Thebestof78 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) Tak to jest jak się dziadki biorą za jazdę na motórach zamiast grządki na działkach grabić Uffff Działkowy przytomny, reakcja motocyklisty prawidłowa - "CO Z MOTO ?????" Ma mu się na życie Jeszcze nie raz nie jednego z nas objedzie Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anabell666 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Bartek właśnie ma operację. 3majcie za niego kciuki. Złamanie kości podudzia to podobno "typowo motocyklowy " uraz, ale nikomu tego nie życzę... Udało mi się z nim krótko porozmawiać - co do okoliczności zajścia - powiedział mi coś, co bynajmniej dla mnie jest bardzo treściwe " nie miałem nawet sekundy na reakcję " - wszystko w temacie. Zawsze mu powtarzałam, że to iż jeździ fenomenalnie to jedno, to że nie jest na drodze sam tylko z bandą .... (!!!!!) to drugie ... 2 Cytuj Ludzie na poziomie trzymają się w pionie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 nie miałem nawet sekundy na reakcję " - wszystko w temacie. Nie dziw się Czekamy na dobre wiadomosci 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 dzisiaj wracajac do domu w tomaszowie na nowym fragmencie ulicy Orzeszkowej prowadzacym do S8 staly dwa motory na lodzkich blachach, nowsza cbr bialo-zielona i chyba czerwona r6. na szczescie chlopakowi z hondy nic sie nie stalo tylko motor do lekkich poprawek. ktos z forum? No cóż pechowy dzień .... Mam nadzieje że Działkowy szybko dojdzie do siebie. Drugim dzisiejszym pechowcem byłem niestety ja z tym że u mnie lepiej ze zdrowiem. Moto troszkę gorzej. Miło że się zatrzymałeś pozdrawiam LwG 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Turbo... co się stało? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dobrze, że z wypadku wszyscy wyszli cali. Zdrowia szkoda, bo motocykle się naprawi 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Na forum nie będę rozpisywał co się stało będziemy się widzieć to opowiem co i jak. Dobrze że jest tak jak pisze Suchy. Motory się zrobi ważne by było zdrowie. Więc szybkiej kuracji działkowemu bo ja to można powiedzieć wyszedłem z tego praktycznie cało 1 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Kurde, Bart! Emeryt trafił na emeryta. Jak sie chcieliscie spiknąć to było się na bingo ustawić. Powrotu do zdrowia! A moto się zrobi jak przyjdzie czas. 1 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zdrowie najważniejsze... Szybkiej kuracji Działkowy i dobrze że Marcinowi nic się nie stało. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Szybkiego powrotu do zdrowia Bart 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Powrotu do zdrowia Bart, jak to mówią "nogi same się nie zrobią" ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Oj Panowie, coś kiepski dzień wczoraj był .... :/ szczęście w nieszczęściu że tylko tak się skończyło. Szybkiego powrotu do zdrowia ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatum Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Bartuś, szybkiego powrotu do zdrowia !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darka Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 właśnie! szybkiego powrotu i do zobaczenia, jak najszybciej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Pozwolę sobie wkleić linki: http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/1977946,wypadek-motocyklisty-na-al-pilsudskiego-w-lodzi,id,t.html http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/978584,grozny-wypadek-na-al-pilsudskiego-motocyklista-w-szpitalu-zdjecia,id,t.html?cookie=1 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/978590,wypadek-motocyklisty-na-al-pilsudskiego,id,t.html A za te komentarze w artykułach powinni zamykać. Cholerni hejterzy ;/ 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyq Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Też miałem dodać te linki ale jak sobie poczytałem komentarze to mi się odechciało...Dla niektórych rozbite moto znaczy "pewnie jechał "czysta" na gumie, na jedynce, po lesie, rezerwatem, morderca, jednego mniej" itd. 0 Cytuj "...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..." http://bikepics.com/members/bzyq/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Italiano Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zycze duzo ale duzo zdrowia!!! Turbo, tobie tez zycze duzo zdrowia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Bartek szybkiego powrotu do zdrowia i na 2oo Marcin dobrze że tylko szlifem to się skończyło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 chlopaki wracajcie do zdrowia! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Bartek 3maj się chłopie, a jak się wykurujesz to dziadkowi tą pande spalimy żeby już nikomu krzywdy nie zrobił !!! 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Działkowy szybkiego powrotu do zdrowia !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zdrowia i zimnych nóżek tera na zrost szybki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dawno temu przestałem czytać komentarze pod zdarzeniami z udziałem motocyklistów - szkoda nerwów. A wracając do tematu: wracajcie do pełni sił i na moto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zdrówka oraz zdrówka i może jeszcze raz zdrówka dla Działkowego twardziela... 1 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Dzialkowy upolowales pande!? Przecież są pod ochroną ;-) szybkiego zrastania ! 2 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi