grucha Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Mnie to też wygląda na stopala.. nawet kierunek by się zgadzał, zajechała drogę a moto wywinęło przez przód. Opona się nie ślizgnęła, wiec pewnie mało mu brakło aby wyjść z sytuacji bez szwanku. Szkoda że się nie udało. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Cyt :"moto całe/proste, tylko szyba i plastiki, lusterka poszły.Nadgarstek w szynie. kask spełnił swoją rolę" Ważne, że kierownika nie opuszcza humor "przynajmniej 'umiem' stoppie ;-P " 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 coz. odezwe sie. moto na wiosne bedzie piekne, wychuchane wydmuchane, idealne. niestety, przegialem z heblami, oplot zrobil swoje.. i poszedl na kolo. z pasazerem wazacym 100kilo .kobita mi zajechala droge tuz przed nosem o.O ktos bardziej doswiadczony by ominal, a ja.. a ja mam cala zime zeby odpicowac moto i wrocic na wiosne. wybacz, Suchy ja jak patrze to i mnie sie serce kraja 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 KRIS: Dobrze będzie ..... Najwazniejsi są ludzie..... moto się wyklepie i zrobi w razie co nakeda ;-) 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 nie ma co klepac, cale szczescie, lusterka, szyba. chyba nawet sklamalem z plastikami, bo po ciemku wydaja sie nieruszone. kanapa sie rozerwala jakby nozem ciachnac no i te 'trzymajki' dla pasazera.. i chyba tyle z uszkodzen. swoja droga, jak mnie obsluzyli na wamie. kaftan na szyje, (nie chce wiedziec jak wyglada kask ) i tak leze na tej desce, w d*pie sie juz przewraca, takie to niewygodne.. polezalem 2 godziny zanim mnie zabrali na badania . 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Ważne żeś cały. zdrówka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazerro Opublikowano 18 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 No oplot dał radę Dobrze, że kolega cały 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 kobita mi zajechala droge tuz przed nosem o.O Czasami brak słów na tych kierowców. A moto się podrasuje i na przyszły sezon będzię jak nówka sztuka. no i te 'trzymajki' dla pasazera.. one chyba w kotach są słabe, bo u mnie też popękały przy zwykłej wywrotce moto na postoju. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 dużo zdrowia dla kolegi ale jedno to ci się naprawdę udało, rzadko kto tak potrafi moto postawić 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Zdrowia dla kolegi, chusteczek dla Suchego Moto wygłaskasz przez zimę, szczęście że Ty jesteś bez większego uszczerbku, co by nie mówić tak zaparkować to będzie sztuka. Poprzeczka wysoko ustawiona 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorima Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Kurczeee :/ dobrze że kolega w miarę cały szkodaaaa, że się Koteczek potłukł... eeeh... Suchy, spokojnie... oddychaj... ktoś Ci tą drzazgę wyciągnie pewnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 A to pech... Koteczek zrobil focha ze go SPRZEDALES!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Dobrze że skończyło się w ten sposób bardziej widowiskowy i kierownik z moto dojdą do siebie na nowy sezon więc szybkiego zdrówka i spokojnego dopieszczania kotka a i wyczyn zostanie na długo zapisany w pamięci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 dobry demotywator można z tego zrobić pier**lić latanie na gumie, grunt to umieć dobrze zaparkować 4 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Kołami do góryyyyy to też wyczyn 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 i można konserwacje podwozia zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/galeria/2002340,wypadek-motocyklisty-na-radwanskiej-zdjecia,2,6732410,id,t,nk,zid.html#skomentuj oficjalnie zostalem debilem na ścigaczu (który jest 'nielegal', lub kupiony przez "tatusia"), z kompleksem małego silnika, jechałem co najmniej 150 km/h, w dresie, i ofc bez prawka. 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Ciesz się że nikt nie napisał "jakaś kaleka co nie umie hamować" Olej komentarze tam prawie same półgłówki Wracaj do zdrowia i na moto. Potem trenuj i się nie wypier... 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 tiaaa i tak Ci żaden kozak w umiejętności parkowania nie dorówna a komentarzy nawet nie warto czytać 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 jak ktoś nie napisał jak ktoś napisał http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/galeria/2002340,wypadek-motocyklisty-na-radwanskiej-zdjecia,1,6732410,id,t,nk,zid.html#skomentuj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonia Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Szybkiego powrotu do zdrowia życzę tak parkować Szacun!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Wyczyn legendarny, dyskutowany przy każdym spotkaniu Pozdrawiam i zdrówka życzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Jak donosi portal scigacz.pl, nasz kolega Krzychoslav pokusił się o oklepany manewr... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153258730740363&set=a.447552265362.376515.185480630362&type=1&relevant_count=1&ref=nf 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Miałam wstawić ten sam element Okazuje się, że Łódź jest kuźnią talentów stawiania motocykla kołami do góry 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Czas zapisać się i w tym wątku... Jak przystało na dzisiejsze zakończenie sezonu muszę z bólem przyznać że w moim przypadku nie oznacza to jedynie imprezy. "Mały" szlif podczas Moto-Rajdu wykluczył dalsze uczestnictwo w zawodach jak i w końcówce tegorocznego sezonu. Na szczęście jestem cały ubrania spełniły swoje zadanie, gorzej z tego wyszło moto, a raczej nie wyszło i niestety poszukuje nowego silnika do Hornetki. Jakby ktoś coś słyszał na temat silnika 600cm3 PC34 to proszę o kontakt. Drużyno dzięki za pomoc i sorry za odebranie Wam możliwości zwycięstwa, które było oczywiste... (sorry za małego OT) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi