cr2sher Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 kolejny puszkarz i jednoślad... http://expressilustrowany.pl/wypadek-motocyklisty-na-ul-kilinskiego-zdjecia,artykul.html?material_id=5060b148fbaeddc124000000&4ce3e2767233c7ff52020000-zdjecie=5#zdjecie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 kolejny puszkarz i jednoślad... http://expressilustr...jecie=5#zdjecie To ktoś od nas? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Nie jest to co prawda wypadek z okolicy, ale mysle ze przynajmniej czesc z Was zna ta osobe... http://www.motocyklizm.pl/index.php/archiwum/492-malina-nie-yje-motocyklista-zgin-w-wypadku-w-czarnorzekach.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszVV Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Nie jest to co prawda wypadek z okolicy, ale mysle ze przynajmniej czesc z Was zna ta osobe... http://www.motocykli...rnorzekach.html aż dziwne, że nie ma osobnego wątku... ostatni wpis na fb- a teraz cisne na czarnorzeki LEWA ! brak słów... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 o cholera, dopiero teraz doczytałam ... 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiciania Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Szkoda, wielka szkoda w dodatku taki młody chłopak.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 aż dziwne, że nie ma osobnego wątku...A po co ?? chłopak się sam (jako jeden z niewielu) zabił na motocyklu.Szkoda jak każdego Jedynie należy wyciągnąć wnioski że trzeba nauczyć się jeździć po zakrętach i brać poprawkę na ewentualne niespodzianki 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gulek Opublikowano 26 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 w Zgierzu ok godziny 15 przy placu Kilińskiego rozwalił się gostek na Hondzie F4 w malowaniu srebrno-czarnym galancie pokiereszowało motór ,że aż komin z niej urwało ktoś z forum łódzkiego ?????? miał niefart???? 0 Cytuj TZR 80RR->GSXR 600K2->CBR 600 RR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Ridrick,proszę cię nie chrzań o lataniu po winklach,miejscowość Obidowa,Tomek zwany pomarańczową legendą trenował winkle,składał sie tak że nikt nie był w stanie mu dorównać,zginął,na tych właśnie zakrętach.Wniosek z tego taki że tak naprawdę to nikt nie wie czy to był jakiś mały kamyczek czy przeliczył się czy coś innego.Zginął to zostawcie go w spokoju[*] 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
htr Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wniosek z tego taki że jeżeli ktoś chce coś ćwiczyć to musi robić to w kontrolowanych warunkach (czyt. tor itp.) inaczej chodzi(jeździ) po cienkiej linii (na drogach publicznych) ... chociaż czasami samo przemieszczanie się po drogach z punktu A do B to jazda na krawędzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz_Sob Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Wniosek z tego taki że jeżeli ktoś chce coś ćwiczyć to musi robić to w kontrolowanych warunkach (czyt. tor itp.) inaczej chodzi(jeździ) po cienkiej linii (na drogach publicznych) ... chociaż czasami samo przemieszczanie się po drogach z punktu A do B to jazda na krawędzi Tak,mamy mało torów,trzeba za nie płacić i dojechać tam,najbardziej mi szkoda ludzi którzy umieją bardzo dużo a nikt ich nie sponsoruje.Ach szara rzeczywistość,szkoda chłopaka bo sułchałem go od kilku lat 0 Cytuj http://autoteam.com.pl>KLIMA I WEBASTO W TWOIM SAMOCHODZIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatcartman Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 Problem jest taki że wielu ludziom mimo jako takich umiejętności załącza się "Rossi" , podczas gdy realia są jakie są. drogi dziurawe na potęge, słabo oznakowane, 50% puszek to graty z których wiecznie kapie olej, płyn chłodniczy, hamulcowy i cholera wie co jeszcze. Ludzie jeżdżą jak chcą i mają głęboko w poważaniu cokolwiek co jest mniejsze od ich pojazdu. A tor mamy jeden jako taki więc też ciężko się wyszaleć. Na drogach mimo że manetka kusi trzeba umieć jej powiedzieć "nie tutaj" lub "nie tym razem" Chociaz jak przeczytałem o tym wypadku gdzie puszkarz na autostradzie wjechał w tyłek dwóm chopperowcom i obu zabił to załamałem ręce po prostu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Wypadek o 19 20 na piłsudskiego przy wifamie kierowcy nic sie nie stało. Z tego co sie dowiedzialem Ridrick,proszę cię nie chrzań o lataniu po winklach,miejscowość Obidowa,Tomek zwany pomarańczową legendą trenował winkle,składał sie tak że nikt nie był w stanie mu dorównać,zginął,na tych właśnie zakrętach.Wniosek z tego taki że tak naprawdę to nikt nie wie czy to był jakiś mały kamyczek czy przeliczył się czy coś innego.Zginął to zostawcie go w spokoju[*]Nie zrozumiałeś. Chodziło raczej o to że tym razem nie było to wymuszenie przez kolesia w puszce co raczej często się nie zdarza. A to że można się wysypać i zabić to wiem, szczególnie łatwo zrobić to motocyklem.yNie planowałem czepiać się chłopaka, że nie potrafi jeździć tym bardziej że go nie znam. Olać Na Piłsudskiego koło Reala ktoś się zdrowo rozpier... Moto vs. Puszka tak około 19 Pawer. R. Powierzchowny uraz głowy Edytowane 28 Września 2012 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Wypadek o 19 20 na piłsudskiego przy wifamie kierowcy nic sie nie stało. Z tego co sie dowiedzialem Edytowane 28 Września 2012 przez Dzejdzej (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 przejezdzalem obok tego miejsca i widziałem niestety worek:/ moto bardzo uszkodzone. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Wypadek motocyklisty na Piłsudskiego. Mężczyzna w szpitalu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdzej Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 gdzie ty ten worek widziales?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 znajomy przed chwilą też do mnie dzwonił z pytaniem czy cos wiem, przejezdzał i widział też worek, czarny worek miał posłużyć na zebranie kawałków moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinGraczykLDZ Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) znajomy przed chwilą też do mnie dzwonił z pytaniem czy cos wiem, przejezdzał i widział też worek, czarny worek miał posłużyć na zebranie kawałków moto Dokładnie. Przypadkiem najechałem na ten wypadek. Nawet rozmawiałem z tym motocyklista. Ogólnie wyglądał całkiem nieźle - w przeciwieństwie do motocykla. Przywitał się, był bardzo obolały. Widać było że prosty ruch wyciągnięcia reki sprawiał mu ból. Edytowane 28 Września 2012 przez MarcinGraczykLDZ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kmicic Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Co, to za motocykl? Czy, ktoś wie, kto to był? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 japierdykam o 19:10 ruszyłem spod ronda inwalidów i jeszcze nic nie było. a tu coś takiego;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 trudno się już jeździ, zimny asfalt, jakaś mokra rosa się osadza na jezdni dziś przy nas chłopak się na pierwszym rondzie dellowym wyłożył na żwirku / piasku 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jakaś honda, niebieski bak, nie skumałem jaka. Policjant tez nie wiedział, a nie mogłem sie przyjżeć. Motocyklista cały, kulawy trochę chodził. Nie rozumiem tylko dlaczego ten motocykl tak długo tam leżał? byłem parę minut przed 22 jakoś i ciągle leżał. ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys94 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Ja przejeżdżałem tam około 21 i moto leżało na środkowym pasie, a za nim stał radiowóz na sygnale, dowiedziałem się tylko tyle, że motocyklista w szpitalu ale policjanci nie potrafili powiedzieć nawet co mu się stało Przejeżdżałem też tamtędy jakieś 40 minut temu i moto jak leżało, tak leżało nadal... Zdrówka dla poszkodowanego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 tak jak patrze na zdjecia to honda vtr 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi