Skocz do zawartości

Wypadki z okolicy

krzysiek

Rekomendowane odpowiedzi

dajcie luz... spamujecie ten temat. xj600 życzę Ci abyś robił tak jak piszesz i nigdy nie zaliczysz gleby (bo wtedy pierwszy wytknę Cię palcem, że sfrajerzyłeś bo jeździłeś tyle tyś km tygodniowo, a się wypi$#@*). Z postów wynika, że masz jakiś problem z Lili. Wiesz, znam takich którzy jeżdżą dużo a mimo to był szlif (a każdy z nich taki mądruś jak Ty). Co więcej, jest masa takich, którzy ćwiczą/ćwiczyli zakręty + km nabijali po tysiące km, a teraz możesz im znicza zapalić na cmentarzu. Możesz robić coś 3 lata i będzie wszystko ok, a tego jednego dnia przesadzisz i będzie draka.

nie wiem czy zauważyłeś ale jest to temat 'wypadki z okolicy' a nie pouczanie koleżanki, która się wyglebiła. Ale za to możesz napisać coś o swoim wypadku gdzie puszka zajechała Ci drogę, a że jechałeś pewnie przepisowo to nie wyhamowałeś bo samochód zajechał Ci drogę.

zajechal mi koles droge centralnie przed przednie kolo ze wogole nie zdazylem hamulca nacisnac tylko odrazu mi podcial moto i przeszlifowalem ze 100m po asfalcie kolo centrum zdrowia matki polki......

100m... a jakiś ciuch na moto miałeś? czy zwykłe ciuchy typu jeans? gość chyba nie spojrzał w lustro skoro skręcił jak byłeś na wysokości jego d*py.... słaba akcja ogólnie, masz jakiś opór teraz przed jazdą czy nie wpływa to w żaden sposób jak mijasz samochody?

mialem kombinezon ogolnie nic mie sie nie stalo tylko szyte kolano mialem bo odłamki z przedniej lampy mi8 przeciely spodnie i utkwily w nodze.... opor mam i nie podjezdzam juz tak blisko ale ogolnie jezdze szybciej a zarazem bardziej uwaznie....

xj600, jechałeś ze strony tuszyna w stronę centrum na tej Rzgowskiej na wysokości CZMP? Bo jeżeli tak, to niewykluczone że Cię widziałem jadąc puszką w przeciwną stronę. Trochę czasu temu to ofc było

Panowie będziecie teraz po sobie jeździć? Chcecie sprawdzić kto 'jest lepszy' to jedźcie z jedną maszyną na tor i sprawdźcie kto nakręci lepszy czas, zamiast przerzucać się słowami ;]

Napisze do Suchego, zeby zmienil nazwe forum na "Ring Lodzkich Motocyklistow"... :smile:

https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group

http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6
http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR

http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long

Wypowiedzi Maweta i xj600 - zostały przeniesione do tematu 'Co ślina naniesie.." - http://motocykle-lodz.pl/topic/23-co-slina-naniesie-d/

Proszę o nie wszczynanie kłótni pana @xj600 - rozumiem, że każdy ma swoje zdanie, ale to nie jest odpowiedni czas i miejsce, a dostałem kilka wiadomości, że przeginasz kolego pałkę więc nie mogłem zostać obojętny temu incydentowi i twój status ostrzeżeń mocno wzrósł.

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Rondka i zakręty na rondach fajnie się ćwiczy na tych małych wytworach rondopodobnych, jakie robią np. na trasach na autostradę. Tylko, że tam zawsze sporo samochodów jeździ. Ja czasami z nudów robię kółeczko na rondku w Zgierzu, na trasie na Piątek koło Shella albo w Emilii (pewnie dziwnie to wygląda dla obserwatorów). :biggrin:

„A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.”

M.Konopnicka

no XJ, z tego co wyczytałem, to bez dużego piwka (lub lizaka-zależy od upodobań) się nie obędzie dla Lili :)ale czasami trzeba trochę się poprzekomarzać, byle z klasą i dystansem do siebie B)

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

Ja wczoraj zaliczyłem mini szlifa jak wracaliśmy z tarasu widokowego. Na tym odcinku gdzie zerwany asfalt łączył się z nie zerwanym podrzuciło m motocykl i przeszlifowałem kilka metrów :smile: W moto standardowo urwała się stopka od biegów a ja się trochę poobijałem co dzisiaj wyjątkowo mocno odczuwam :smile: Dziękuję za pomoc chłopakowi na Harleyu (nawet nie wiem jak ma na imię) Sam chyba bym się nie odważył lecieć prawie 80km do domu uszkodzonym motocyklem a tak leciałem za nim co odjęło mi sporo stresu :smile: Jeszcze raz dziękuje i przy następnym spotkaniu stawiam kolejkę ;)

Smooth, znów rozrabiasz. Nie rozbijaj się tak:)No i proponuje zamontować te gmole ;]zdrówka

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

ehh Lilka nawet nie przypominaj ja to nie wiedzialam co robic do tego stanelam na srodku skrzyzowania :biggrin: dobrze ze z Toba wszystko ok :** i do tego na koniec sie sie zgubilismy.... :decayed: cieeeezkiii dzien :biggrin:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile: