Yuna80 Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Ja powiem jedno: dostalam wczoraj od Gory najpiekniejszy prezent urodzinowy jaki mozna dostac - zycie... Ja to bylam, bo myslalam, ze to koniec. Ale widocznie jeszcze nie czas na mnie... Mam tu jeszcze cos do zrobienia... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Całe szczęście żeś cała. Jejku ile ty gnałaś albo jak hamowałaś ?? Yuna to trzecia akcja w ciągu miesiąca, osobiście bym się zastanowił gdzie jest problem http://www.scigacz.pl/Najmniej,kompetentny,kierowca,jednosladu,20903.html niewiarygodne, aż spadłem z krzesła - dobrze, że obejrzałem do końca 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Yuna80 poskładaj moto do kupy i na trasę Szybkiego powrotu do zdrowia dziewczyny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Ja powiem jedno: dostalam wczoraj od Gory najpiekniejszy prezent urodzinowy jaki mozna dostac - zycie... Ja to bylam, bo myslalam, ze to koniec. Ale widocznie jeszcze nie czas na mnie... Jak słodko. Mam tu jeszcze cos do zrobienia... ... przesiąść się na MPK nim zrobisz sobie krzywdę PS Część tej dyskusji drodzy admini/moderatorzy przerzućcie gdzieś 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Yuna80 zdrówka dziewczyno składaj moto regeneruj siebie i latamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Yuna80 jak się czujesz co z motocyklem 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Yuna80 jak się czujesz co z motocyklem 8 postów wyżej masz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 8 postów wyżej masz jakiś ty spostrzegawczy I nie wiedziałem że Ty jesteś Yuna80 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuna80 Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 @chylon jestem cala... zadnego wstrzasu mozgu, zadnego zlamania, flaki wszystkie cale i na miejscu... no nic... Lenka widziala co sie ze mna dzialo, bo jechala za mna i byla pewna, ze tego nie przezylam, bo ponoc wygladalo to masakrycznie, a ja nawet jednej kosteczki zlamanej nie mam Ze swojej strony moge z cala odpowiedzialnoscia powiedziec, ze to cud, ze na mocno obitym barku i zlamanym paznokciu sie skonczylo... @ridrick nie zniechecisz mnie chocbys na rzesach stawal... Nie bede przesiadac sie na MPK, bo drogo i smierdzi... W sumie na motocyklu tez, ale za to jaka frajda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Lenka widziala co sie ze mna dzialo, bo jechala za mna i byla pewna, ze tego nie przezylam, bo ponoc wygladalo to masakrycznie Lenka sama uczy się jeździć i pewnie w tym temacie jeszcze niewiele widziała . Poza tym kobiety często "wyolbrzymiają" rzeczy 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Nie bede przesiadac sie na MPK, bo drogo i smierdzi... W sumie na motocyklu tez, ale za to jaka frajda Drogo ?? GS500 drogo ? ciesz się że nie zalewasz litra Śmierdzi??? Trzeba się myć i prać ciuchy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yuna80 Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Ja na GS-ie sie nie wylozylam, GS za mna jechal... A ja sie myje Mialam na mysli, ze palenie gumy smierdzi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Mialam na mysli, ze palenie gumy smierdzi... Co ty piszesz ? po tym wypadku chyba jeszcze wszystko nie wróciło do normy 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Mialam na mysli, ze palenie gumy smierdzi... Ania po tej stronie mocy to się nazywa ZAPACH !!! 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildeyed Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Złamany paznokieć??? OMG Ale jak to możliwe? to straszne. Tak mi przykro, mam nadzieję że wydobrzeje:)) To tak troszkę babskiego klimatu, żeby wprowadzić A tak poważnie wracaj do formy i ty i moto 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tilu Opublikowano 22 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 Zdrowia ;] i powrotu na trase ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil2 Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 http://www.alemiasto.pl/news,2238.html Ktoś coś wie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroNeX Opublikowano 23 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ktoś coś wie? Dzisiaj około godziny 15:20 przejeżdżałem na skrzyżowaniu ul. Daszyńskiego i zdarzenie nie wyglądało za ciekawie... 0 Cytuj https://www.facebook.com/pages/Gronex/640418769324094?fref=ts <-- polub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zciwo Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 I szlif przez babcię... http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/1864028,wypadek-na-al-rydza-smiglego-w-lodzi-motocyklistka-w,id,t.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 I szlif przez babcię... Ja pierdziele..3 strony było to wałkowane! Brak słów. 3 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Broto Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Ludzie nie czytaja co sie dzieje. W sumie to wiadomosc na biezaco z 21 maja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 hihi. dobre 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 wyskoczył jak filip z konopi 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zdarzenie Fazera - http://motocykle-lodz.pl/topic/1553-regularne-czwartkowe-spotkania-pod-centralem/?p=98210 Chciałbym tutaj kontynuować dyskusję, iż nasz sympatyczny kolega motocyklista nie wywinie się z tego w kilka godzin. Otrzymałem od Krystiana żony informację, iż chłop ma złamane 3 palce, śródręcze i nadgarstek. Zatrzymali go w szpitalu i jutro będzie miał operacje 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turboldz Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Te wysepki chyba robią więcej złego niż dobrego :/ Oby szybko doszedł do siebie bo złamany nadgarstek to przerąbana sprawa. 0 Cytuj www.szpiegowskie.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi