S.T.I.H.L Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Masakra kolejny z Nas odszedł. Czekam na rok w który żaden z Naszych nie odejdzie z tego padołu, albo chociaż nie będzie takich posępnych wiadomości przed oficjalnym otwarciem sezonu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 myślę że jest to potrzebne żeby ostrzec wszystkich kolegów przed brawurową jazdą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaizen Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Wyrazy Współczucia dla Rodziny.Nie jeździjcie szybciej niż Wasze Anioły potrafią latać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricaldo Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Kondolencje dla rodziny.Tragedia ,nieszczęście może spotkać każdego z nas. Z piątku na sobotę we Francji zginął mój 20 letni bratanek. Nie znam dokładnych szczegółów ,ale przyczyną wypadku była brawurowa jazda kierowcy samochodu.Pokusa jest by odkręcić manetkę ,ale wystrzegajmy się takich sytuacji.http://kontakt24.tvn.pl/temat,jedna-osoba-zginela-20-niegroznie-rannych,38214.html?categoryId=0 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cborzel Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 http://wiadomosci.ga...tml?lokale=lodz Ja p*****e ludzie jeden dzień wolny z fajną pogodą. A teraz zabrzmię jak stary zgred: Adrenalina i wygłodzenie po zimie to nie są dobrzy doradcy. Umiejętności po kilkumiesięcznej przerwie też nie są te same. Myślcie ludzie bo nikt nie chce jeździć na pogrzeby. 0 Cytuj Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 i znowu smutna wiadomość w dniu wczorajszym i dzisiejszym na rozpoczęcie sezonu motocyklowego śmierć poniosło CZTERECH NASZYCH KOLEGÓW. Proszę uważajcie na siebie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 dziś w Częstochowie na 1-ce też się wyłożył na czoperku ale na szczęście przeżył. )) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Koledze dzisiaj pies wielkości krowy wyleciał wprost pod koła z otwartej bramy - szczęście, że prędkość oscylowała wokół 70km/h i nic poważnego się nie stało... 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Ahh z tymi psami to naprawde przesada jade ostatnio ul. zachodnia a tam biega naprawde duzy pies widac bylo ze brak mu wlasciciela pomijajac juz krzywde psa ale jaka krzywde moga wyrzadzic uzytkownikom drogi nie mowiac juz o motocyklistach. Filet skad wiesz ze przezyl ten w wypadku jak wracalismy z czestochowy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 18 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Dzisiaj kolega na trasie do Tuszyna postawił moto na koło i wkleił się w barierki :/ Na szczęście żyje, jest tylko trochę poobijany - co do motocykla, info dość sprzeczne :/ Kolega ratownik medyczny dzwonił niedawno, że jedzie na akcję - chłopak na motocyklu, osobówka i ciężarówka - nic więcej nie wiem no to już wiadomo chłopak ze Zduńskiej na r1 śmiga teraz po niebieskich autostradach I kolejny weekendowy dzwon: http://expressilustr...jecie=4#zdjecie 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Dopiero co sezon ruszyl i juz tyle wypadkow :/ masakra...Ja tez przed chwila malo co gleby nie zaliczylem. Przez jezdnie stado dzikow mi przebieglo :/ Trzeba uwazac na zwierzeta w nocy , wczoraj na Strykowskiej tez stal rozbity samochod i dzik. Co by bylo gdyby motocykl w niego udezyl :/Uwazajcie tez na piach na ulicach :/ pelno tego syfu po zimie i latwo o glebe. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 No dobra na SB ktoś z chlopaków zapodał ale nie pamiętam kto Tak trochę o wypadkach. http://panwiewiorka.riderblog.pl/Motocyklisto_spierdalaj_czyli_puszka_na_drodze,b2596.html 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirdi Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 No mi się zdarzyło w grudniu mieć szlifa przy prędkości 60 km/h, po mojej prawej stronie bardzo bardzo blisko śmignął samochód, mój pierwszy odruch to odchylić się w lewo (chyba brak doświadczenia). No jako, że było mokro wylądowałem na ziemi Mili ludzie pomogli podnieść motocykl, i wróciłem do domu xPWszystko ok, ale owiewki do klejenia : o 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaizen Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Ano tak to jest. Fantazja ulanska. Szkoda ludzi. Predkosc uzaleznia tylko czas reakcji musi byc spory. Na zwierzeta tez trzeba uwage zwrocic. Mowiac krotko KONTROLOWAC BAJERE bo odkreca sie latwo a hamuje tylko dwoma kolami. Wczoraj na moich oczach na skrzyzowaniu aleksandrowskiej i rydzowej czy rojna to jest ( to skrzyzowanie do carrefour'a ) gosc samochodem w radiole by wjechal, az samochod mu zgasl. Przez te wypadki bedzie w ch.... Kontroli motocyklistow tak mi ziooom z POLICE powiedzial (SAM NIE JEST ANIOLKIEM NA MOTOCYKLU) wczoraj bo jezdzilem z nim. Jest spoko poscil motonga bez prawka w tamtym roku. A jak zaczna sie akcje to ucierpia Ci bez kwitow, wiec spokojna jazda moze zlagodzic skutki. Zyjmy i cieszmy sie jazda ludzia:) a Ci co chca na pelnej k........smigac to na dluuugie proste a nie po miescie. Tym bardziej ze taryfikator od kwietnia sie zmienia na srogi. Ps. Wczoraj z glebokim zalem musialem siedziec z dzieckiem w domu a pod MC. DONALD'S na retkini kupa motongow sie zebrala i sobie pojechali gdzies normalnie smutek mnie ogarnal:(Tez przewrocilem motocykl w tym roku bo mi sie wariacji zachcialo na piasku ale bez urazow. Tylko plastik ucierpial. I wielkie ha ha ha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Podobno z R1 Gulama za wiele nie zostało... Żółta R6 też nieźle dostała, szkoda taka ładna była... Ciekawe jak MT-01 wygląda po konfrontacji z psem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Jak przejezdzalismy obok tego wypadku w Czestochowie zatrzymalem sie i zapytalem chyba jego kolegi ktory stal obok z dziewczyna czy zyje i powiedzieli ze tak. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Dzisiaj na trasie Zgierz-Strykow omijalem wypadek. Na CBradiu dowiedzialem sie ze motocykl policyjny jadacy na sygnale zderzyl sie z samochodem osobowym. 19-letni kierowca alfy romeo, podczas wyprzedzania wiechal na czolowke policjanta na motocyklach. Jeden polozyl maszyne, drugi uderzyl w samochod. Zginal pasazer alfy. Pozostali ranni. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 raczej wiarygodne. http://expressilustr...baeddc149010000 http://www.dziennikl...t.html?cookie=1 Trochę ironicznie, ale może teraz się nasza kochana POLICJA ocknie (bo przekonała na własnej skórze niestety), i zacznie patrzeć inaczej na motocyklistów (jako na tych, którzy NIE ZAWSZE są winowajcami wypadku/kolizji)... 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Kolejni motocyklisci dzisiaj zgineli pod Bydgoszcza, przez jeb..a babe , ktora nie ustapila pierszenstwa skrecajac w lewo. Zajechala droge, 2 motocykla jadacym z naprzeciwka. Zginely 3 osoby jadace na motocyklach... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Troje motocyklistów zginęło w wypadku koło Bydgoszczy http://www.rmf24.pl/...9757,iAId,45790 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaizen Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Aaa szkoda gadac! Glownie na smary to Ci w opiniach sie nadaja co za glupoty pisza to masakra. Chopper lezy a on o predkosciach nawija to Ci potwor predkosci. Mnie w swieta na Strykowskiej pajac minivanem zawadzil kierownice. Letko mu poharatalem lusterko he he he i ciezkie kuu.........y zebral bo przed nim bylem i do tego swiadka mialem. Na lewym pasie chcial mnie jeszcze wyprzedzic leszcz. Jak bym sie wywalil a dziecko moje jechalo ze mna to bym go zatlukl tam i po radiole zadzwonil. Wczoraj srebrny SL na Bandurskiego chcial sie scigac z moim Transalpem nastepny madry i wczoraj jakis osiol kolo stacji przed makro na wlokniarce kumplowi w dupe mayesty by wjechal jechalismy sobie na baluty tylko wielki pisk byl. I wlasnie taki wypowiada sie w opiniach jak on po prostej se rady nie daje autem. NO MASAKRA 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Pier... w tych opiniach niesamowicie. Jakby poczytali statystyki wypadków to by zauważyli że w 2011 32% wypadków to były wymuszenia pierwszeństwa (bez znaczenia jakie pojazdy) a w tym 26% wszystkich ofiar wypadków pochodzi właśnie z tego typu przewinień. Wielu kretynów nie widzi nie tylko motocyklistów, oni k... nie widzą też znaków i samochodów. Szkoda gadać 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P¡otr Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 W zeszłym roku bodajże widziałem wypadek na Piłsudskiego przy stadionie Widzewa. Uważjcie tam jak się przejeżdża pod wiaduktem w stronę centrum gdzie mija się fotoradar. Często na motocyklach tam nie zwalniają a wręcz przyśpieszają żeby wyprzedzić zwalniające samochody przed fotoradarem bo oni przeca na takie strzelające zdjęcia pudło nie będą zwracać uwagi. I w takich właśnie okolicznościach jakiś Pan wyjeżdżając spod tego wiaduktu wbił się w starą Pandę. Fiat z wrażenia na boku się położył i to na środkowym pasie, korek niesłychany był. Panda wyjeżdzała z lewej strony bo tam jest łuk gdzie można przejeżdżając przez torowisko zawrócić na Piłsudskiego. Bardzo newralgiczne tam jest miejsca bo nie dość, że tam się wyjeżdża spod wiaduktu pod górę to jeszcze na łuku w lewo i na szczycie tam właśnie jest wyjazd dla zawracających. Z obu stron tam jest bardzo słaba widoczność. Uważajcie tam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 No to dziś mamy kolejny. Na pomorskiej moto vs samochód. Dokładnie jeszcze nie wiem bo aktualnie tylko zgłoszenie było a zgłaszający mając temat w d*pie nawet nie wysiadł z samochodu.Jak dostane wiecej informacji to dopisze.Eee nie było źle. Motocyklista odmówił poddania się badaniu 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi