Scyzer Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Koło mnie pod szkoła podst 203 kierowniki pisały oświadczenie..rozsypane kawasaki zielone ktoś od nas? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. motoTomasz Opublikowano 15 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Może to ta od ziemniaków na plecach 5 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Nie pisał nic o rozsypanych ziemniakach. 4 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Może sprzedał A tu taka akcja jadąc do pracy dwa dni temu HD kliknijcie Edytowane 16 Maja 2014 przez PRZEMO EL (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Nie wiem, czy dobrze słyszałem ale właśnie Zakładowa/Rokicińska jakiś dzwon motocyklisty.... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Na Zgierskiej koło godziny 20 położyło się Suzuki. Dojechaliśmy jak już był motocykl odprowadzany. Kierownik doznał urazu kolana. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3440223,zginal-23letni-motocyklista-zjechal-z-drogi-i-uderzyl-w-drzewo,id,t.html 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Mało informacji w tym artykule, ale widzę chyba Ducati Panigale EL 714m ew. EL 71AMhttp://www.expressilustrowany.pl/artykul/3441977,wypadek-z-udzialem-motocyklisty-na-ul-augustow-na-widzewie-zdjecia,5,id,t,sg.html#galeria-material 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 wygląda na to że nie jest to ani moto Dominika ani Anki 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Czytać ze zrozumieniem http://motocykle-lodz.pl/topic/5233-wypadki-z-okolicy-dyskusja-o-technice-ruchu-drogowym-przyczynie-zapobieganiu/page-14 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Mało informacji w tym artykule, ale widzę chyba Ducati Panigale EL 714m ew. EL 71AM http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3441977,wypadek-z-udzialem-motocyklisty-na-ul-augustow-na-widzewie-zdjecia,5,id,t,sg.html#galeria-material To jest motro tego kolesia, był kiedyś u nas na czwartkowym spotkaniu. Maszynkę oglądałem i była żyletka. Lipa wielka!!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 też gościa kojarzyłem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiaczek81 Opublikowano 22 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 A ktoś coś wie o wczorajszym wypadku koło 10 rano na skrzyżowaniu Przędzalnianej a Milionowej ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 A ktoś coś wie o wczorajszym wypadku koło 10 rano na skrzyżowaniu Przędzalnianej a Milionowej ? W sumie to byłem na miejscu jadąc do korando ale miśki nie skore do współpracy i nie było z kim ustalić co się wydarzyło. Stało białe moto i jakaś puszka, kierownika motocykla brak. Stra zasypała rozlane płyny. A że to był wypad w godzinach pracy to poleciałem dalej. Gleba zaliczyła szlifa aby uniknąć kolizji. Powinna sobie zmienić nicka albo hobby Wszystko ok. Kontrolnie zawiozłem do szpitala. No to trzymamy kciuki 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Aga no to witamy w gronie tych, którzy już glebę zaliczyli i dobrze, że nic ci się poważnego nie stało uff 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Z Gleba wszystko w porzadku. Czekamy na wypis ze szpitala, skonczylo sie na killu siniakach i duzym stresie. Najwiekszy bol.sprawia widok moto,ale po wstepnej rozmowie z mechanikiem skonczylo sie na sporym szczesciu i moto nie jest w zlym stanie. Do wymiany przod, owiewki szyba, lusterka, kierownica. Lagi proste. 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tworas Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Typ przed nią nie mógł sie zdecydować, najpierw przypierdzielił po gazie i chciał lecieć przez pomarańczowe, a chwile później zrezygnował i dał ostro po hamulcach. Nie jechała szybko, ale po gwałtownym hamowaniu koło się zblokowało... Czytaj ze zrozumieniem post wyżej: nie każdy jest zawodnikiem moto GP a w sytuacji zagrożenia zaciśnięcie klamki jest reakcją automatyczną i żeby się jej pozbyć potrzebne jest wiele godzin ćwiczeń i nauki. Ważne że nic się dziewczynie nie stało @Gleba wracaj szybko na 200 Zaraz admin nas opier.... za OT Piszę co widziałem, jechałem zaraz za nią. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Zdrowia i szybkiego powrotu na 200 Lagi proste. Zastanawiam się nad tą błyskawiczną diagnozą,chyba że mechanik na miejscu z laserem w oku . Zdrowia 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/3446293,wypadek-na-polnocnej-ranny-motocyklista-bo-kobieta-wymusila-pierwszenstwo-zdjecia,1,1,id,t,sm,sg.html#galeria-material 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Następny dostał strzała od puszki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Zastanawiam się nad tą błyskawiczną diagnozą,chyba że mechanik na miejscu z laserem w oku . dobrze, rozwiewając wątpliwości. napisałem "po wstępnej rozmowie" co nie znaczy, że stwierdził, że są proste, tylko na takie wyglądają. cytuję "wygląda na proste, ale wszystko okaże się jak rozbierzemy cały przód". pozdrawiam 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ErR Opublikowano 23 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Gleba, dobrze że cała. Moto to moto, naprawi się i tyle. Każdy będzie leżał albo już leżał. Czasami lepiej wcześniej leżeć bo wtedy nabiera się respektu do maszyny i swoich umiejętności (co w 90% jest ich zwyczajnie brak). Bo jak ktoś śmiga bez problemów jakiś czas to nabiera rutyny i myśli że jest bogiem, a tu psikus... i wtedy najczęściej "przygody" są z innymi większymi prędkościami. Sam miałem dzwona z samochodem dokładnie rok temu. I dzięki bogu, że tak się stało bo myślałem że po jednym sezonie potrafię wszystko... co zostało szybko zweryfikowane Dobra lekcja ! Teraz wracaj do zdrowia, naprawiaj maszynę i smigaj na della trenować ostre awaryjne hamowanie, balans moto, hamowanie w zakrętach przodem (tak tak da się i to całkiem skutecznie) Potem zbieraj ekipę i leć na tor w Radomiu gdzie dopiero tam zobaczysz ile można z maszyny wyciągną w złożeniach. Jeden taki wypad na tor da ci więcej niż rok śmigania po mieście. Serio. 3maj się i zdrówka ! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleba Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 (edytowane) No cóż stało się..Niewiele z tego pamiętam,tylko to że ostro hamowałam,zaraz potem pamiętam jak już czyściłam kombiakiem asfalt ..Uderzyłam się w głowę,mam starte kolana i kilka siniaków ale jest ok.Miałam farta :)A moto..to tak jak widać na zdjęciach od Jaroda... Edytowane 23 Maja 2014 przez Gleba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Trzymaj się Aga! Ważne żeby zdrówko było i partner/ka robotę miał/a Moto się zrobi. P.S. Witam w gronie szlifiarzy 1 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Ta milionowa jakaś pechowa, nie zapuszczam się tam więcej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi