 osoby, ponieważ ostatnio zaczęli się ludzie zjeżdżać 10-15 minut po czasie zbiórki Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 ja przyjechałem prawie punktualnie a tak serio dzisiaj niestety się nie pojawię... pogoda niezbyt dobra i nieprzewidywalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Ja się pojawię. Nawet jak zacznie padać to i tak przyjadę. Z cukru nie jestem to się nie rozpuszczę Na wszelki wypadek sobie już zrobiłem wycieczkę w tamte okolice i już wiem gdzie to jest. Kurde, całkiem daleko trzeba jechać, żeby dotrzeć na miejsce. Ode mnie jest 10km. Ale i tak będę. O! Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 A miała być niedziela Dziś nie mogę. Na ślub nie pojadę do motocyklisty i nad wodę z Wami.Sprawy rodzinne.Ach szkoda ,że nie jutro. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mawet Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Ja też pewnie się pojawię, coby sie przywitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Jutro miało być nad wodę, ale ma trochę padaći temp. całe 18 stopni... brrrto raczej nic z tego nie będzie Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Będzie niejedna okazja Mario Dzisiaj wpadnij pogadać i grzecznie do domku Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 23.07.2011r. Kolejne spotkanie z serii "Łagiewniki", uwieńczone wspólnym wypadem do Brzezin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 23 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Dzisiaj było przyjemnie Tylko w drodze na Brzeziny mi noga zdrętwiała z zimna i skurcz miałem na postoju Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Przyjemna to była dzisiejsza ekipa Fajnie, że pojawili się nowi ludzie i oczywiście nowe maszyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Fajnie było polatać. Fajni ludzie. I całkiem niezła atmosfera.Wszyscy zmarzli? Tylko mi ciepło było? :> Może jakieś zbiorowe zamówienie odzieży termoaktywnej(może się uda rabat jakiś dostać)? A może osoba reprezentująca forum mogła by jakieś rabaty dla ludzi z forum załatwić w sklepach sprzedających rzeczy dla motocyklistów w zamian za reklamę lub polecanie danego sklepu? Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi