ffojtus Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 no mało szczegółów. A wiecie coś może o wczorajszym wypadku też motocykla na wysokości skrzyżowania Włókniarzy z Obywatelską? Znajomy opowiadał, że przejeżdżał tam wczoraj wieczorem i ponoć z motocykla mało zostało :| Jeżeli ktoś coś wie, to mówcie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 patrzac na motocykl to musiał zapier... :/Nie będę się tutaj zastanawiać czy on jechał w miarę wolno, a kierowca był nieuważny, czy leciał ile fabryka dała, ale mieszkam tam, zresztą ten wypadek był niedaleko ode mnie i wieczorami / w nocy moto na Łódzkiej, dokładnie, zapier... Czasami nie zdąży się nawet zauważyć jaki kolor miał motocykl przejeżdżający obok. A do tego jezdnia jest połatana wlepkami i nierówna. Aż cud, że tam nie ma częściej wypadków. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,10274413,Motocyklisci_wpadli_na_siebie__Jeden_z_nich_nie_zyje.htmlA później się dziwicie, że mnie zakręty przerażają... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffojtus Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Cóż, nie od dziś wiadomo że motocykliści dzielą się na takich co znają swoje możliwości i na takich którzy pałują na prostych ile wlezie, a na zakrętach zwalniają do 10km/h... Cóż, trzeba mierzyć siły na zamiary... Co prawda kto wie, wcale nie musiało tak być w tym przypadku oczywiście... Z jednej strony Lili jak przerażają zakręty to marne hobby sobie dobrałaś Ale z drugiej niech każdy jeździ jak chce, byle było bezpiecznie. Może brzmię jak stu letni dziadek, ale każdy powinien jeździć tak, jak czuje się na siłach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiamil Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Może brzmię jak stu letni dziadek, ale każdy powinien jeździć tak, jak czuje się na siłach.Dziadku - masz 100% racji! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 ffojtus, wódki Ci, dobrze gadasz :)bezpieczeństwo na pierwszym planie. Poszarżować sobie można na torze lub w nocy na pustym parkingu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Z jednej strony Lili jak przerażają zakręty to marne hobby sobie dobrałaś Ale z drugiej niech każdy jeździ jak chce, byle było bezpiecznie. Może brzmię jak stu letni dziadek, ale każdy powinien jeździć tak, jak czuje się na siłach. Przerażają mnie zakręty bo sobie z nimi kiepsko radzę, ale pracuję nad tym. A ja słyszałam, że motocykle to nie hobby to styl życia... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 to może sobie Lili dorzuć po kółku po bokach tylnego koła - tak jak dzieci mają w rowerkach 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 to może sobie Lili dorzuć po kółku po bokach tylnego koła - tak jak dzieci mają w rowerkach Uważaj bo uwierzę, że ty wsiadłeś na moto i od razu ci wszystko wychodziło 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x10d Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Uważaj bo uwierzę, że ty wsiadłeś na moto i od razu ci wszystko wychodziło Ojtam, ojtam Kazdy ma swoje preferencje. Jednemu gotowanie wychodzi bajecznie, inny pisze niesamowita muzyke, jeszcze inna osoba robi kolka na parkingu na tylnym kole tanczac jednoczesnie lambade Do tego jednej osobie wychodzi od razu, bo sie w tym dobrze czuje, innej nie i musi sie tego nauczyc - wazne ze chce Przerażają mnie zakręty bo sobie z nimi kiepsko radzę, ale pracuję nad tym. I to sie liczy, ze zdajesz sobie z tego sprawe i pracujesz nad tym A ja słyszałam, że motocykle to nie hobby to styl życia... Moim zdaniem to kwestia podejscia - dla mnie to wygoda przemieszczania sie polaczona z przyjemnoscia jazdy i czasami tez adrenaliny Ale coraz bardziej interesują mnie motocykle i wszystko co z tym zwiazane, wiec moze i zaczyna byc to powoli "jakims tam" stylem zycia Ale ideologie mozna sobie zawsze dorobic 0 Cytuj https://www.spisperfum.pl - lista odpowiedników perfum FM Group http://www.motostat.pl/user_images/32712/icon3.png - Suzuki GSX750F K6http://www.motostat.pl/user_images/35804/icon3.png - Yamaha XC125TR http://www.motostat.pl/user_images/73564/icon1.png - Mitsubishi Pajero III 3.2 DI-D Long Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 No i się wyglebiłam w zakręcie ;/ Czeka mnie zakup prawego lusterka... A w czwartek odebrałam Małą z warsztatu po zamontowaniu crash padów.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 lusterko to tylko lusterko.... a czy Tobie się nic nie stało? piasek czy po prostu gleba? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Nie zmieściłam się w zakręcie http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png Ja mam się dobrze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrycja Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Najważniejsze, że Tobie nic się nie stało. 0 Cytuj „A gdy serce twe przytłoczy myśl, że żyć nie warto, z łez ocieraj cudze oczy, chociaż twoich nie otarto.” M.Konopnicka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 dzielna Lili zapaliła fajkę, i po chwili znów wsiadła na 2oo i jechała http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/strong.gif ps. chyba Cię zgubiliśmy, wybacz ps2. jak tak klamka? wyprostowana? ja swoją za mocno młoteczkiem puknąłem i.. pekła dzida jedna więc dzięki Tobie Lili nowe klamki dla mnie są już w drodze (bo i tak miałem je kupić) 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Każdy prędzej czy później musi zaliczyć szlifa... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Najważniejsze, że gadałam już z panami z off road mają mi zamówić lustereczko i niebawem mam nadzieję wrócimy na ulice W poniedziałek podjadę i się dowiem co im się udało załatwić. Strasznie Mała wygląda bez tego prawego uszka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Jestem bardzo ciekaw ile Ci ' panowie z off road ' wezmą za to lusterko...Ja bym na Twoim miejscu wpisał na allegro gs 500 lusterko ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 bywa i tak.... ale zeby sie w zakrecie nie zmiescic.... widze ze nie ktorzy lubia przepłacac:) ale nie moja sprawa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 xj, ostry zakręt dość był i ciasny, a do tego remont drogi, więc piachu nasypane.. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 bywa i tak.... ale zeby sie w zakrecie nie zmiescic.... widze ze nie ktorzy lubia przepłacac:) ale nie moja sprawaNo ja mam problem z tymi zakrętami ;/ A tak już mi dobrze szło w tym sezonie... 800km bez wywrotki no i masz... Dobrze przynajmniej, że Ci mili panowie pozbierali mi motocykl Wielkie dzięki dla nich bo nawet nie pamiętam czy im podziękowałam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 jak bedziesz tyle jezdzic to cieniutko to widze LILI ja ponad 1000km to w tym tygodniu zrobilem..... a tylko cwiczac w tym przypadku jezdzac mozesz sie nauczyc .... moze pojedz na della i pocwicz sobie zakrety.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 No a niby co ja robię? Przecież jakbym nie jechała to bym się nie wywaliła ;/ Głupia ta dyskusja się robi... Nie każdy ma tyle czasu żeby trzasnąć 1000 km tygodniowo. Ja się cieszę z każdego przejechanego kilometra, dla Ciebie 800 to mało a dla mnie dużo i na pewno będzie więcej. Ja się po prostu powoli rozkręcam ;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 kwestia podejscia a nie czasu..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 kwestia podejscia a nie czasu.....Ty masz chyba ze mną jakiś problem ;p I nie wiem czy chodzi o to, że kobieta jeździ motocyklem, czy o to że kobieta ma inne zdanie niż Ty xD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi