MaRRcin Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Strasznie nie lubię tej tej drogi ze względu na wzniesienia i właśnie tą długa prostą, która powoduje w ludziach jakieś dziwne zachowania. Nie dość, że w większości tam odkręcają, to dodatkowo wyprzedzanie pod górkę jest na porządku dziennym. Nigdy nie wiadomo co wyskoczy zza górki. A parę razy zdarzyło się, że w ostatniej chwili uciekałem na pobocze. Szkoda tej motocyklistki ehhh... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzaStunt Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Dobrze ze glownie smigam po polach i po placu:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Początek sierpnia był spokojniejszy. Oby coraz mniej takich zdarzeń, no i zdrowia dla wszystkich poszkodowanych. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaDa Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 tu już końcówka koło ronda bo widać magazyny... jak pani ze Zgierza stała się sprawcą? Nie, sprawca siedział w aucie jak przejeżdżaliśmy.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 Nie jeden krzyż stoi na tym skrzyżowaniu... dziwna sprawa, tam tak często dochodzi do wymuszenia pierwszeństwa... od strony Swędowa jest z dwa razy STOP! od Dobrej jedzie się z górki i świetna widoczność... jadąc Stryków-Łódź-Stryków też wszystko widać, niestety debili nie brakuje, dwa razy dziennie mijam to miejsce i bez mała raz w tygodniu tam coś się dzieje... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzaStunt Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Niestety,o budowie ronda decyduje ilosc ofiar. Tak bylo kolo mnie w Warszycach ,gdy zginelo chyba piec osob dopiero zrobili rondo. A zludzenie prostej drogi bez skrzyzowanczasem nas gubi.nadmiar znakow powoduje ze mam metlik czasem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andreew Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Tragiczny wypadek na ul. Tomaszowskiej w Łodzi. W czwartek przed południem motocykl zderzył się z samochodem osobowym. Na miejscu zginął 31-letni łodzianin jadący motocyklem marki Yamaha. http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/985014,smiertelny-wypadek-na-tomaszowskiej-w-lodzi-zginal-motocyklista-zdjeciafilm,id,t.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 cholera ;/ jakieś zdjęcia motocykla ?? ktoś coś więcej wie?? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 czy ktoś kojarzy motocykl? wygląda na r6 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 ktoś z forum? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 nie kojarzę nikogo na takim moto a to raczej charakterystyczny sprzęt, rzucający się w oczy 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Na razie tylko info w expresiaku http://www.expressilustrowany.pl/artykul/985060,smierc-motocyklisty-na-ul-tomaszowskiej-zdjecia,id,t.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 pomimo tego że nie wiemy jeszcze kto to to proponowałbym podjechać dzisiaj na miejsce wypadku i zapalić [*] 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Kazdy po zniczu zabiera i jedziemy grupa To moglby byc kazdy z nas panowie i panie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 i znowu wygląda to na wymuszenie puszki, qr** kiedy ludzie przestaną uważać "a jeszcze zdążę", to po 19-stej lecimy tak? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Szkoda chłopaka i tak jak piszę Tomek pewnie jak zwykle gość z puchy myślał że zdąży. Tak czy inaczej za wolno to chyba nie jechał patrząc na moto, dziwi mnie też ten kask to chyba nie jest normalne że poleciał w drugą stronę? Może nie był zapięty.... [*] 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) [...] Wycięte przez @JaRoD [...] szkoda chłopaka i jeśli ludzie czują że trzeba ten znicz zapalić to nic nie stoi na przeszkodzie żeby to zrobić stawiajcie te świeczki tylko w takim miejscu żeby nie wpadały na drogę i nie spowodowały kolejnego nieszczęścia Edytowane 5 Września 2013 przez JaRoD OFF TOP (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) Posłuchaj Demigod , rozumiem że jesteś nad wyraz porządny , jeżdzisz zgodnie z przepisami I na tym zaprzestańcie tą dyskusję. Koniec OT. Posty usunięte Edit: Konto @Demigod usunięte na jego życzenie. Edytowane 5 Września 2013 przez Suchy-wolk (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 [*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) właśnie leciałem Puszkina, na wysokości technicznej bmw gs800 (chyba) czerwono czarne leży na boku, obok zielone punto uderzone w lewy przód, tak jak by wyjeżdżał z podporządkowanej, karetka z motocyklistą właśnie odjeżdżała a policja spisywała kierowce, Zyygy stała też tam skoda z twojej firmy TORK granatowy roomster, pytnij gościa co i jak jak go znasz. Edytowane 5 Września 2013 przez kosmaty (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Podobno motor to BMW R 1200 GS nr rej EL 5XXR 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 całkiem możliwe, radiowóz sporo zasłaniał 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Dzisiaj o 8.00 na ul.Łódzkiej w Zgierzu młody chłopaszek wpasował się czym co jest podobne do gb street w wyjeżdźającego z salonu idczaka VW Craftera.Auto przepuścili z jednej jak i z drugiej strony i wyjechał niezałważywszy motocyklisty,który swojądroga jak na taka 50 moim zdaniem wolno nie jechał.Pomoc udzielona karetka wezwana i zmyłem się do pracy po przyjeździe policji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 właśnie leciałem Puszkina, na wysokości technicznej bmw gs800 (chyba) czerwono czarne leży na boku, obok zielone punto uderzone w lewy przód, tak jak by wyjeżdżał z podporządkowanej, karetka z motocyklistą właśnie odjeżdżała a policja spisywała kierowce, Zyygy stała też tam skoda z twojej firmy TORK granatowy roomster, pytnij gościa co i jak jak go znasz. Tak to mój Boss, gs1200. Jest w szpitalu nie mam jeszcze wiieści 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Polamana miednica i chyba ręka. GS do kasacji. 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi