Robert_GPZ500 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Przedstwiam mój motocykl. Jest to Kawasaki GPZ 500, rocznik 93. Wstawiłem silnik z 2002r z przebiegiem 17 tys. po tym jak w starym obróciła się panewka. Nowy silniczek pięknie gada jest w wersji 60 KM. Motocykl fajnie się prowadzi, jest lekki i zwinny, spala mi około 5l więc nie narzekam, jednak zaczyna mi już brakować w nim mocy więc mam zamiar niedługo przesiąść się na 600. Ogólnie ta kawa jest wygodna i całodniowe podróże nie sprawiają bólu pleców. Nie ma problemu z częściami do tego modelu, są tanie i łatwo dostępne. W mojej wersji z jedną tarczą hamulcową z przodu i bębnem z tyłu hamulce są zbyt słabe. Tarcza szybko się przegrzewa a z tyłu heble działają nieprzewidywalnie, albo hamują zbyt słabo albo blokują. Polecam jako pierwszy motocykl, lekki, fajnie się prowadzi i koszty utrzymania nie są zbyt wysokie. Zdjęcia : http://motocykle-lod...wasaki-gpz-500/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Właśnie zobaczyłem zdjęcia w Galerii i kawa prezentuje się na prawdę super - gratuluje :)Fajna kolorystyka - rozumiem, że fabrycznego malowania chyba takiego nie robili? + widzę naklejkę 'Ninja' 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_GPZ500 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Masz rację, to nie jest fabryczne malowanie. Pozwoliłem sobie naklejić nalepkę "ninja" ponieważ silnik pochodzi od "ninji 500". Dzięki Wygląda tak ponieważ przez całą zimę włożyłem w nią wiele pracy i serca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 fajna maszyna, ladnie w tym malowaniu wygląda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_GPZ500 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Może ktoś chce się zamienić na jakieś "600" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Może ktoś chce się zamienić na jakieś "600" ja nie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Moto widac dopieszczone :Pmalowanie super ...miałem taka gpz ale młodszy rocznik i naprawde mam miłe wspomnienia po gpz-cie... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Ładna Kawka 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 No naprawdę fajna kawa pogratulować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_GPZ500 Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Dzięki wszystkim 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 ahhhhhhhhhhh Robert widzę że się wysiliłeś Nie ma co, Mechatronik to Mechatronik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi