ciesu Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 chyba nie fajna informacja i nie dotycząca osoby z forum, ale temat był poruszany w tym wątku... http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/895983,powazny-wypadek-policjanta-na-motocyklu-na-al-wlokniarzy,id,t.html Sądziłem, że nie było to aż tak poważne, a jednak... [*] 0 Cytuj Burek 400 K3:
Aras Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,14110677,Wypadek_na_krajowej_jedynce__Zginela_motocyklistka.html Bariery energochłonne, które z założenia mają chronić są dla motocyklistów śmiertelnym niebezpieczeństwem. 0 Cytuj
Zyygy Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/921556,wypadek-motocyklistki-taksowkarz-uciekl-zdjecia,3,id,t,sg.html#galeria-material 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,14110677,Wypadek_na_krajowej_jedynce__Zginela_motocyklistka.html Bariery energochłonne, które z założenia mają chronić są dla motocyklistów śmiertelnym niebezpieczeństwem. Grażynka 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Bulba Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 (edytowane) a nie wiecie kiedy pogrzeb może byśmy jako motocykiści go godnie porzegnali w końcu zginoł na motocyklu Jestem za. Dajcie znac jak bedzie juz wiadomo Edytowane 16 Czerwca 2013 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
lukkas Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Przypominam - nie hamujemy przednim heblem na torach i kostce brukowej. Poleciało trochę iskier, ale prowadzącemu nic się nie stało. Pod warunkiem braku abs-u w moto 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar
Gulek Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 rozumiem, że na kostce brukowej hamować należy tylko tyłem -- co za bzdura 0 Cytuj TZR 80RR->GSXR 600K2->CBR 600 RR
Lans Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2013 Zle sie dzieje ... Ciagle ktos znajomy ... 0 Cytuj
Fazerro Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ja pier**le co tu się dzieje ?!Uważajcie na siebie ! 0 Cytuj Jeździjmy tak, aby było nas więcej a nie mniej ...
kosmaty Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Wiadomo juz cos o pogrzebie tego policjanta? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Thebestof78 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 odnośnie tego pogrzebu każdy ma prawo do własnego zdania i nie ma co krytykować ani jednych ani drugich tylko jeśli chcecie jechać to dowiedzcie się najpierw najlepiej na komendzie, na której pracował jak ma wyglądać pogrzeb, czy rodzina chce obecności motocykli i jak oni się mają zachować ( cichy wjazd , sama obecność itd) jako policjant, który zginął na służbie tez będzie miał jakieś honory typowo policyjne więc warto to uwzględnić żeby obecność motocyklistów była pozytywem a nie kłopotem 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Mario Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgadza się Thebest, jeśli ktoś wie co z organizacją, i czy będziemy mile widziani, to także się przyłączę do pożegnania... 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro
fred89 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 TheBest - 100% ma rację... Najlepiej by było aby bliska osoba wypowiedziała się w jaki sposób można by pożegnać jednego z nas... Akcja z partyzanta (wjazd na pogrzeb bez zgody) może jedynie zdenerwować najbliższych, co by tylko pogłębiło i tak już wielką rozpacz rodziny... 0 Cytuj
xanton Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Akcja z partyzanta (wjazd na pogrzeb bez zgody) może jedynie zdenerwować najbliższych, co by tylko pogłębiło i tak już wielką rozpacz rodziny... Nie tylko zdenerwować rodzinę i bliskich ale formalnie jest zakaz wjazdu na teren cmentarza bez stosownej zgody zarządcy. Trzeba wystąpić o zgodę na wjazd, określić ilość motocykli, czy ma być cisza czy można odpalić silniki. Bez takiego pisma zjazd zakończy się wyrzuceniem. 0 Cytuj
Mr.B Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Dzisiaj ktoś przyłożył na Traktorowej, niedaleko Rojnej. Na wysokości parkingów. Musiało to być koło 8. Jakiś bordowy japończyk, podchodziło mi pod Bandita, ale moto strasznie pokietrszowane. Trudno rozpoznać model. Wyglądało jakby przyłożył od tyłu w wóz sprzątający pobocze. Ma miejscu była już policja i karetka. Edytowane 20 Czerwca 2013 przez Mr.B (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Marr0 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Właśnie znajomy do mnie dzwonił, podobno czerwona yamaha, jeździec z butów wypadł, dużo krwi... masakra jakaś :/ 0 Cytuj
Aras Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Moto leży tuż za skrzyżowaniem. Wygląda na to że ktoś mu wyjechał z bocznej osiedlowej uliczki, albo faktycznie wjechał w ten "odkurzacz" bo on nadal stoi kawałek dalej. Edytowane 20 Czerwca 2013 przez Aras (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
michal_lc4 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 ... naprzeciw mojego garażu, kur$#@. A szedłem rano do pracy i tak myślałem jak widziałem tą gabaryne co blokowała Traktorową i sprzątała " że tez nie moga tego robic wieczorem, po godzinach szczytu, jeszcze sie ktos rozpier..i." Długo nie trzeba było czekać... 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel
Sławek89 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 kurcze, średnio to wygląda... coś wiecej wiadomo z stanie poszkodowanego?? 0 Cytuj
gary Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Prawie codziennie mykam tędy do pracy i takie akcje działają na wyobraźnię. Z drugiej strony w okolicach 7:30 - 8:30 nie sposób jechać tamtędy szybciej niż 50km/h. Ładna pogoda, sucho... ech. Serce boli z każdym nowym newsem w tym temacie 0 Cytuj
działkowy emeryt Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 podchodziło mi pod Bandita, ale moto strasznie pokietrszowane. Trudno rozpoznać model. FZS 600 Fazer 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest...
MaRRcin Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jak jechałem rano koło 8.35 to motocyklista leżał na drodzę i lekarze udzielali mu pomocy. Widziałem, że się chłopak poruszał, więc miejmy nadzieję, że się wyliże, bo słabo to wyglądało. 0 Cytuj
Thebestof78 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Według pogotowia jeździec ma połamane nogi, odzyskał przytomność. Plecak z urazem ręki. Jakiś Adam. Edytowane 20 Czerwca 2013 przez Aidekk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
lukkas Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Wlasnie widzialem smiglowiec ratunkowy ladujacy na ul. Jozefiaka dojazd do Della. Cos sie tam stalo? 0 Cytuj www.antybrowar.pl facebook.com/antybrowar
Rekomendowane odpowiedzi