Tomi Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Moto odtransportowane w bezpieczne miejsce, zabezpieczone. Mam nadzieję, że reszta wróciła cała i zdrowa do domów. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Moto odtransportowane w bezpieczne miejsce, zabezpieczone. Mam nadzieję, że reszta wróciła cała i zdrowa do domów. tak - wszyscy odmeldowali się koledze dużo zdrowia życzymy 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 cholera na tej sv to od nas chłopak? bo ja kojarzę Roolanda i Tomiego na takim moto 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 tak - wszyscy odmeldowali się koledze dużo zdrowia życzymy Kurcze kto to? O kim mówicie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 cholera na tej sv to od nas chłopak? bo ja kojarzę Roolanda i Tomiego na takim motoNie wiem kto to był. Nie wiem jaki ma login. Ma na imię Marcin (jeśli dobrze zapamiętałem) i jeździł czarną SV650S (z czarną ramą).U nas na forum jest dużo SV. Ja i Rooland mamy różne SV. A ta SV z wypadku była taka jak moja. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Nie kojarzę również nicku, ale jego kolega brał od nas e-maile w karczmie chyba... ktoś kojarzy jaki ma tamten nick? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ma się odezwać na maila. Z tego co mówił - nie wchodzi zbyt często na forum. Ciekawe co u tego gościa z wypadku... 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 O ile to on... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majik Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 probujemy zlokalizowac mojego kolege z pracy marcina na granatowej SV z owiewka. ma niby urlop, ale nie odbiera prywatnego telefonu. Marcin ma czewono srebrno jakistam kombinezon i jest dosyc solidnej budowy (z grubego drzewa ciosany) - jesli to on sie polozyl dajcie mi znac, bo sie martwimy. pozdr maciek 0 Cytuj Cuore Sportivo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Niestety mamy kolejne tragiczne zdarzenie na forum. Jeden z naszych kolegow, wracajac z Della okolo 1,5 godz temu , rozwalil sie na rondzie przy ktorym odbywaja sie niedzielne ustawki samochodow :/ Nie wiadomo co z nim, karetka zabrala go na noszach... motocykl suzuki sv650 rozsypal sie :/ Czesci zbieralismy po calym rondzie :/ Miejmy nadzieje ze poza polamaniami nic wiecej mu nie bedzie.To się postarajcie i dajcie namiar na ulice 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 @Ridrick wypadek był na rondzie na al.Józefiaka przy Rokicińskiej. Kolega ma na imię Marcin, podobno zabrali go do Kopernika. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 probujemy zlokalizowac mojego kolege z pracy marcina na granatowej SV z owiewka. ma niby urlop, ale nie odbiera prywatnego telefonu. Marcin ma czewono srebrno jakistam kombinezon i jest dosyc solidnej budowy (z grubego drzewa ciosany) - jesli to on sie polozyl dajcie mi znac, bo sie martwimy. pozdr maciekSzpital Kopernika. Telefon ma jego kolega. Właśnie o nim są te wszystkie informacje... Niestety... 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 podobno zabrali go do Kopernika.Zgadza się.Ogólnie ch.... 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 @ridrick a coś więcej niż ogólnie? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Mniej ogólnie: urazy klatki, brzucha miednicy, coś tam z kończynami. Jedynie głowa wstępnie była oki. Uraz wielonarządowy Bardziej szczegółowo nie będzie 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doroti Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 No to pozostaje nam tylko życzyć szybkiego powrotu do zdrowia... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majik Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 dzieki za informacje, juz szukamy drugiego kolegi.. 0 Cytuj Cuore Sportivo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 A ten z pomorskiej jakoś nam tak przeszedł bez echa. Wiemy czy to nie ktoś od nas ? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Mniej ogólnie: urazy klatki, brzucha miednicy, coś tam z kończynami. Jedynie głowa wstępnie była oki. Uraz wielonarządowy Bardziej szczegółowo nie będzie no to ładnie ;/ pozostaje życzyć szybkiego powrotu do zdrowia 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 W sumie to ostatnio cała masa wypadków 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 jakiś wczoraj k*** pech był! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 probujemy zlokalizowac mojego kolege z pracy marcina na granatowej SV z owiewka. ma niby urlop, ale nie odbiera prywatnego telefonu. Marcin ma czewono srebrno jakistam kombinezon i jest dosyc solidnej budowy (z grubego drzewa ciosany) - jesli to on sie polozyl dajcie mi znac, bo sie martwimy. pozdr maciek Nie chce nikogo wprowadzic w blad, ale z opisu wynika ze mogl byc to ten gosc.Nawet lekarze smiali sie ze to kawal chlopa i ma nie unijne wymiary, bo sie na nosze ledwo miesci. Kombinezon mial skorzany i z tego co pamietam, wstawki czerwone w nim byly... SV w bardzo ciemnym kolorze, czarna lub granatowa, w nocy ciezko bylo to okreslic. Rowniez go nie znalem, wiec nie wiem czy to on. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 ie chce nikogo wprowadzic w bladTo już potwierdziliśmy na priv 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 A nr rejestracyjny ktoś ma? Choć i tak już potwierdzone 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 kolejny: http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/643047,motocyklista-ciezko-ranny-w-wypadku-na-strykowskiej-zdjecia,id,t.html ,patrząc po moto jakiś amator stuntu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi