junior87 Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Mam problem z moim Thundercatem, mianowicie nie chce odpalić, po małej wywrotce. Może ktoś podpowie, co może być powodem? Podczas wstawiania moto na tzw. zimowanie, na własnym podwórku moto wyrwało mi się spod tyłka i poleciało. Podczas wywrotki w moto odciął się zapłon i od tego czasu nie chce odpalić. Moto upadło na prawą stronę. Był to mały szlif, na nieutwardzonej powierzchni- oprócz złamanej klamki dodatkowych szkód nie ma. Akumulator jest sprawny, moto mruczy, ale nie odpala. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 nikt nie ma żadnego pomysłu? Czujnik przechyłu? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klimekraf Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Czujnik przechyłu znajduje się w prawym zadupku obok bezpieczników,odcina zapłon po przekroczeniu pochyłu 65 stopni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Paliwo dostaje? może coś z pompą... Sprawdzałeś iskrę na świecach? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Tworas tak miał na KTS. Coś tam pomęczył po 15 min odpaliło Zalało sie coś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Nie wiem jak jest w tym modelu, ale czujnik przechyłu ma lużno latający krążek, który przy mocnym uderzeniu czy przewróceniu się moto przecina obwód i wyłącza silnik. Skup się na czujniku przechyłu.... pewnie trzeba by go wymienić. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 u mnie tez po wywrotce nie chciał odpalić przez ten czujnik - pokręcić, chwilę poczekać i odpalił 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi