Mikey Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Siema Gozi! Dopiero teraz Cie wyczailem Miala byc duza XJ, a tu widze Fazerek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozi01 Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Siema siema Mikey No powiem Ci ze oglądałem i jeździłem xj900 ale szczerze mówiąc nie miała tego czegoś a oglądałem fazera i od razu wiedziałem ze to mój motocykl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikey Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Dobry wybor - bedzie Pan zadowolony. Bede w ostatni weekend marca w TM obudzic babcie z zimowego snu to mozemy sie spiknac polatac Dasz sie przejechac to Ci sprawdze czy nie kupiles zdlawionego Koniec OFF Topa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi