Thebestof78 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 tego motocykla to chyba u nas nie było , rzucałby sie w oczy raczej jakiś paskudny wieczór 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 kolejny: http://www.dziennikl...jecia,id,t.html ,patrząc po moto jakiś amator stuntu Była już o tym informacja. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Od nas wczoraj tez jeden mial przygode. (Srebrny burek z dzieckiem na tylnej kanapie.) Jakis k****s przed Aleksandrowen wkurzony faktem, ze zostal objechany przez pierdzibąka wyprzedzil, zajechal droge i specjalnie, powtarzam SPECJALNIE dal po chamulcach na maxa. Udzerzyli w jego tyl i sie przewrocili a gosciu w pedal spierdzielil. Oboje sie potlukli. Mamy model i czesciowy numer blach. Jestem pewien, ze predzej czy pozniej ch...a namierzymy, a wtedy poślizgnie sie na skorce od banana. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 to ch.... , na pal z nim!!!!!! podaj markę auta i ten numer, bedzim szukać skur... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Od nas wczoraj tez jeden mial przygode. (Srebrny burek z dzieckiem na tylnej kanapie.) Jakis k****s przed Aleksandrowen wkurzony faktem, ze zostal objechany przez pierdzibąka wyprzedzil, zajechal droge i specjalnie, powtarzam SPECJALNIE dal po chamulcach na maxa. Udzerzyli w jego tyl i sie przewrocili a gosciu spierdzieli. Oboje sie potlukli. Mamy model i czesciowy numer blach. Jestem pewien, ze predzej czy pozniej ch...a namierzymy, a wtedy poślizgnie sie na skorce od banana. o cholera takiego to bym normalnie udusiła sk***iel dziecka na motocyklu nie widział ???? kojarzę sobie ich sobie z wczoraj, dziecko w kamizelce odblaskowej 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Podaj numer blach i model auta, spróbuję koleżankę z policji poprosić o pomoc. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Podaj numer blach i model auta, spróbuję koleżankę z policji poprosić o pomoc. Tylko zebys tej kolezanki na Della nie zapraszal 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Tylko zebys tej kolezanki na Della nie zapraszal Ona jest spoko Swoim krzywdy nie zrobi. Z resztą nie ma motocykla, więc spokojna głowa 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Szczescie tego gnoja, ze nie trafil na nas jak jeszcze jechalismy w kupie tylko jak juz sie kazdy rozjechal w swoja strone, bo sam nie wiem co by sie dzialo. Na razie czesc szczegolow pozostawie jednak w tajemnicy gdyz pewne dzialania zostaly juz podjete. Thebestof78: Na bank widzial Jak mozna nie widziec szkraba i to w oczojebnej kamizelce odblaskowej, ktory wystaje niewiele ponad tylne oparcie. Gdyby kolega byl sam to by mozna powiedziec, ze to sprawa "miedzy mezczyznami". Ale to ze dzieciak z tylu nie zrobil mu roznicy... Normalnie nie podaruje !!!. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Od nas wczoraj tez jeden mial przygode. (Srebrny burek z dzieckiem na tylnej kanapie.) Z 9-letnim ?? czy to inna sytuacja. Chociaż tam było że dziecko spadło z motocykla. Mamy model i czesciowy numer blach. Jestem pewien, ze predzej czy pozniej ch...a namierzymy, Szukajcie jak na CSI 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Jak znacie to podajcie co to za auto bo sprawiedliwość trza wymierzyć swoją drogą ale trzeba uważać na takiego cepa bo nie wiadomo, swoją drogą może i dobry pomysł żeby takich burków katalogować w osobnym wątku? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUBIANY Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Bubuś ja stałem jak odjeżdżaliście, pośmialiśmy się z twojej oponki, widziałem jak ten kolega wsadzał tego chłopca na skuter .....zaje**ć to na prawde mało Edytowane 25 Sierpnia 2012 przez Suchy-wolk ort. (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz4 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Żonie się strasznie spodobał ten "dzieciak" bo tak radośnie do Nas machał jak odjeżdżali... Jeśli można to podeślijcie znane dane na pw... zaje.ać to za mało w takiej sytuacji, tym bardziej, że sam mam dwójkę chłopaków... rozpier.olił bym gościa... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zciwo Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 tu jeszcze jeden http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1515903,wypadek-na-strykowskiej-motocykl-uderzyl-w-samochod,id,t.html#minus 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz4 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Jeśli się nie mylę to o tym już było chyba stronę wcześniej... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zciwo Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Codziennie słychać o nowych wypadkach także możliwe, że przeoczyłem. Strach wsiadać na moto, ale z drugiej strony to za wcześnie na garażowanie zimowe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejndżel Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ludzie kompletnie nie mają mózgu czasem... Widząc motocykliste z DZIECKIEM jako pasazerem, robić coś takiego? Nic tylko kij baseballowy wozic ze sobą i napier*** głąbów :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz4 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 No widzisz... takie przyzwolenie społeczne... znieczulica... chamstwo, prostactwo i drobnomieszczaństwo... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ludzie wyluzujcie trochę. Po pierwsze wam ciśnienie skoczy o drugie to co wam chodzi po głowie stanowi naruszenie prawa i to w paru punktach więc darujcie sobie takie publiczne pisanie bo i tak nic z tego nie będzie. Poza tym a nóż się pomylicie i traficie na niewinnego 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 taki naród, lata zaborów zrobiły swoje, jak się polaka batem nie nap,.,.,.dala po plecach to nie wie co się dzieje i mu w głowie fermentuje, tak więc od czasu do czasu trzeba delikatnie w łeb yebnąć aby proces fermentacji przerwać sorry za offopa 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz4 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 no tak... bo to przecież normalne... a to co ten "ktoś" zrobił to nie było naruszenie prawa? a ktoś się tym zajmie? bo PRZYPUSZCZAM że nie... taka jest SMUTNA prawda... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ludzie kompletnie nie mają mózgu czasem... Widząc motocykliste z DZIECKIEM jako pasazerem, robić coś takiego? Nic tylko kij baseballowy wozic ze sobą i napier*** głąbów :/ Jeden z naszych kolegow z forum, ma wlasnie taki kij przy kierownicy Ja uwazam ze takiej kur**e trzeba osobiscie wymierzyc sprawiedliwosc. Sady i milicja nic nie zmieni , we lbie takiego barana jeb**ego ! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 wyprzedzil, zajechal droge i specjalnie, powtarzam SPECJALNIE dal po chamulcach na maxa. Udzerzyli w jego tyl i sie przewrocili a gosciu w pedal spierdzielil. o ja pier*dole! szkoda, że nie było nikogo kto mógł pojechać za tym debilem... a oto młody pasażer 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scigacz4 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 LWG Młody!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naem Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 http://expressilustrowany.pl/czarna-seria-motocyklistow-trzy-wypadki-cztery-osoby-ranne,artykul.html?material_id=50386cb016f1da3a7c000000 tu wspominają także o tym wypadku na Aleksandrowskiej z udziałem chłopca - policja prosi świadków o kontakt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi