Julka Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Wczoraj koło 12 na Rzgowskiej w okolicach wiaduktu jakaś pięćdziesiątka enduro wkleiła się w tył osobówki. 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszVV Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Dwa dni temu mój kumpel miał stłuczkę. Skrzyżowanie Radwańska/Kościuszki. Jechał Radwańską, z Kościuszki wychyliło się auto, żeby skręcić w lewo w Radwańską i się zatrzymało. Kumpel jechał prosto, widział jak auto się zatrzymuje, ale kierowca po zatrzymaniu podjechał jeszcze metr do przodu... Moto przeczochrane, kumpel niewielkie obrażenia nogi. Policja była, wina kierowcy auta. Piszę tak, dla zwrócenia uwagi, że nawet zatrzymane auto może coś odwalić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/966644,motocyklista-ranny-na-ul-pabianickiej,id,t.html next... ;] kozak.... http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?aid=%2F20130812%2Flancut%2F130819925 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 "24-letni motocyklista próbował jazdy na jednym kółku" Umarłam ze śmiechu na KÓŁKU różańcowym czy jakim? 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Podobno jak się nie wywrócisz to się nie nauczysz. Bo on małe kółka miał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesu Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Podobno dziś około 14.00 jakieś moto na Aleksandrowskiej miało dzwona - wie ktoś coś?? 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Jechałem tamtędy ale nic nie widziałem 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr2sher Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 (edytowane) Jak wracałem koło 15 z tyrki to za Kaczeńcowa skuter wkleił się w tył Seicento, na miejscu była karetka i policja ale kierownik chyba przeżył. Natomiast puszka wyglądała nie ciekawie. Edytowane 14 Sierpnia 2013 przez cr2sher (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Wczoraj około 20,30 mój dobry znajomy który jeździł honda cbr f2 dał się przejechać swojemu szwagrowi( miał uprawnienia) po odjechaniu 500m uderzył czołowo z autem i zginał na miejscu, nie znalazłem jeszcze wiadomości gdyż to mała miejscowość. Byłem z nim w sobote na obstawie ślubu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bison Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Wczoraj około 20,30 mój dobry znajomy który jeździł honda cbr f2 dał się przejechać swojemu szwagrowi( miał uprawnienia) po odjechaniu 500m uderzył czołowo z autem i zginał na miejscu, nie znalazłem jeszcze wiadomości gdyż to mała miejscowość. Byłem z nim w sobote na obstawie ślubu. Wspolczuje 0 Cytuj "Żeby być motocyklistą... – ... nie wystarczy benzyna w żyłach. Potrzebny jest jeszcze olej w głowie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaRoD Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Jezu... ale przy wyprzedzaniu czy jak? 0 Cytuj -- http://tinyurl.com/FB-JaRoD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/969015,motocyklista-zderzyl-sie-czolowo-z-oplem-zginal-na-miejscu,id,t.html a dzisiaj kolejny dzwon... http://www.expressilustrowany.pl/artykul/969013,wypadek-motocyklisty-na-ul-franciszkanskiej,id,t.html 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/969015,motocyklista-zderzyl-sie-czolowo-z-oplem-zginal-na-miejscu,id,t.html Dokładnie miejscowość Skotniki zostawił 2 dzieci i żone, jadąc dziś 500 m od tego miejsca szlif na yamaha r125 chłopak odjechał do szpitala. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Wie ktoś coś na temat wypadku motocyklisty na skrzyżowaniu szczecińskiej z aleksandrowską w czwartek około 21:30? Ja wiem tylko tyle, że motocykl miał rejestrację EZG, kierownik odwieziony został do szpitala w Zgierzu, kierowca cinquecento był pijany i uciekł na piechotę z miejsca zdarzenia. Wiem o wypadku od pasażera cinquecento, któremu szyłem głowę na WAM-ie...Policjanci, którzy go przywieźli twierdzili, że kierownik motocykla w ciężkim stanie. Mam tylko nadzieję, że to nikt znajomy no i że wyjdzie z tego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Wie ktoś coś na temat wypadku motocyklisty na skrzyżowaniu szczecińskiej z aleksandrowską w czwartek około 21:30? Ja wiem tylko tyle, że motocykl miał rejestrację EZG, kierownik odwieziony został do szpitala w Zgierzu, kierowca cinquecento był pijany i uciekł na piechotę z miejsca zdarzenia. Wiem o wypadku od pasażera cinquecento, któremu szyłem głowę na WAM-ie...Policjanci, którzy go przywieźli twierdzili, że kierownik motocykla w ciężkim stanie. Mam tylko nadzieję, że to nikt znajomy no i że wyjdzie z tego. tutaj o tym piszą: http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/969521,wypadek-motocyklisty-na-szczecinskiej-pijany-kierowca-samochodu-uciekl-zdjeciafilm,id,t.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Dzisiaj w P-cach zbierałem motocyklistę (37 l.) któremu pani zajechała drogę. Srebrna Hornetka na lokalnych blachach... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Chyba niestety muszę opisać swój dzisiejszy wypadek jadąc środkowym pasem ul. Puszkina zahaczyłem o samochód który wyjeżdżał z osiedla i jak się okazało walił bezpośrednio na lewy pas (oczywiście mnie nie zauważając) finał taki, że lewa strona moto przetarta z tego co się narazie dopatrzyłem (jutro zrobię większe oględziny jak odstawie moto do siebie na parking) a u mnie lekko zbita lewa noga. Tak, że tragedii nie ma 0 Cytuj "W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 no to na szczęście nie wypadek a stłuczka/kolizja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Najważniejsze, że Tobie nic się nie stało... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Chyba niestety muszę opisać swój dzisiejszy wypadek jadąc środkowym pasem ul. Puszkina zahaczyłem o samochód który wyjeżdżał z osiedla i jak się okazało walił bezpośrednio na lewy pas (oczywiście mnie nie zauważając) finał taki, że lewa strona moto przetarta z tego co się narazie dopatrzyłem (jutro zrobię większe oględziny jak odstawie moto do siebie na parking) a u mnie lekko zbita lewa noga. Tak, że tragedii nie ma W którym miejscu miałeś to zdarzenie? I, z czystej ciekawości, ile miałeś na zegarze jak zobaczyłeś, że z podporządkowanej wyjeżdża Ci auto? 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Jjak lecisz Puszkina w stronę olechowa z widzewa na wysokości parkingu po prawej stronie. Na zegarze było z 70. A że auto wyjeżdżało to nic tylko przecinało 3 pasy bo bezpośrednio na lewy pas pani chciała wjechać. 0 Cytuj "W jeździe na motocyklu nie chodzi tylko o to, żeby jechać szybko. Ważne jest również, żeby się nie spieszyć, powoli połykać kilometry, krążyć po autostradach, pozwolić, żeby droga pokazywała ci kierunek, nie martwić się, dokąd jedziesz, tylko cieszyć się samą jazdą". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 A że auto wyjeżdżało to nic tylko przecinało 3 pasy bo bezpośrednio na lewy pas pani chciała wjechać. Normalka, już dawno mówiłem że u nas się jeździ lewym pasem, to mnie "wyśmiano". Nie wiem dlaczego ale mam awersję na pajaców tłukących się bez pojęcia lewym pasem "...bo za pięć kilometrów będzie skręcał..." 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lacrima Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Wie ktoś coś na temat wypadku motocyklisty na skrzyżowaniu szczecińskiej z aleksandrowską w czwartek około 21:30? Ja wiem tylko tyle, że motocykl miał rejestrację EZG, kierownik odwieziony został do szpitala w Zgierzu, kierowca cinquecento był pijany i uciekł na piechotę z miejsca zdarzenia. Wiem o wypadku od pasażera cinquecento, któremu szyłem głowę na WAM-ie...Policjanci, którzy go przywieźli twierdzili, że kierownik motocykla w ciężkim stanie. Mam tylko nadzieję, że to nikt znajomy no i że wyjdzie z tego. to mój mąż, Piotrek, leży w Zgierzu, był nieprzytomny, ale teraz jest lepiej, jest po pierwszej operacji, druga przełożona z dzisiaj na poniedziałek, bo w szpitalu słaba obsada podczas długiego weekendu, ma bardzo skompliowane złamanie prawej ręki i pogruchotany nadgarstek, uraz kręgosłupa w odcinku lędźwiowym i ból w prawej nerce, gada od rzeczy drugą dobę, z motoru szmelc, pogięta rama, ale ja na tym nie znam się, cały czas chce wychodzić ze szpitala, to jego drugi wypadek. Minimum pół roku będzie unieruchomiony w domu. Resztki motoru zabezpieczone i mam nadzieję, że nic z nich już nie będzie, ale jeszcze jeden stoi na podwórku, z którego wykręcę koła i schowam, bo mam dosyć/ ewa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior87 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Lacrima współczuję i trzymam kciuki za szybki powrót męża do zdrowia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Trzymamy kciuki za powrót do zdrowia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi