szerszung Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Czy ktoś korzystał i może polecić kogoś kto wykonywał taką usługę?Wycyklinowanie i lakierowanie parkietu około 18 mkw. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 mój szwagier ma firme gdzie się zajmują parkietami panelami i innymi duperelami, Darek 660-543-548, powiedz że ode mnie jestes 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ok dzięki za namiary. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Jestem kierownikiem salonu z podłogami drewnianymi, mam bardzo dobrego montażystę. Krzysiek Szymański Parkiety-Plus 604 104 748.Terminy po 1,5 miesiąca w przód, ale żadnej fuszery. Powołaj się na salon z podłogami Parkett Service będzie szybciej. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek 66 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Pracuję w firmie eko-parkiet w Zgierzu . Wykonywanie usług w zakresie prac parkieciarskich jest dla nas standardem . Polecam się : 693-404-887 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi