Robert_GPZ500 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 Przedstwiam mój motocykl. Jest to Kawasaki GPZ 500, rocznik 93. Wstawiłem silnik z 2002r z przebiegiem 17 tys. po tym jak w starym obróciła się panewka. Nowy silniczek pięknie gada jest w wersji 60 KM. Motocykl fajnie się prowadzi, jest lekki i zwinny, spala mi około 5l więc nie narzekam, jednak zaczyna mi już brakować w nim mocy więc mam zamiar niedługo przesiąść się na 600. Ogólnie ta kawa jest wygodna i całodniowe podróże nie sprawiają bólu pleców. Nie ma problemu z częściami do tego modelu, są tanie i łatwo dostępne. W mojej wersji z jedną tarczą hamulcową z przodu i bębnem z tyłu hamulce są zbyt słabe. Tarcza szybko się przegrzewa a z tyłu heble działają nieprzewidywalnie, albo hamują zbyt słabo albo blokują. Polecam jako pierwszy motocykl, lekki, fajnie się prowadzi i koszty utrzymania nie są zbyt wysokie. Zdjęcia : http://motocykle-lod...wasaki-gpz-500/ 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 Właśnie zobaczyłem zdjęcia w Galerii i kawa prezentuje się na prawdę super - gratuluje :)Fajna kolorystyka - rozumiem, że fabrycznego malowania chyba takiego nie robili? + widzę naklejkę 'Ninja' 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Robert_GPZ500 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 Masz rację, to nie jest fabryczne malowanie. Pozwoliłem sobie naklejić nalepkę "ninja" ponieważ silnik pochodzi od "ninji 500". Dzięki Wygląda tak ponieważ przez całą zimę włożyłem w nią wiele pracy i serca 0 Cytuj
Lans Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 fajna maszyna, ladnie w tym malowaniu wygląda 0 Cytuj
Robert_GPZ500 Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 Może ktoś chce się zamienić na jakieś "600" 0 Cytuj
Konrad85 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 Może ktoś chce się zamienić na jakieś "600" ja nie 0 Cytuj
Dann Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 Moto widac dopieszczone :Pmalowanie super ...miałem taka gpz ale młodszy rocznik i naprawde mam miłe wspomnienia po gpz-cie... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
GrubY Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 No naprawdę fajna kawa pogratulować 0 Cytuj
Robert_GPZ500 Opublikowano 10 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 Dzięki wszystkim 0 Cytuj
BykuOCW Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2012 ahhhhhhhhhhh Robert widzę że się wysiliłeś Nie ma co, Mechatronik to Mechatronik 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi