Rado Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Jasne, drogowcy winni. Zawsze ktoś, tylko nigdy nie motocyklista- w najgorszym razie św. Krzysztofa można op...lić, byle tylko nie przyznać że prowadzący motocykl po prostu dał ciała. 2 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatcartman Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Jasne, drogowcy winni. Zawsze ktoś, tylko nigdy nie motocyklista- w najgorszym razie św. Krzysztofa można op...lić, byle tylko nie przyznać że prowadzący motocykl po prostu dał ciała. Nikt nie napisał że to WINA drogowców. Wina ludzi bo leją na linie, albo nie uważają, albo nie uważają tym bardziej jak już leją na te linie. Ale tak naprawde wypadek to zawsze kombinacja dwóch czynników które "zawodzą" jednocześnie. Pewnie puszkarze 10.000 razy przelatywali tą ciągłą, a pech sprawił że jeden raz akurat jednocześnie wyprzedzał tam motocyklista. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 a ja tam uważam że wina obustronna jeden i drugi nie powinien być za ciągłą. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2013 pewnie jakis rolnik na wsk 125 :-P Pewności nie ma, że to zdjęcie ilustrujące akcję z tym gościem ale znalazłem info o tym zdarzeniu okraszone fotką (za pionowo trochę stoi jak na 3 promile): http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/24715/zdunska,wola,zatrzymano,motocykliste,mial,3,promile,alkoholu/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marr0 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 a ja tam uważam że wina obustronna jeden i drugi nie powinien być za ciągłą. Jestem tego samego zdania. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Dziś ok 19 na pabianickiej wypadek. Wg info z dziennika łódzkiego motocyklista i pasażer trafili do szpitala. Wbili sie w tył auta co nagle zahamowalo. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Dziś ok 19 na pabianickiej wypadek. Wg info z dziennika łódzkiego motocyklista i pasażer trafili do szpitala. Wbili sie w tył auta co nagle zahamowalo. http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/873985,wypadek-na-ul-pabianickiej-motocyklista-i-jego-pasazer-w,id,t.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Mam nadzieję że nikomu nic poważnego się nie stało , ale powiem wam że jak czytam komentarze to wielu inteligentów miałoby za swoje wypowiedzi klucz "45" w d*pie ! Ci co mnie znają wiedzą o co mi chodzi ....sorki za off top alem się zagotowała ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Mam nadzieję że nikomu nic poważnego się nie stało , ale powiem wam że jak czytam komentarze to wielu inteligentów miałoby za swoje wypowiedzi klucz "45" w d*pie ! Ci co mnie znają wiedzą o co mi chodzi ....sorki za off top alem się zagotowała ! Ty jeszcze czytasz komentarze ?? Ja tam nawet nie zaglądam bo szkoda prądu. 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 miejmy nadzieję, że się mocno nie pobijali 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Nie ciekawie to wyglądało. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Na jednym z portali piszą, że kierowca nie żyje :/ Jest w stanie ktoś rozpoznać co to był za motocykl? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marr0 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Na pewno suzuki, może bandit 1200? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 wiadomo co z tymi chłopakami z wypadku? Rid?? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 wiadomo co z tymi chłopakami z wypadku? Rid?? W sumie to nie mam pojęcia. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Kierowca jest w szpitalu w ciężkim stanie w śpiączce farmakologicznej. Obie ręce w gipsie i miał operacje która trwała do 5 rano ale powiodła się. Trzeba być dobrej myśli. Pasażer dosyć mocno poobijany ale chyba wyszedł ze szpitala aczkolwiek nie jestem pewien. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Na jednym z portali piszą, że kierowca nie żyje :/ Jest w stanie ktoś rozpoznać co to był za motocykl? Suzuki RF 900 Przed chwila wróciłem z przysłowiowego piwa. Okazało się że to niestety brat mojego kolegi. Leży w szpitalu tak jak napisał Mariusz, miejmy nadzieje że wszystko się ustabilizuje i szybko wróci do zdrowia. Nawet dzisiaj rozmawialiśmy na ten temat na dellu i Macu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Wypadek w Aleksandrowie Łódzkim - akcja ratunkowe trwa. Moto zderzyło się z VW Polo. Wygląda jakby VW nie ustąpił pierwszeństwa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 co to za moto?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 na Milionowej przy Bilexie też był dzwon.. koło 15 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 jakies czarne moto, wygląda paskudnie 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Czytam te wszystkie informacje i czasem boje się wsiadać na moto, żeby syna mego nie pozbawić ojca jego. Nóż się w kielni otwiera. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 jakies czarne moto, wygląda paskudnie co z motocyklistom? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 co z motocyklistom? Strażacy zajęli się nim zanim karetki przyjechały (były aż 3), prawa noga od kolana w dół była zakrwawiona ale to jeszcze nic nie znaczy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Oby nic poważnego. Strażacy zajęli się nim zanim karetki przyjechały (były aż 3), prawa noga od kolana w dół była zakrwawiona ale to jeszcze nic nie znaczy. Oby nic poważnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi