luulcak Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Witam, zastanawiam się czy wystarczająco bezpiecznie jest trzymać moto w garażu? Posiadam takowy w okolicach Plantowej / Klity i pojawiła się możliwość trzymania tam moto, ale mam pewne obawy. Garaż murowany w serii garaży jak to na Teofilowie, ale jednak nie strzeżony... sam nie wiem - jeśli macie jakieś doświadczenia to chętnie wysłucham. No i druga sprawa, jeśli się zdecyduję to będzie tam wolne jedno miejsce - a może nawet dwa (maksymalnie będą dwa motocykle w garażu). Cena to 80 zł za miejsce. Gdyby ktoś był zainteresowany to zapraszam do kontaktu. luulcak@gmail.com 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 10 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Bazując na opowieściach kolegów, którym zajumano motocykle z garażu - bałbym się. Myślę, że wymagane jest: kontakt wzrokowy np. z bloku - niekoniecznie przez Ciebie ale żeby garaż był na widoku albo alarm np. z powiadamianiem GSM i zasilanie bateryjne-awaryjne + taka odległość abyś zdążył dobiec w razie czego... w Łęczycy miała miejsce kradzież motonga z garażu z alarmem... złodzieje przyjechali wcześniej aby nabyć motocykl... pooglądali sobie zabezpieczenia, zobaczyli co i jak w garażu i GSXR poszedł w cholerę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luulcak Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Hm.. ten kontakt wzrokowy to też często tylko uśpienie naszych obaw. Sam nie wiem, ale dzięki za zdanie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari87 Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 Jesli chcialbys zabezpieczyc w jakis sposob elektronicznie (alarm) chetnie pomoge, ja trzymalem caly zeszly sezon w garazu i bez problemu ale nigdy nie wiadomo... Ja zlych doswiadczen narazie nie mam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luulcak Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Dzięki, w sumie tak czy tak alarm czy inne zabezpieczenie to nie głupi pomysł, chętnie się dowiem szczegółów. Co do trzymania w garażu, to nie jestem zdecydowany... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi