MateuszZR7 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Może i sprzedał bo w aktualizacji profilu ma "dajcie mi moto" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 no dobra my som proste chopoki to czy Adoś przypadkim tego motóra nie pchnął do żyda? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Czego nie zauważył, motocykla, czy może jakie miał światło na sygnalizatorze? Ze zdjęć xantona wygląda, jak by seat leciał Żeligowskiego, ewentualnie skręcił z Zielonej, a moto Zieloną... toż to relacja kierowcy puszki a nie moja interpretacja porozmawiałem z nim chwilę zanim mundurowy przyszedł do niego - panowie z policji nie mają łatwego zadania w sytuacji gdy nie jest oczywiste czyja jest wina... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Również byłem na miejscu i rozmawiałem z ojcem motocyklisty, chłopak ma kilka złamań dlatego zabrali go do szpitala. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 ja byłem tam pare minut po tym jak zabrała go karetka . Gdyby nie to że jeszcze k.. skończyło mi się paliwo byłbym szybciej bo posta pisałem już z telefonu Również byłem na miejscu i rozmawiałem z ojcem motocyklisty, chłopak ma kilka złamań dlatego zabrali go do szpitala. A nie mówił ojciec jak chłopak ma na imię ?? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Ridrick łowca sensacji albo wypadków 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Sorry mate, I didn't see you. coś na rozluźnienie atmosfery 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Zidus tydzień temu sprzedał tego motóra więc to nie on 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Zidus tydzień temu sprzedał tego motóra więc to nie on oszukał przeznaczenie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 KU**A MOJE MOTO ;( Serce mi pękło... I było mu zostać ze mną ;( tyle pracy... P.S. Dziękuję za troskę i Jakubkowi który wyrwał mnie ze snu, Ridick - nie odebrałem bo spałem xD Mam nadzieje że Tomek szybko wróci do zdrowia.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renpa1971 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Ja pier**le Adam .Sprzedal motonga fakt,ktokolwiek to byl to farta mial jak tylko polamania. Dzis tez furakiem zajechal gosc i dostal po ryju i go koledzy odciagali kobita moja dzwonila bo akcje z autobusu 65 ogladala ,tylko nie wiem czy to bylo pod niszczesnym wiaduktem czy przy obywatelskiej. Adas pokaz sie na Mk na chwile bo chlopaki nerwy maja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 ale pier... jakby to adam jechał to by pewnie tam go nie było albo by bardziej uważał. Za dużo filmów 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Napisałem na boxie na Mk, nie martwcie się o mnie lecz o Tomka bo on tez był zalogowany na łódzkim forum. Jeszcze raz ZDROWIA i rozwagi wszystkim na drodze!! Ide się przewietrzyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 masz szczescie chłopie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Sorry mate, I didn't see you. coś na rozluźnienie atmosfery se kurna coś takiego zapodam jak motongi mi się znudzą - hehe, No trzeba uważać bo ja z moim obitym piszczelem i trampkami zafarbowanymi trawą cienki bolek jestem i chyba dobrze dla mnie 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 ...źle się dzieje w państwie duńskim.... 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zciwo Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Dobrze, że żyje. Szkoda też GPZta A chwilkę wcześniej jechałem tamtędy do pracy... wracaj do zdrowia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filet Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Co sie k...a dzieje. Wracajcie do zdrowia i na trase ale już!!! tylko ostroznie bo.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Hehe, no kategoria zmieniona, obyś ty madralo niemusiala jej zmieniac Postaram się nie zmieniać już Wam chyba wrażeń wystarczy. I jeżdżę grzecznie (znaczy uczę się) i uważam http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 jest wzmianka o wczorajszej akcji http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/615155,motocyklista-ranny-w-wypadku-na-zielonej-zdjecia,id,t.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Co sie k...a dzieje. Wracajcie do zdrowia i na trase ale już!!! tylko ostroznie bo.... zapomniał filecik jak kopytko odrapał hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 zapomniał filecik jak kopytko odrapał hehe On juz dawno browarem obmyl rany i na moto lata. Zakladam ze tego samrgo wam zyczy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Na wyraźną prośbę Justyny (narzeczonej Blefta) w imieniu rodziny chciałbym przekazać, że ustalono iż w chwili wypadku prędkość Bartka oscylowała w okolicach 80-90 km/h. Nie było żadnych śladów hamowania i nie stwierdzono, że wypadek był spowodowany przez Bartka. Miałem przekazać tą informację na forum i mam prośbę o niekomentowanie mojego postu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godul Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 jest wzmianka o wczorajszej akcji http://www.dziennikl...jecia,id,t.html jako, ze to moj dalszy znajomy poinformuje, ze kolega przebywa w szpitalu, lewa noga na srubach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 ja wczoraj zaliczyłem szlifa straty nieduże.. przytarta czasza oraz prawy gmol, podnóżek, ciężarek kiery, wydech, kufer, kombi dainesa, kask i rękawice no i krecha na psychice przez to co się ostatnio dzieje uważajcie na siebie 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi