Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Szukając garażu znalazłem piorunującą ofertę za 220zł za garaż przy. św. Jerzego, od kwietnia. Jeśli ktoś zainterere to i ja się dołączę bo samemu to drogawo. Okolice ul. Legionów, Ogrodowa, Pogonowskiego, Cmentarna. Zapraszam, zapraszam:)

Chyba, że ma ktoś inną opcję w tym rejonie (solo lub spółka) dla mnie to proszę o kontakt.

Edytowane przez Kazikson (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Edytowałem ogłoszenie bo zbiłem cenę do 220zł ale to wciąż drogi gips dlatego szukam wsparcia. Garaż jest spoko, murowany, jest prąd - zachęcam :smile:

Opublikowano

Chętnie bym się przyłączył ale bardziej szukam za to lokalizacji pogonowskiego zielona :smile:

Opublikowano

Rowerem podjeżdżasz, zamieniasz na moto i jakbyś miał pod domem. Dla zdrowia plusy! :smile:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam.

Czy temat jest aktualny?Jeśli tak to jaka jest dokładna lokalizacja garażu?

Pozdrawiam.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sorry, nie widziałem odpowiedzi. Temat aktualny dopóki nie usunę wątku. ul. Św. Jerzego

Opublikowano

W tej okolicy znajduje sie parking 1-go Maja/ Żeligowskiego. To jest dość blisko. Tam są przygotowane miejsca na motocykle, koło budki są wyłożone płyty chodnikowe, cały pas dla kilka motocykli. Gdy tam parkowałem to wywalczyłem aby zrobili te płyty ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witam wszystkich, jeśli sprawa jest aktualna to wchodze - mieszkam w pobliżu, nic lepszego nie znalazłem

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam,

Nie znalazloby sie jakies miejsce na 1 maszyne?