Gość Kmicic Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ja, ze zdjęć raczej bym nie wyrokował. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Jeśli już mowa o hondzie VTR, to nie wiem czy słyszeliście, albo znacie, kolege Kuriera który jeździł żółtą VTR 1000. Też się rozwalił ostatnio i leży 2 sale dalej od Macixa. Łatwo było zapamiętać i rozpoznać jego moto po wystrzałach z kominów - jak z armaty!!! -Może komuś się skojarzy. Edytowane 28 Września 2012 przez Lans (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jechalem po 23 pilsudskiego I moto nadal lezalo na jezdni. Policjanci ogladali auto na poboczu, jakieś zdjęcia robili 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulek Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 moto jakieś podobne do Hondy XX Blackbird 0 Cytuj TZR 80RR->GSXR 600K2->CBR 600 RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 moto jakieś podobne do Hondy XX Blackbird Nie jakieś podobne tylko to jest CBR XX Chyba, że ktoś zadupek "przeszczepił" z wydechami do czegoś innego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Tak głupio pisać o swoim wypadku ale, trudno. Wczoraj na Tuszyńskiej o 15 kierowca puszki skręcający w lewo nie zauważył mnie w wyniku czego chciałem go ominąć, ale niestety zahaczyłem kierownicą o betonowy słup, prawa noga , biodro i ręka-poszło. Zakończyło się 10 godziną wizytą w Koperniku, szyna na 4 tyg. potem gips pełny 6 tyg. Kierowca nawet nie ma rysy na puszcze http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif a ja mam zmiażdżony staw skokowy. Ale najważniejsze że już w domku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Michu zdrowiej wracaj szybko na szose.... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 No Michał nieciekawie, wracaj do zdrowia. P.S. Kierowca puszki chociaż Ci pomógł się pozbierać? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Zdrowia 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jak przejeżdżałam w czwartek przez Tuszyńską to widziałam Twój motorek pod Sushi a wczoraj wieczorem już nie, wszystko pozamykane na 4 spusty.. wstrętny niefart. Michał, dużo zdrowia. Pozdrowienia! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 P.S. Kierowca puszki chociaż Ci pomógł się pozbierać?Kierowca puszki to bardzo młody człowiek, bardziej przerażony niż ja, do końca twierdził że jest niewinny, nikt z osób zgromadzonych nie udzielił mi żadnej pomocy, dopiero kolega przejeżdżał i wszystko ogarnął http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Michu wracaj do zdrowia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio1989 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jak zwykle najwięcej gapiow no michu to teraz oszczędzaj i kuruj sie na następny sezon zdrowia!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolorowa jak Diabli Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) W Nowosolnej konkretny wypadek, kumpel przejeżdżał ok 22.00 i mi mówił, że kilka straży pożarnych stało, rozwalona taksówka i motocykl leżał k. pizzerii. Edytowane 30 Września 2012 przez Kolorowa jak Diabli (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jak zwykle robię wszystko odwrotnie, plan B wykonany, czas na plan A. Jaką ma pan receptę na Legię dzisiaj? Grać 90 minut. To jest cała recepta. Czy ktoś kogoś będzie pilnował? Nie, my musimy wszystkich pilnować. A ktoś otrzymał jakieś zadanie specjalne? NIKT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 To TheBestOf ma złamaną rekę i ponoć wstrząs mózgu 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 W Nowosolnej konkretny wypadek, kumpel przejeżdżał ok 22.00 i mi mówił, że kilka straży pożarnych stało, rozwalona taksówka i motocykl leżał k. pizzerii. to nasza forumowa koleżanka Marta 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 To TheBestOf ma złamaną rekę i ponoć wstrząs mózgu o Kur...! słabo... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif ktoś wie co dalej? szpital? rodzina wie? moto wzięła milicja? 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jeszcze wspólnie wyjechaliśmy z McDonaldu, rozmawialiśmy kto ja odprowadzi kawałek. Rozjechaliśmy się przy Rydza, masakra http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 o Kur...! słabo... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif ktoś wie co dalej? szpital? rodzina wie? moto wzięła milicja?Nasi tam byli, są więc skoro nie wzywają pomocy to pewnie dali radę. W skrócie ponoć ktoś pijany jej wyszedł na drogę i nie wyhamowała ładując się przy okazji w samochód 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Jeszcze wspólnie wyjechaliśmy z McDonaldu, rozmawialiśmy kto ja odprowadzi kawałek. Rozjechaliśmy się przy Rydza, masakra http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png specjalnie pojechała przez m1 , żeby po dziurach nie jechać a tu ch..j http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-461 Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 (edytowane) Jeśli potrzebujecie pomocy z transportem moto, to mogę podjechać. 510012536 Edytowane 30 Września 2012 przez M-461 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 dobra - jadę tam z MiHAŁEM ... nara! 0 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMZtka Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Dziś widziałyśmy się w Łodzi przed wyjazdem i potem w Bełchatowie..... Marta, trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 30 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 no to niedobrze a że pijany Marcie wyszedł to też nie dobrze 0 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość STILLaLIVE Opublikowano 30 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 MARTA CZUJE SIE DOBRZE,PRZYNAJMNIEJ TAK MOWI TO JEDNAK NIE ZLAMANIE PODOBNO TYLKO MIALA WYBITY BARK I NASTAWILI JEJ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi