Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzymam kciuki! Chłopaki w Koprze znają sie na rzeczy - na pewno zrobią co w ich mocy!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Opublikowano

Rafał kuźwa dasz rade. kolega mial w zeszlym sezonie tez wypadek na motorze przy sporej predkosci. dawali mu 10 % szans na przezycie, trafil do kopernika i dzisiaj chodzi i wszystko z nim dobrze. takze innej opcji nie ma MUSI BYC DOBRZE

Opublikowano

Straszne... :-( Walcz chłopie, dasz radę!

Opublikowano

Przed chwilą na wiadukcie na Rydza ktoś się wyłożył. Nie wyglądało groźnie i wydaje mi się że był to jakiś większy skuter. Korek się robi.

Opublikowano

a wino nie był przypadkiem wczoraj na spocie ? pisał że bedzie, i moto też się zgadza

http://motocykle-lod...user/1996-wino/

kompletnie pojebane fakty, kto to pisze w tym ekspresie, to wino ma 22 lata a gosciu z opla w takim razie 3 to ja/ pol roku w szpitalu... 2 miechy w spiaczce, zlamany jedynie nadgarstek, przez kask  szczekowy walilem głowa i mam lewostronny niedowład ale juz dochodze do siebie

a wino nie był przypadkiem wczoraj na spocie ? pisał że bedzie, i moto też się zgadza

http://motocykle-lod...user/1996-wino/

kompletnie pojebane fakty, kto to pisze w tym ekspresie, to wino ma 22 lata a gosciu z opla w takim razie 3 to ja/ pol roku w szpitalu... 2 miechy w spiaczce, zlamany jedynie nadgarstek, przez kask  szczekowy walilem głowa i mam lewostronny niedowład ale juz dochodze do siebie a w szpitalu to juz bzika dostaje...

Opublikowano

Wino, panie kochany, zyjesz, dawaj co u Ciebie, bo nic nie kumam z tej wiad

Opublikowano

15 wychodze Juz, chodze lekki niedowład lewej strony, leze w bydgoszczy, spałem 2 miechy

Opublikowano

Coś wiadomo w.s pistoleiro ??

kamaras

ccm250.png

Opublikowano

O to samo chciałem zapytać :smile: sa jakieś nowe wieści na temat naszego kolegi ?

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano

Roman wrzucał na FB info, że podobno oddycha już bez pomocy respiratora. 

"Try not to become a man of success but rather to become a man of value."
-- Albert Einstein

Opublikowano

Zeligowskiego-Wieckowskiego motocykl w bity w bok auta kierownika nie widziałem prawdopodobnie wymuszenie kierowcy auta.

Opublikowano

Koledzy z pracy donoszą: 9:10 dzisiaj, Kościuszki-Żwirki. Pucha wgnieciona z przodu, jak gdyby wywaliła w ścianę, przy motocyklu kierowniczka, zabandażowana ręka. Moto wyglądało na całe.

Opublikowano

na Więckowskiego to mój znajomy, nic mu się poważnego nie stało. Koleś z betki wymusił no i bum. Z moto raczej nic nie będzie. 

Opublikowano

Przeklejam film wrzucony na shoutbox przez @@Megi. Uprzedzając pytania - proszę nie zadawać tysiąca pytań co się stało, dlaczego, kto to itd. Jeśli ktoś znajdzie info z gazet lub innego źródła informacji proszony o wklejenie, gdyż zupełnie nie wiadomo kim jest kierowca jednośladu, a być może potrzebna jest jakakolwiek pomoc.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Opublikowano

Sam wypadek 1:43. Nieładnie to wyglądało mam nadzieję że przyżył to... Mnie dziś baba również wymusiła mimo że jechałem 40 na godzinę. Dobrze że ją obserwowałem  i zacząłem w porę hamować... Ludzi są bezmyślni... Nie wierzę że mnie nie widziała bo wręcz się kulałem powolutku...

Opublikowano

Nie wierzę że mnie nie widziała bo wręcz się kulałem powolutku...

A Ty myślisz, że świrów nie brakuje? Przy ostrym zajechaniu mi drogi, korzystam z dwóch kółek i często dojeżdżam do kierownika/czki z pytaniem o co kaman i co? I okazuje się, że widzieli i wiedzieli, że robią nie tak ale np:

"sorry, qr** ale ja się spieszę"

"o co Ci chodzi, jak widać dałeś radę wyhamować"

"... ale ja mam matkę w szpitalu i mi się spieszy"

Ale, nie róbmy Off Topa. Na dyskuje o wypadkach jest osobny wątek:
http://motocykle-lodz.pl/topic/5233-wypadki-z-okolicy-dyskusja-o-technice-ruchu-drogowym-przyczynie-zapobieganiu/page-56#entry202436

Opublikowano (edytowane)

Na filmie widać auto firmy Elektret. Google mówi, że to ul. Kolumny 205. W sieci na razie tylko głupie komentarze na wykop.pl i youtube.

A ktoś wyrzucił film na posmiejsie.pl ....

http://posmiejsie.pl/Klasyka.2/wypadek,motocyklisty,Lodx,ul.,Kolumny,205,17.05.2015.7837.html

ręce opadają... :sad2:

Edytowane przez Mr.B (wyświetl historię edycji)