kosmaty Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 nie świeći aż tak mocno żeby cokolwiek rozpraszało, będą u nas za ok 1,5 tyg. 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 12 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 pytanie jak z ceną, akurat jak wrócę to powinny się pokazać tylko wiadomo że jako nowinki będą sporo droższe :'( 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Z tego co się orientuję to mniej więcej 850-900 zl. Ręki sobie uciąć nie dam;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Specjalnie wczoraj przyglądałem się waszym fluo kaskom i powiem szczerze, że "d..y nie urywa" - mało tego, nie zauważyłem jakichkolwiek oznak "świecenia" A może to po prostu ja mam kłopoty ze wzrokiem ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Specjalnie wczoraj przyglądałem się waszym fluo kaskom i powiem szczerze, że "d..y nie urywa" - mało tego, nie zauważyłem jakichkolwiek oznak "świecenia" A może to po prostu ja mam kłopoty ze wzrokiem ... Bo nie widać jak świecą światła i latarnie:( musi być prawie całkowicie ciemno. Dopiero pod karczmą, jak go ściągnąłem i położyłem przy moto to coś było widać. Najlepiej prezentuje się na półce w godzinach nocnych:d 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 "A może to po prostu ja mam kłopoty ze wzrokiem ... " - Jaro, ostatnio piłki do siatki nie widziałeś 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro1975 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jaro, ostatnio piłki do siatki nie widziałeś Ale to akurat nie było spowodowane "wadą wzroku" ... Najlepiej prezentuje się na półce w godzinach nocnych Dobre A ja byłem pewien, że to ma świecić po to aby użytkownik był bardziej widoczny na drodze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Dobre A ja byłem pewien, że to ma świecić po to aby użytkownik był bardziej widoczny na drodze Tą funkcję będą spełniać te nowe, z ledami;) te nasze, fluory to raczej tylko bajer. Ciekawe czy jakby się jechało po drodze bez latarni to czy byłoby widac;) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Nie sądzę Z tyłu albo z przodu zawsze ma włączone światła= brak fluo Zastanawiam się czy nie sprzedać i nowszej wersij kasku S900 podobno bardzo wygodne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi