Kovalchuck Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Pierwsze słyszę 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Dzisiaj rano (okolice 8:30), Krakowska przed Michałowicza, Moto-Kierownik (chyba duży Bandzior) jadący przede mną zaliczył niegroźny szlif przy małej prędkości. Pieszy wszedł na przejście, pucha dość późno i gwałtownie zahamowała, a moto-kierownik chyba zacisnął heble do oporu bo wyglądało to tak jakby ktoś mu "nogę podłożył" ;-) Zjechałem, pogadałem. Moto raczej bez szwanku, tekstylia się przetarły nieco. Zaprosiłem na FŁM i pognałem dalej do pracki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3817979,wypadek-motocyklisty-na-ul-konstantynowskiej-zdjecia,id,t.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 ok 11:30 na Konstantynowskiej przy Brusie czarna SV650S vs. osobówka - wyglądało nieciekawie, straż kierowała ruchem, moto zgruzowane - mam nadzieje że to nikt z naszych ale i tak szkoda człowieka, nie wiem co z nim bo najechałem na to jak odjeżdżała karetka... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 [quote name=Michallica' timestamp='1428668693' post='197445] ok 11:30 na Konstantynowskiej To chyba widziałeś to, do czego linki podała koleżanka Okropna :-/Dzisaj w drodze do pracy, zepchnął mnie z pasa gość jadący Lublinem... szczescie, że nic nie jechało na sąsiednim... Pytam na czerwonym, czy jest ślepy... powiedział, żebym wypierd... Taki naród, sporo wariatów. To już nie tak, że wypadki są bo nas nie widzą. Z rozmówz kierowcami wnioskuję, że część z nich postępuję z premedytacją. Uważajcie na siebie ludziska! Koniec OT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Ja bym go wyciagnął i dostałby w lampe, tak jak kiedys na Sienkiewicza gościa z Uno... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 ok 11:30 na Konstantynowskiej przy Brusie czarna SV650S vs. osobówka - wyglądało nieciekawie, straż kierowała ruchem, moto zgruzowane - mam nadzieje że to nikt z naszych ale i tak szkoda człowieka, nie wiem co z nim bo najechałem na to jak odjeżdżała karetka... Chłopak jechał za mną od zoo aż do kanzasu. Robiłem mu miejsce a on się chyba bał wyprzedzić do tego jeansy mu powiewały na wietrze. Pierdziele kuluje rower 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3819675,wypadek-motocyklisty-na-drewnowskiej-przy-piwnej,id,t.html 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3819675,wypadek-motocyklisty-na-drewnowskiej-przy-piwnej,id,t.html Najważniejsze, że bez strat w ludziach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) el572u leży na Politechniki / Obywatelska. Wygląda jakby z pasa do skrętu w prawo - pojechał prosto... Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez motoTomasz (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Po ósmej jesxcze leżał kierownika nie widziałem Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez pafcio (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3832765,motocyklista-ciezko-ranny-w-wypadku-na-ul-wojska-polskiego,id,t.html Ktoś coś wie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rene Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/wypadek-na-wojska-polskiego-motocyklista-zderzyl-sie-z,3357730,artgal,t,id,tm.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Gonia potwierdza że na tablicy rejestracyjnej jest napis Pistolero 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watergate1910 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Tu tablica na zdjęciu: http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/3832743,wypadek-na-wojska-polskiego-motocyklista-zderzyl-sie-z-osobowka-zdjecia,id,t.html --- pd: dorzucam wspomnianą fotkę Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez pd (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYA1910 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Dziś rano rozmawiałem z taksówkarzem który widział to zdarzenie ( a przynajmniej był zaraz po). Twierdził że motocykl wyprzedzał auta przed przejściem dla pieszych. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Również zastanawiam się czemu lewa strona puchy jest wgnieciona... Ale to nie jest temat na TEN temat. Na dyskusję mamy osobny wątek. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYA1910 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Również zastanawiam się czemu lewa strona puchy jest wgnieciona... Ale to nie jest temat na TEN temat. Na dyskusję mamy osobny wątek. lewa strona, bo gość pewnie wyjeżdzał z podpożądkowanej ul Głowackiego w lewo w Woj. Polskiego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 faktycznie nasz pistolero i to z tego co piszą ciężko jest z Rafałem 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malymike86 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Oby szybko wyszedl z tego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Sorki że tutaj pisze, ale właśnie się dowiedziałem o Rafale jest w Szpitalu Kopernika w Łodzi ma właśnie drugą operację i potrzebna jest dla niego każda ilość krwi więc jak tylko ktoś może oddać to proszę oddajcie. Z dopiskiem Rafał Borowiecki leży w Koperniku w Łodzi na intensywnej terapii 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Trzeba zrobić temat na fb tam więcej ludków siedzi 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 chylon to jak możesz to utwórz temat na fb, potrzebna jest każda krew 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 już jest na fb 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 już jest na fb Wrzuć linka tu - będziemy udostępniać.... 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi