fabis Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Siemanko W czasie przelotu na trasie Łódź - Lutomiersk wypadł mi telefon marki Samsung ACE2, jeśli ktoś przez przypadek znalazł bardzo proszę o zwrot oczywiście nagroda będzie . Jaki stan będzie tego telefonu po znalezieniu jest nie istotny ważne abym go odzyskał. Ostatnie logowanie do sieci było w Konstantynowie Łódzkim na ul Łódzkiej przy ul. Spółdzielczej. Dzięki za pomoc fabis 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XTEK Opublikowano 8 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Przejeżdżałem tamtędy kilkanaście razy nic nie znalazłem. Pamiętam, że jakaś rodzina ( około 10osób ) spacerowała na spółdzielczej i łąkowej, potem grupka rowerzystów jechała. Wątpię by telefon był do odzyskania Pozdr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi