elfeti Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Jak w temacie, jak macie gdzieś jakieś graty do kaszlaka i leża niepotrzebnie w garażu, piwnicy, na strychu czy szopie z chęcią się nimi zaopiekuję Za bardziej wartościowe mogą być napoje "wyskokowe"... Blacharka tylko ST i FL... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Zagadaj z użytkownikiem Olo. On też zajmuje się tematek fiacika. Może będzie miał jakieś graty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 9 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Elfeti jak byś coś wiedział na temat jakiegoś malucha, kt nie koniecznie chce trafić na złom daj znaka, bo też chętnie bym zakupił takowy do renowacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 9 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 ogólnie jak szukałem to mało jest "nieelegantów", szukałem poniżej 90 roku, wtedy zaświadczenie od rzeczoznawcy i nie musisz OC płacić ... więc może czekać w garażu spokojnie na lepsze dni wiści po wsiach u znajomych rozpuściłem i nic... musiałem 130 km bez sprzęgła prawie wracać po nocy maluchem bo nic w okolicy nie bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Tylny zderzak plastikowy posiadam na oddanie "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 jak wąski plastik od FL to z chęcią przygarnę, jak szeroki to z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Na 99% waski. "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 24 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 gdzie podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 (edytowane) DąbrowaBroniewskiego rog Tatrzanskiej telefon masz w profilu EDIT: Sory byl stary Teraz jest ok Edytowane 24 Marca 2015 przez Bulba (wyświetl historię edycji) "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) boczne szyby łodchylane od eleganta, tylna ogrzewana z uszczelkami, rozrusznik na klucyk, moduł zapłonowy elegant i jeszcze kilka gratów. Zainteresowany? Będę w niedziele popołudniu na lotnisku mogę podrzucić Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jakby ktoś miał plastiki od karoserii do 126p FL boczne na drzwiach, wloty powietrza itp + siedzenie kierowcy, ewentualnie jakieś inne graty też chętnie przyjmę Właśnie zanabyłem demona prędkości i powoli zaczynam remont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Uszczelkę tylnej szyby przygarnę jak coś bo muszę swoją zdemontować a twarda już i boję się, że już się nie nada... w tygodniu powinienem mieć więcej czasu to się odezwę na priv... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zagadaj z użytkownikiem Olo. On też zajmuje się tematek fiacika. Może będzie miał jakieś graty.Mój fiatolo ma u mnie dożywocie wiec nie mam części na zbyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi