Skocz do zawartości

Wypadki z okolicy

krzysiek

Rekomendowane odpowiedzi

Mógł zabić człowieka i grozi mu d 2 lat pozbawienia wolności... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png :mellow::unsure:

W zawiasach dostanie, a do sprawy i tak go wypuszcza tak samo jak tego co sie zemna spotkal, podobno juz biega na wolnosci i czeka na sprawe

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

To was pociesze ostatnio koleś dostał 6 lat do odsiedzenia za spowodowanie wypadku na % wieć jest szansa.

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

patrzyliście dziś proces gangu z Wołomina?? Porażka i jak tu nie mieć wrażenia że rządzi nami mafia :sad2:

Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ :ph34r:

Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja.

No dzisaj leżałem, owiewki porozwalene, pokrzywione kilka pierdół, nie ma czaszy, stelaz od niej polamany, reflektory rozwalone.

Koleś wybiegł zza autobusu, i wpakował sie pod moto. Podobno był pod wpływem alko. On zabrany do szpitala, ale wstał o własnych siłach, raczej nic powaznego mu nei jest.

Mnie coś przeskakuej z tyłu przy łopatce, i tyle.

Oczywiscie najwiekszy problem.... ze nie wiem czy mi rodzice pozwola dalej jezdzic. w najgorszym wypadku spotkamy sie za 3 lata, jak bd mial 18stke...

D Z I Ę K I Xanton i Zidus za pomoc, Crosiakowi że podtrzymał mnie przy duchu, także Małej i Panterze, ogólnie podtrzymywaliście mnie na duchu ; )

Ja tam sie wyliże... martwie sie o to że zabronią mi jeździć, a bez motocykla nie jestem w stanie żyć... niby 50tka, ale rozumiecie sami...

Mnie tam wypadek nie ruszył, szczerze jakbym teraz mial moto w garażu to bym wyszedł pojeździć jakby nigdy nic...

Edytowane przez NoPel (wyświetl historię edycji)

Historia niemiła :sad2: Jak jedna osoba może uprzykrzyć życie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png Przynajmniej już nie masz problemów ze ściągnięciem owiewek do stuntu :decayed:

Edytowane przez Olo (wyświetl historię edycji)

Przynajmniej już nie masz problemów ze ściągnięciem owiewek do stuntu :decayed:

My z Karolem już nawet manetki obróciliśmy co by było szerzej :biggrin: Edytowane przez Zidus (wyświetl historię edycji)

Tak czy tak jak mi pozwola to streeta robie z niego. Narazie muszę odpocząc, troche za duzo emocji jak na jeden dzien. policja itp.

Niby wina tamtego, ale i tak si emartwie czy nie bd mial jakis problemow...

Dokładnie. Pierwszy szlif za Tobą :smile:

Hmm a to nie czasem drugi incydent w tym roku ?? ;)

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Nie, tamto to nic nie bylo, 3 ryski i tyle.

Ale tata mówi ze na motocykl to po jego trupie wsiąde co najwyżej....

A to troche nie za fajnie, bo mam nadzije że to emocje tylko... aczkolwiek coś mi mówi że nie przekonam go ...

NoPel, wazne ze Ci nic sie nie stalo. A co do jezdzenia dalej na moto - ostatnio siwutek zalozyl TEN TEMAT ... ;)

https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group

http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6
http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR

http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long

najważniejsze ze młody jesteś cały i że koleś też, a staruszkowi daj ochłonąć, i pamiętaj że nic nie dzieje sie bez powodu, na przyszłość będziesz uważał na kolesi :smile:

..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS.....................

Musisz być dobrej myśli i mieć nadzieję, że jak zejdą emocje z Twojej rodziny to zmienią zdanie, tym bardziej, że Twój ojciec sam jeździł i pewnie gdzieś tam czuje dumę, że odziedziczyłeś po Nim pasję. NoPel - ważne, że dzielnie to zniosłeś, winy w tym Twojej nie było żadnej. Ot, niefartownie się zdarzyło, że na Ciebie trafiło.