lucas666 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 http://www.dzienniklodzki.pl/wiadomosci/454747,lodz-wypadek-motocyklisty-zdjecia-film,id,t.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 uaa, fazerek ;/ 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 NA drewnowskiej rozwalił się ktoś na zielonej ninj u mnie pod zakładem ale ja akurat byłem w bieszczadach czy ktoś coś wie szukałem i nic nie znalazłema to było w łikend ze 3 tygodnie temu 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 2 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 ja ten wypadek fazerka i mondeo niestety widzialem chwile po tym jak to bylo jechalem...... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 dzisiaj na al. Politechniki http://expressilustrowany.pl/wypadek-na-al-politechniki-ford-mondeo-uderzyl-w-motocykl,artykul.html?material_id=4e8d653cfbaedd115b000000&4ce3e2767233c7ff52020000-zdjecie=1#zdjecie 0 Cytuj Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 ale to w końcu wjechał w mondeo czy pieszego? http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,10418377,Wypadek_na_Politechniki__Motocyklista_potracil_pieszego.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Wczoraj wieczorem, jak akurat byliśmy w Kruszowie, kolega dostał tel. że rozwalił się chłopak bywający na pietrynie,wracał z parapetu i chciał pogumować, krawężnik i słup niestety się nie ugięły...Widziałem zdjęcia moto, nieciekawie wyglądało, ale on miał sporo szczęścia,żadnych złamań i poważnych obrażeń, tylko wstrząs mózgu. Leży teraz w szpitalu w Zgierzu. 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoozi Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Niestety motocyklista z dzisiejszego wypadku nie żyje... przejeżdżałem tamtędy 10 min wcześniej, zdążyłem zaparkować pod "akwarium" ... z tego co wiadomo to mondeo zajechało mu drogę (zmieniło pas)http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/1111399,wypadek-na-politechniki-motocyklista-nie-zyje-zdjecia,id,t.html#7ca54b56c4dfdd5d,1,3,5 0 Cytuj Lewa w górę i bezpiecznie do celu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Przykro :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 O tym wypadku na Politechniki czytałem właśnie (znajomy znajomego), na zdjęciach wygląda to niepozornie, ale efekt końcowy znamy wszyscy Mario ja poleciałem na parapet wtedy z jedną grupką, jak Wy ruszaliście do Kruszowa. Orientujesz się może czy to ktoś z tych z którymi się zabrałem? Wiesz może na jakim moto? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 nie, on nie był na Dellu, to było wcześniej,jak ruszali z parapetu na Della to on poleciał do domu,ja go nie znam 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 http://imageshack.us/g/213/zdjcie0214i.jpg/ ja chyba nie przylecę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 ImageShack Album - 6 images ja chyba nie przylecęwracaj do zdrowia i do siodła jak najszybciejpozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Kydy - współczuję, ale opisz jak to się stało i kiedy wrócisz do zdrowia. Dzisiaj w dodatku dzwonił do mnie Crosiak, informując mnie, że miał wypadek na zakręcie (bodajże szlif na kamieniach) i leży w szpitalu w Brzezinach z połamaniami i bodajże wstrząśnięciem mózgu. Jak uda mu się, to wejdzie na forum i sam opisze sytuację. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Kurde same wypadki. Najprawdopodobniej kupie od znajomego fazera ( ktorego doradzilem mu kupic). Mianowicie jego tata mial wypadek i od ponad pol roku sie nie rusza (dlatego tez postanowilem chlopakowi pomoc sie wspomnien w postaci motoru) 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Co do wypadków z okolicy Crosiak dziś do mnie dzwonił - gdzieś w Brzezinach na zakręcie miał wypadek - nawierzchnia była pokryta gruzem lub piachem i nie zapanował nad moto...Na tą chwile nasz kolega leży w szpitalu w brzezinach... Połamane kości + wstrząśnienie mózgu... SV podobno nie ma...Mam nadzieję, że Crosiak wróci szybko do zdrowia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 uuua, nieźle rozbity ten fazerek..kydy, a ty cóż żeś uczynił? :huh:i dobrze, że to nie prawa ręka, jeszcze możesz operować manetką gazu i klamką hamulca, sprzęgło nie jest tak potrzebne ;)wracaj do zdrowia, i kota napraw, bo nieładny taki teraz 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Eh 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 No ja jezdzilem na motorze z noga w gipsie (prawa) Takze mi ona w niczym nie przeszkadzala. No powrotu do zdrowia 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Dużo osób odpada na koniec sezonu... przyczepność gorsza bo zimno, trzeba uważać... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 No w tym sezonie 2 ziomkow odemnie z klasy tez mialo wypadek (Suzuki Bandit i Kwasaki 250) Niestety koniec sezonu jest taki zdradzeicki bo Autami juz mysla ze nie jezdzimy i nie patrza (chociaz oni w lato tez za bardzo sie nie rozgladaja) 1 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Ten sezon pod względem wypadków nie był za ciekawy... Witek, Marny no i Arek... Kydy, teraz Crosiak... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Apropo tego fazera najprawdopodobniej bede mial go calego na czesci wiec jak cos to sie zglaszac 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Ten sezon pod względem wypadków nie był za ciekawy... Witek, Marny no i Arek... Kydy, teraz Crosiak...Tak i o ile dobrze pamiętam pierwszy zaliczył glebę nasz kolega Tomek, podobnie jak Crosiak na SV'ce.Wszystkim poszkodowanym życzę szybkiego powrotu do zdrowia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kydy Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Dużo osób odpada na koniec sezonu... przyczepność gorsza bo zimno, trzeba uważać...nie latajcie juz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi