Major Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) Mógł zabić człowieka i grozi mu d 2 lat pozbawienia wolności... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png Edytowane 12 Września 2012 przez Major (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 http://expressilustrowany.pl/zderzenie-na-wolczanskiej-motocyklem-w-forda,artykul.html?material_id=504f54c8fbaedd107d000000 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Mógł zabić człowieka i grozi mu d 2 lat pozbawienia wolności... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/pout.png W zawiasach dostanie, a do sprawy i tak go wypuszcza tak samo jak tego co sie zemna spotkal, podobno juz biega na wolnosci i czeka na sprawe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 To was pociesze ostatnio koleś dostał 6 lat do odsiedzenia za spowodowanie wypadku na % wieć jest szansa. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 12 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 patrzyliście dziś proces gangu z Wołomina?? Porażka i jak tu nie mieć wrażenia że rządzi nami mafia 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 No dzisaj leżałem, owiewki porozwalene, pokrzywione kilka pierdół, nie ma czaszy, stelaz od niej polamany, reflektory rozwalone. Koleś wybiegł zza autobusu, i wpakował sie pod moto. Podobno był pod wpływem alko. On zabrany do szpitala, ale wstał o własnych siłach, raczej nic powaznego mu nei jest. Mnie coś przeskakuej z tyłu przy łopatce, i tyle. Oczywiscie najwiekszy problem.... ze nie wiem czy mi rodzice pozwola dalej jezdzic. w najgorszym wypadku spotkamy sie za 3 lata, jak bd mial 18stke... D Z I Ę K I Xanton i Zidus za pomoc, Crosiakowi że podtrzymał mnie przy duchu, także Małej i Panterze, ogólnie podtrzymywaliście mnie na duchu ; ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 konkretne zniwa sa w tym sezonie dzien za dniem ... porazka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Nopel- przejdź się do lekarza (tak na wszelki..., po co masz potem pogodę przepowiadać)- no i trzymaj się stary. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 (edytowane) Ja tam sie wyliże... martwie sie o to że zabronią mi jeździć, a bez motocykla nie jestem w stanie żyć... niby 50tka, ale rozumiecie sami... Mnie tam wypadek nie ruszył, szczerze jakbym teraz mial moto w garażu to bym wyszedł pojeździć jakby nigdy nic... Edytowane 14 Września 2012 przez NoPel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 (edytowane) Historia niemiła Jak jedna osoba może uprzykrzyć życie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png Przynajmniej już nie masz problemów ze ściągnięciem owiewek do stuntu Edytowane 14 Września 2012 przez Olo (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 (edytowane) Przynajmniej już nie masz problemów ze ściągnięciem owiewek do stuntu My z Karolem już nawet manetki obróciliśmy co by było szerzej Edytowane 14 Września 2012 przez Zidus (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 pozwolą a z tym stuntem to bym powoli, co by się mocniej nie wysypać 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Tak czy tak jak mi pozwola to streeta robie z niego. Narazie muszę odpocząc, troche za duzo emocji jak na jeden dzien. policja itp. Niby wina tamtego, ale i tak si emartwie czy nie bd mial jakis problemow... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zołza Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Kij z tym. ważne że Tobie nic poważniejszego nie jest 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Dokładnie. Pierwszy szlif za Tobą 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Dokładnie. Pierwszy szlif za Tobą Hmm a to nie czasem drugi incydent w tym roku ?? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Trzymaj się... a 3 lata to jak raz miną 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Nie, tamto to nic nie bylo, 3 ryski i tyle. Ale tata mówi ze na motocykl to po jego trupie wsiąde co najwyżej.... A to troche nie za fajnie, bo mam nadzije że to emocje tylko... aczkolwiek coś mi mówi że nie przekonam go ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zołza Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Daj kilka dni na ochłonięcie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 NoPel, wazne ze Ci nic sie nie stalo. A co do jezdzenia dalej na moto - ostatnio siwutek zalozyl TEN TEMAT ... 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Dobrze że tobie nic nie jest , a rodzinie daj ochłonąć teraz to kończy się sezon a na wiosnę będziesz jeździł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masiek Opublikowano 14 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 najważniejsze ze młody jesteś cały i że koleś też, a staruszkowi daj ochłonąć, i pamiętaj że nic nie dzieje sie bez powodu, na przyszłość będziesz uważał na kolesi 0 Cytuj ..................SEX, DRUGS, AND DRUM 'N' BASS..................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Musisz być dobrej myśli i mieć nadzieję, że jak zejdą emocje z Twojej rodziny to zmienią zdanie, tym bardziej, że Twój ojciec sam jeździł i pewnie gdzieś tam czuje dumę, że odziedziczyłeś po Nim pasję. NoPel - ważne, że dzielnie to zniosłeś, winy w tym Twojej nie było żadnej. Ot, niefartownie się zdarzyło, że na Ciebie trafiło. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 łe jak ojciec jeździł to nie mam pytań. Powiedz ojcu żeby znów zaczął jeździć to za 3 lata moto mu zabierzesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz4 Opublikowano 15 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Trzymaj sie NoPel!! Będzie dobrze... wiara czyni cuda 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi