junior87 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 oby jak najmniej takich zakończeń ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 [*] wczoraj w 'nasze motocykle' komentowałem jego moto. Wyrazy współczucia dla jego bliskich. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 [*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 [*] 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 szkoda chłopaka ale jeśli naprawde cisnął 160 nocą to sam kusił los... [ * ] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Luki Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Skąd wiadomo, że jechał 160? Przestańmy takie brednie powielać. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 tył wskazówki jest na 160, a ona sama jest ułamana, a przód wskazywałby pewnie około 300. nie wiemy ile jechał. ponadto podejrzewam, że przy rozbitych zegarach taką wskazówką można sobie kręcić. 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Nie ważne jak i ile bo teraz to już nie ma znaczenia. Kolejna bezsensowna śmierć i szczere wyrazy współczucia dla bliskich. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Skąd wiadomo, że jechał 160? Przestańmy takie brednie powielać.Wnioskując po obrażeniach i skutku 60 nie jechał, jestem daleki od zganiania na prędkość. Nie ona jest przyczyną wypadków, wpływa jedynie na skutki. A przyczyna mogła być zupełnie inna...Poprostu tak było Mu pisane i tyle, szkoda człowieka [*] 1 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam F3 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Szkoda chłopaka. Bardzo się cieszył jak kupował honde,niestety nacieszył się nią tylko miesiąc.To dla nas szok. Kondolencje dla rodziny[*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 (edytowane) Ktoś wie kiedy pogrzeb? Już wiadomo-piątek 14.00 w Męce Edytowane 18 Czerwca 2014 przez zino (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 A skąd wiecie, że jechał za szybko? Że pismak tak napisał to nie znaczy, że tak było. A może sarna, pijany człowiek, dziura w jezdni, kamień, może jechał na kole, może ktoś mu wyjechał i uciekł? Mogło się wiele rzeczy zdarzyć, tym bardziej o takiej godzinie. Szkoda chłopaka i więcej nie komentujcie przyczyn tej tragedii, bo nie daje rady już słuchać co niektórych wypowiedzi osób które wszystko wiedzą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Panowie - mimo że sprawa dotyczy jednego z nas - wiele razy było mówione - w tym wątku TYLKO informacje - dyskusje i spory - jest osobny wątek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
synek3232 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Lichy początek sezonu :/ Oby jak najmniej takich 'niespodzianek'. Szkoda chłopaka :C 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Wypadek motocyklowy na 411 km droga Sulejów Piotrków ktoś od nas 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Wypadek motocyklowy na 411 km droga Sulejów Piotrków ktoś od nas http://www.epiotrkow.pl/news/Motocyklista-w-ciezkim-stanie,19001 ?? 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 http://epainfo.pl/scigaczem-w-fiata/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablocom Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Czytając te artykuły i oglądając zdjęcia nasuwa mi się taka myśl że:Mogłem to być ja.Zgroza . Jak najmniej takich wypadków. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiu102 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 Znowu tragedia. Limit szczęścia się wyczerpał http://epainfo.pl/motocyklista-nie-zyje/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmity Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Niestety 31-letni motocyklista nie żyje. Jego koleżanka w stanie ciężkim w szpitalu. Prawdopodobnie kierowca skody zawracał, gdy... http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/3479843,smiertelny-wypadek-w-dobroniu-nie-zyje-mlody-motocyklista-zdjeciafilm,id,t.html Znowu tragedia. Limit szczęścia się wyczerpał http://epainfo.pl/motocyklista-nie-zyje/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Mam wrażenie, że ten sezon jest wyjątkowo tragiczny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Brak słów, właśnie czytam artykuł.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Uderzyło mnie w artykule jedno: Gdy ratownicy przyjechali na miejsce, w samochodzie osobowym uwięziony był 20-letni kierowca. Obok leżał rozbity motocykl i dwie osoby: 31-letni motocyklista oraz jego 29-letnia pasażerka. Kobieta płakała, natomiast kierujący motocyklem był nieprzytomny. Ratownicy motocyklistę reanimowali przez kilkadziesiąt minut. Niestety bezskutecznie. Nikt nie udzielił im wcześniej pomocy a do przyjazdu ratowników na pewno kilkanaście minut minęło Edytowane 21 Czerwca 2014 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 W tym wszystkim jest to najgorsze ,że każdy podjedzie, ogląda ,komentuje, ale mało kto,albo nawet nikt nie podejdzie bliżej aby pomóc.PRZYKRE .Dręczy mnie ta myśl ,że kiedyś mnie też to może spotkać i gdy będę leżał,zwali się pełno tzw.komentatorów i będą dyskusję prowadzić na temat jak się powinno jeździć,a nie zajmą się udzielaniem pomocy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 też przeczytałem artykuł razem z komemtarzami. Zgadzam sie z Sebastianem i Marta. Choć niestety mamy takie społeczeństwo że tylko komemtuja a jak już dojdzie do czegoś poważniejszego to nikt nie pomoże. Miejmy nadzieję że limit na ten rok już wyczerpalismy czasami zastanawiam się kto dał uprawnienia do kierowania pojazdem niektórym kierowcą nie twierdzę że sam jeżdżę zgodnie z przepisami,ale niektórzy w puszkach przeginaja jeszcze bardziej jak my. Miejmy nadzieje,że w końcu do niektorych dotrze ze nie sa sami na drodze. 0 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi