Adrian-xj600 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 mnie to bardzo cieszy ze kobiety jezdza moto tylko trzeba mierzyc sily na zamiary ;] ale kazdy robi jak uwaza ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 A teraz t do czego pijesz bo nie rozumiem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 do niczego ;] milego wieczora zycze mysle ze czas zakonczyc ten temat ;] http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 dajcie luz... spamujecie ten temat. xj600 życzę Ci abyś robił tak jak piszesz i nigdy nie zaliczysz gleby (bo wtedy pierwszy wytknę Cię palcem, że sfrajerzyłeś bo jeździłeś tyle tyś km tygodniowo, a się wypi$#@*). Z postów wynika, że masz jakiś problem z Lili. Wiesz, znam takich którzy jeżdżą dużo a mimo to był szlif (a każdy z nich taki mądruś jak Ty). Co więcej, jest masa takich, którzy ćwiczą/ćwiczyli zakręty + km nabijali po tysiące km, a teraz możesz im znicza zapalić na cmentarzu. Możesz robić coś 3 lata i będzie wszystko ok, a tego jednego dnia przesadzisz i będzie draka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 ja juz mialem w marcu wypadek wjechalem w tyl auta ktore mi zajechalo droge a swoja droga nie wcinaj sie nie pytany..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 dajcie sobie na wstrzymanie.. Lili, motocykl motocyklem, ważne że ty jesteś cała... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 nie wiem czy zauważyłeś ale jest to temat 'wypadki z okolicy' a nie pouczanie koleżanki, która się wyglebiła. Ale za to możesz napisać coś o swoim wypadku gdzie puszka zajechała Ci drogę, a że jechałeś pewnie przepisowo to nie wyhamowałeś bo samochód zajechał Ci drogę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 zajechal mi koles droge centralnie przed przednie kolo ze wogole nie zdazylem hamulca nacisnac tylko odrazu mi podcial moto i przeszlifowalem ze 100m po asfalcie kolo centrum zdrowia matki polki...... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 100m... a jakiś ciuch na moto miałeś? czy zwykłe ciuchy typu jeans? gość chyba nie spojrzał w lustro skoro skręcił jak byłeś na wysokości jego d*py.... słaba akcja ogólnie, masz jakiś opór teraz przed jazdą czy nie wpływa to w żaden sposób jak mijasz samochody? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 mialem kombinezon ogolnie nic mie sie nie stalo tylko szyte kolano mialem bo odłamki z przedniej lampy mi8 przeciely spodnie i utkwily w nodze.... opor mam i nie podjezdzam juz tak blisko ale ogolnie jezdze szybciej a zarazem bardziej uwaznie.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 xj600, jechałeś ze strony tuszyna w stronę centrum na tej Rzgowskiej na wysokości CZMP? Bo jeżeli tak, to niewykluczone że Cię widziałem jadąc puszką w przeciwną stronę. Trochę czasu temu to ofc było Panowie będziecie teraz po sobie jeździć? Chcecie sprawdzić kto 'jest lepszy' to jedźcie z jedną maszyną na tor i sprawdźcie kto nakręci lepszy czas, zamiast przerzucać się słowami ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 dokladnie mowiac to z kruszowa ale tak to musialem byc ja a dokladnie bylo to 17 maja .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Napisze do Suchego, zeby zmienil nazwe forum na "Ring Lodzkich Motocyklistow"... 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Wypowiedzi Maweta i xj600 - zostały przeniesione do tematu 'Co ślina naniesie.." - http://motocykle-lodz.pl/topic/23-co-slina-naniesie-d/ Proszę o nie wszczynanie kłótni pana @xj600 - rozumiem, że każdy ma swoje zdanie, ale to nie jest odpowiedni czas i miejsce, a dostałem kilka wiadomości, że przeginasz kolego pałkę więc nie mogłem zostać obojętny temu incydentowi i twój status ostrzeżeń mocno wzrósł. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 spoko nie ma problemu tylko zwroc tez uwage w takim razie innym i jest git.... pozdro http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 moze pojedz na della i pocwicz sobie zakrety....Taa, Dell to wyjątkowe miejsce do ćwiczenia zakrętów Przecież tam jest tylko długa prosta. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Tam są ronda. Jeździłam po tych rondach i było w miarę oki... Niestety trasa to coś innego... Gleba zaliczona. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Rondka i zakręty na rondach fajnie się ćwiczy na tych małych wytworach rondopodobnych, jakie robią np. na trasach na autostradę. Tylko, że tam zawsze sporo samochodów jeździ. Ja czasami z nudów robię kółeczko na rondku w Zgierzu, na trasie na Piątek koło Shella albo w Emilii (pewnie dziwnie to wygląda dla obserwatorów). 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 sorka LILI jezeli Cie urazilem nie mialem tego w planach napewno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 no XJ, z tego co wyczytałem, to bez dużego piwka (lub lizaka-zależy od upodobań) się nie obędzie dla Lili :)ale czasami trzeba trochę się poprzekomarzać, byle z klasą i dystansem do siebie 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 jakos to zalatwie MARIO nie bój sie ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smooth Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Ja wczoraj zaliczyłem mini szlifa jak wracaliśmy z tarasu widokowego. Na tym odcinku gdzie zerwany asfalt łączył się z nie zerwanym podrzuciło m motocykl i przeszlifowałem kilka metrów W moto standardowo urwała się stopka od biegów a ja się trochę poobijałem co dzisiaj wyjątkowo mocno odczuwam Dziękuję za pomoc chłopakowi na Harleyu (nawet nie wiem jak ma na imię) Sam chyba bym się nie odważył lecieć prawie 80km do domu uszkodzonym motocyklem a tak leciałem za nim co odjęło mi sporo stresu Jeszcze raz dziękuje i przy następnym spotkaniu stawiam kolejkę 0 Cytuj Buell sound Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Smooth, znów rozrabiasz. Nie rozbijaj się tak:)No i proponuje zamontować te gmole ;]zdrówka 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Pechowy ten weekend. Szybkiego powrotu na trasę Smooth 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 ehh Lilka nawet nie przypominaj ja to nie wiedzialam co robic do tego stanelam na srodku skrzyzowania dobrze ze z Toba wszystko ok :** i do tego na koniec sie sie zgubilismy.... cieeeezkiii dzien 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi