x10d Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Kydy, Crosiak i Olo - wspolczuje, zwlaszcza ze sam w tym sezonie mialem wypadek, wiec wiem, jak to mecza te powypadkowe urazy. Najwazniejsze, ze nic bardzo powaznego sie Wam nie stalo. Szybkiego powrotu do zdrowia! 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 jak wiekszosc tez mialem na poczatku sezonu szlifa wiec pozdro dla wszystkich lewa w gore ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 dobrze że to koniec sezonu bo by mnie szlak trafił 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Ja juz w domu wracam do siebie i mysle jaki kupic kask i na jaki kolor malowac SV 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 hehe No jak zawsze maszyna najwazniejsza Ja bym pomalował o orginał 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 pierwsze co zrobilem jak bylem juz w na podworku to gazem do garazu ogladac straty az lezka mi poleciala jak zobaczylem Suzi myslalem o czarnym macie bo kiedys jak pokryla sie rosa cala to wygladala wlasnie na mat i byla cudna:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Nie dziwie sie... Jak mialem szlifa to pierwsze co "gdzie motor" nie wazne bylo ze krew sie leje najwazniejsze było moto. I jak je podnioslem to nie chcialem uwierzyc ze to sie stało... poprostu mowilem sobie NIE. Ale prawda niestety jest taka ze nie da sie tego wrocic... Hm... no czarny macik moze byc fajny ) 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 chłopaki powrotu do zdrowia , a nowym sezonie na maszyny ( odmalowane i dopieszczone ) . Pozdro 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Skrzywiony prawy podnóżek, obdrapany tłumik, kocówka kierownicy, lusterko, kierunkowskaz, skrzywioną trochę kierownicę i popsuta manetka http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png http://imageshack.us/g/155/dsc00764gy.jpg/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pecha Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 ławkowcem pomalowany? nie no, żart http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif panowie, nie wysypywać się, bo nie będzie z kim jeździć http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 I stał się CUDRęka mi sie zrosła jeszcze zanim sie złamała.Byłem u lekarza ortopedy ,zrobił mi prześwietlenie,obejrzał zdjęcie i powiedział,że kość nigdy nie była nie jest i nie będzie złamana ani pęknięta.Wziął stówę,zdjął gips i wygnał do domu.Niepotrzebnie chodziłem dwa i pół tygodnia w gipsie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 hehehehe lepiej tak niz w druga strone 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 No no ja mialem odwrotnie. Pierw zagipsowali mnie troche a pozniej do polowy uda bo jeszcze jedna kość złamana znaleźli .Kydy to ty teraz możesz świętym zostać ;P 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 4 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2011 Dla lubiących szybką jazdę w nocy, polecam dodatkowo uważać na komunikację miejską - http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1187025,zderzenie-tramwaju-z-samochodem-na-skrzyzowaniu-narutowicza,id,t.html?kategoria=660Widziałem na żywo skutki wypadku i na prawdę dawno nie widziałem takich zniszczeń samochodu na żywo. Myślę, że z motocyklisty i jego maszyny niestety nic by nie zostało, a przecież winowajcą był motorniczy... 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Calkowity bilans strat to tym cholernym wypadku:- zlamanie nasady dalszej przedramienia prawego-zlamana piata kosc srodrecza prawego-uraz glowy ze wstrzasnieniem mozgu- pekniete 3 zebraStraty w sprzecie:- wgnieciony bak w 2 miejscach- peknieta szyba- pekniety set- klamka hamulcowa- hamulec nozny (dzwignia)- pompa hamulca przedniego- prawa owiewka peknieta i porysowana- lusterko polamane (prawe)- tlumik zeszlifowany- zadupek z prawej strony porysowany- plastik naokolo zegarow pekniety- wygiety clip-on- przelaczniki prawe polamaneA najlepsza wiadomoscia jest to ze w tym tygodniu odbieram plastiki od lakiernika i pozostalo mi je tylko zalozyc bo wszystkie inne czesci juz wymienilem i juz mozna powiedziec ze jeszcze bym sie zalapal na koncowke sezonu no ale niestety gips mi zdejma dopiero 21grudnia :/ ale i tak mam nadzieje ze jeszcze uda mi sie przynajmniej przejechac 1km 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 No to dosyc sporo.... 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 Nie jest źle Podziwiam Twój zapał, SV już prawie w pełni sił 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 widze na bogato poleciales:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 5 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2011 No wlasnie skonczylem obklejac lusterka folia carbonowa No mozna powiedziec ze jak odbiore dwie rzeczy od lakiernika to bedzie juz zdrowa i w pelni sil nawet zadbalem o naklejeczki zeby byly pod bezbarwnym Jeszcze pojezdze w tym roku zobaczycie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2011 Może nic z motorami ale jechałem dziś tym padłem..do pracy. i gdy by nie znajomek że się wydarł to kierowca by dalej pojechał bo oczywiście każdy ma wszystko w d*piehttp://lodz.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1190127,na-siewnej-chlopak-wypadl-z-jadacego-autobusu-linii-83-jest,1843267,id,t,zid.html#galeria 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanany Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 w dniu dzisiejszym zginął w lubuskim jeden z naszych kolegów motocyklistow . Cześć jego pamięci 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 kondolencje dla rodziny 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Zaczęło się .Kondolencje dla rodziny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 smutne ... trzeba kurcze uważać jak się jeździ, bo samochody jeszcze nie są przyzwyczajeni po zimie do motocykli na drodze ... 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi