Koper Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Co to jest za burdel panowie? Serio nie ogarniacie, że nowy wpis w tym temacie to nie jest coś co każdy na forum chce zobaczyć? Za dużo trzeba zapłacić, żeby swoje złote myśli umieścić w stosownym dziale i stosownym/ nowym wątku? Teraz będziecie się przez 3 strony miziać po jajkach i uczyć jeden drugiego przez internet jak hamować? Apeluję do admina/moda o przeniesienie tego józiolenia do stosownych działów, a mój wpis można bez żalu zmieść po wszystkim pod dywan SUCHY: Posty przeniesione. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 coś poważnego w Kwiatkowicach, motocyklista był reanimowany, może ktoś coś wie? 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Własnie się dowiedziałem że był wypadek przed rondem w Zgierzu na Szczecińskiej :/ Auto podobno przejechało po motocyklu .... Ktoś coś wie ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxlodz Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Własnie się dowiedziałem że był wypadek przed rondem w Zgierzu na Szczecińskiej :/ Auto podobno przejechało po motocyklu .... Ktoś coś wie ? Przejeżdżałem zaraz po. Motocyklista przytomny siedział obok motocykla, czekali na karetkę. Wyglądało to na typowe wymuszenie pierwszeństwa przez samochód jadący z przeciwnego kierunku i gwałtowne skręcający do posesji po swojej lewej stronie – tuż przed nosem motocykla. Auto zostało uderzone w prawy bok. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 8 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Dobrze że skończyło się tak a nie inaczej ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 9 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2013 http://www.skierniewickie.pl/wiadomosci/aktualnosci/Skierniewice_Wypadek_motocyklisty_FOTO_VIDEO,5311.html 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaTTi Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/890190,wypadek-na-al-pilsudskiego-zderzenie-motocyklisty-z,1,2,id,t,sm,sg.html#galeria-material 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Rejestracja EL 439f, nie kojarzę takiego motocykla ze spotkań, ale może numery da się sprawdzić w katalogu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Rejestracja EL 439f Brak wpisu. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/895983,powazny-wypadek-policjanta-na-motocyklu-na-al-wlokniarzy,id,t.html jakby nie było motocyklista. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 (edytowane) jakby nie było motocyklista. Byłem tam wtedy puszką. Szkoda chłopaka, ruchomość kończyn zachowana, odruchy nie zniesienie. Wyciek z ucha świadczy o złamaniu podstawy czaszki. Edit: baba miała zielone ale jak zobaczyła ze za nią moto na sygnale jedzie to nagle się zatrzymała no i stało się... Edytowane 16 Maja 2013 przez Piotr (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 19 włókniarzy legionów ktoś nie rozjebal ale bez kwitów więc nn. I na szczecińskiej motocyklistka w rowie 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 19 włókniarzy legionów ktoś nie rozjebal ale bez kwitów więc nn. policjant - patrz wyżej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 i na janosika też gość miał uślizg przedniego koła i jebnął w puszkę ... i nawet go znam bo to ja ... :/ ale nikogo z prasy nie było jak spisywaliśmy okoliczności więc nie będę sławny, chyba i dobrze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatum Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Oooo cholera, a z Tobą wporządku ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 policjant - patrz wyżej Z telefonu nie zauważyłem. sorry. Z miśkiem nie jest dobrze i nawet go znam bo to ja f.... Oooo cholera, a z Tobą wporządku ?? ??? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Z miśkiem nie jest dobrze Wiesz coś więcej? Zabrali go do WAM. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Wiesz coś więcej? Zabrali go do WAM. Nieprzytomny z urazami głowy 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Widziałem tych policjantów godzine wcześniej przy Obywatelskiej. Ubrani byli jak na plaże (białe koszuleczki z krótkim rękawem) a nie na latanie motocyklem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Oooo cholera, a z Tobą wporządku ?? no ja mam solidnie zbite biodro i ręka prawa mnie boli bo na prawiczkę się wyłożyłem... moto lecąc ślizgiem uderzyło w samochód który jechał z przeciwka... tylko szkoda moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatum Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Moto sie poskłada najważniejsze, że Tobie nic poważnego się nie stało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 wiem że się poskłada ale kurde no ... 10 lat śmigałem samochodem i na moto bez najmniejszej kolizji ! a w ostatnim tygodniu miałem i dzwona samochodem i na moto nieszczęścia chodzą parami więc spoko wy normalnie możecie zapierdzielać bo wykorzystałem zasadę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatum Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Niestety wypadki chodzą po ludziach i na każdego przyjdzie pora Oby wszystkie kończyły się tak jak w Twoim przypadku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Czarny czwartek. Rooland a później ten policjant, ehhh trzeba było zostać pod centralem, zaoszczędziłbym sobie tego fatalnego widoku. Miło się z Wami stało i tak mogło zostać. @p-d miło było poznać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 uffff Rooland dobrze cię słyszeć I na szczecińskiej motocyklistka w rowie wiesz coś więcej? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi