Thebestof78 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 i coo?? tak zrobiłeś tym razem? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Siwutek, dobrze, że jesteś cały.... 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 siwutek , mam nadzieję że do...kopałeś uprzejmie kierowcy , dobrze że z tobą oki , moto to kit , naprawisz ..... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Dokładnie Okropna - po tych wszystkich wypadkach z ostatnich dni przychodzi taka refleksja - każdy motocykl można naprawić albo odkupić. Życia i zdrowia nie da się kupić. 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 niestety - zanim się ogarnąłem to już koleś sp***dolił, baaardzo żałuję że uciekł 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 masz rację Juka http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Siwutek cieszę się, że wciąż będę mógł z Tobą pojeździć. Nie spiesz się na drugą stronę bo masz dla kogo żyć i uważnie w tym sezonie - mistrzu pobocza, bo jakby tak dobrze liczyć to mogłeś miec w tym sezonie nie jedną a trzy gleby. Uspokój się na jakiś czas chociaż 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Siwutek dobrze że nic się nie stało , moto nie ważne ale na twoim miejscu jak bym miał okazję dorwać tego gościa to Ggrrr wszystko by poszło salta, gwiazdy ,fikołki .. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Siwutek cieszę się, że wciąż będę mógł z Tobą pojeździć. Nie spiesz się na drugą stronę bo masz dla kogo żyć i uważnie w tym sezonie - mistrzu pobocza, bo jakby tak dobrze liczyć to mogłeś miec w tym sezonie nie jedną a trzy gleby. Uspokój się na jakiś czas chociaż Lepiej nie licz możliwości gleb siwutka w tym sezonie ale jakby nie było to Mariusz zmienił kategorię motocyklisty z tego co będzie leżał na tego co juz leżał 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Wypadki mają ten jeden plus ze jeśli się je przeżyje to jest co opowiadać przy piwie A2 rzeczywiście jest niedokończona co kolesiowi na moto nie przeszkadzało lecieć z dwieście, a że w tym czasie nikt nic nie pisał o wypadku to chyba udało mu się dojechać. Poza tym uwaga na łosie 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Jak widzę, norma na każdym forum... facet zginą, a ludziska zamiast coś mądrego, to się kłócą czy artykuł jest dobry czy nie... Sorry chłopacy i dziewuchy, ale mi łapy opadają... szkoda człowieka i tyle, kondolencje dla rodziny... [*] 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Zielona i zeligowskiego znów sie ktoś roz... Jakąś zielona maszyna. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 przed chwilą mama do mnie dzwoniła z informacją o tym samym wypadku co Rirdick napisał. kierowcy nie widziała, tylko zielone moto leżące i karetkę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Lepiej nie licz możliwości gleb siwutka w tym sezonie ale jakby nie było to Mariusz zmienił kategorię motocyklisty z tego co będzie leżał na tego co juz leżał Hehe, no kategoria zmieniona, obyś ty madralo niemusiala jej zmieniac 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Imię tomasz na zielonym gpz500 blacha ETM 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 ETM 8T*2 - xanton sprawdził gwiazdka po to aby nie było że pretensje o ochronę danych osobowych ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Zielona i zeligowskiego znów sie ktoś roz... Jakąś zielona maszyna. przejeżdżałem tamtędy i zatrzymałem się foty: 2012-07-10_16.50.43.jpg 2012-07-10_16.51.43.jpg rozmawiałem ze sprawcą (siedzi pod drzewem, zdjęcie #1) - przyznaje się do winy, twierdzi że nie zauważył bo słońce go oślepiło. Kawasaki Ninja (ETM ****) skręcało z Zielonej w Żeligowskiego w stronę Łąkowej. Seat jechał Zieloną prosto w stronę Gdańskiej. Motocyklista żyje i został zabrany do szpitala. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Też tam byłem i kilka zdjęć z miejsca zdarzenia: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 To jest motocykl Adama "Zidus" ImageShack� - Online Photo and Video Hosting IMG 9150 - 1 Urodziny Forum Łódzkich Motocyklistów - Galeria zdjęć - Forum Łódzkich Motocyklistów Wracaj chłopie do zdrowia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 rozmawiałem ze sprawcą (siedzi pod drzewem, zdjęcie #1) - przyznaje się do winy, twierdzi że nie zauważył bo słońce go oślepiło. Czego nie zauważył, motocykla, czy może jakie miał światło na sygnalizatorze? Ze zdjęć xantona wygląda, jak by seat leciał Żeligowskiego, ewentualnie skręcił z Zielonej, a moto Zieloną... To jest motocykl Adama "Zidus"Znowu forumowicz... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 rozmawiałem ze sprawcą (siedzi pod drzewem, zdjęcie #1) - przyznaje się do winy, twierdzi że nie zauważył bo słońce go oślepiło. Kawasaki Ninja (ETM ****) skręcało z Zielonej w Żeligowskiego w stronę Łąkowej. Seat jechał Zieloną prosto w stronę Gdańskiej. Motocyklista żyje i został zabrany do szpitala.Nic się nie zgadza . Na fotkach widać już przestawione pojazdyJak to motocykl skręcał to miałby obowiązek ustąpic pierwszeństwa i ewentualne kolizje są jego winą. Poza tym motocykl wyglądał na walnięty z lewej strony. Ale jakby zamienić te pojazdy miejscami to by zaczeło sie zgadzać Poza tym jak ja tam byłem to seat stał właśnie w kierunku łąkowej tak jakby właśnie skręcił z zielonej Chyba musze zdjęcia robic. Motocyklista miał uszkodzoną nogę To jest motocykl Adama "Zidus" Też tak przypuszczałem ale ponoć motocyklem jechał niejaki tomasz B. i wiek ok lat 30 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Może Pan seatem wpadł na skrzyżowanie na CZERWONYM. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 a Zidus nie sprzedał przypadkiem tego motora,przepraszam co poniektórych,motocykla http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 To pewnie tak szybko by się nie przyznał. Powiem szczerze ze nie widziałem wypadku w którym to motocyklista skręcał, auto jechało prosto i się spotkali ;P zazwyczaj jest odwrotnie. Poza tym nawet jak któryś wjechał na czerwonym to do końca zawsze mówią że mieli zielone. Poza tym oba pojazdy jechał ul. zielona Ja dziś wracając z miejsca zdarzenia miałem podobną akcje. Jechałem grzecznie i panna rowerzystka "wymusiła" pierwszeństwo . Miała fajny tyłek wiec jej wybaczyłem ;P. Planowałem ja wystraszyć ale się bałem że sobie krzywde zrobi ;P a Zidus nie sprzedał przypadkiem tego motora,przepraszam co poniektórych,motocykla http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif Tez mi się tak wydaje ale nie mogę się do niego dodzwonic Poza tym kuba ustalił piszemy motór 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 10 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Jak miała fajny tyłek to trzeba było dać jej klapsa za karę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi