Darcio Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Jula współczuję twojemu bratu oby nie było to nic poważnego i życzę mu powrotu do zdrowia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Zginął robiąc to, co kochał. Szkoda tylko, że za wcześnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcio Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Noo chłopak miał 27 lat i tyle życia , planów przed sobą ehhh... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 [*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Jula- pozdrów brata koniecznie. Trzymamy kciuki za szybkie wyzdrowienie.... i nos do góry. 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys94 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Po prostu nie wierzę, w to co się dzieje. Na każdym forumowym spotkaniu podziwiałem KTM-a Bartka, lubię tego typu motocykle, a teraz już jego kierowcy nie ma... [*] Julka, również życzę szybkiego powrotu to zdrowia dla brata. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Ewa tylko nie wiemy gdzie ten pogrzeb jeszcze prawda? Jeśli jednak będzie to Legnica to będzie to trochę większy problem. 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cborzel Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 [*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mibu Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Wyrazy współczucia dla rodziny Bartka [*] Julka, życzę twojemu bratu szybkiego powrotu do zdrowia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Valdi: Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 [*] 0 Cytuj http://www.kerala.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 [*] 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfillo Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Byłem tam, przejeżdżaliśmy obok tego wypadku puchą. Nie widziałem motocykla. Masakra Współczuje rodzinie i przyjaciołom i wszytskim którzy go znali i nie znali. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arthur Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 [*] 0 Cytuj "Jazda na motocyklu to najprzyjemniejsza rzecz jaką można robić w ubraniu,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Chwila nieuwagi,sekunda zawahania jest tym co może nas uratować bądź zabić..nikt tego nie zmieni... Nigdy nie za pomne chwili wciągania kt-ema na lawetę..Jego wyglądu ,pozostałości z motocykla... Mam nadzieje że spełnimy wszyscy nas obowiązek i godnie pożegnamy naszego kolegę/przyjaciela w ostatniej drodze . . . Brak słów... :( 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 [*] Śmierci Bartka się nie cofnie ale trzeba też wyciągać z tego jakieś wnioski... Nie chcę tutaj nikogo krytykować tylko przy okazji zwrócić uwagę na pewien fakt, który mnie mocno szokuje - jest lato, gorąco - to zrozumiałe. Ale jak widzę ludzi latających w koszulkach i spodenkach oraz "roznegliżowane plecaczki", którym widać odsłonięte nerki to zastanawiam się czy ci ludzie mają rozum??? Wczoraj rano, jadąc z kolegą do pracy mijało nas w sumie 4 motocyklistów. Wszyscy na "litrówkach", oczywiście wolno nie jechali. Każdy w krótkich spodniach oraz koszulce a do tego adidasy lub sandały... Poza tym jak można zabierać na fotel pasażera dziewczynę czy kolegę praktycznie bez ubrania...??? Jak dla mnie to kompletny brak odpowiedzialności! Dla mnie też jest to niepojęte. Choć prawko mam zaledwie od roku i motocykl niewielkiej mocy, to jeszcze nigdy nie jeżdziłem bez kurtki, spodni, butów i rękawic. Na ciuchy wydałem drugie tyle co na sam motocykl. Wolę się spocić, ale może kiedyś to wszystko uratuje mi życie. Nawet robiąc kurs na prawo jazdy miałem już kupioną kurtkę i rękawice. Miałem dużo wypadków na rowerze. Trenując kolarstwo szosowe wiem jak wygląda szlif od asfaltu przy 30 km/h. Przy 100 lub 150 km/h nawet nie chcę myśleć. To jakby dotknąć ciała szlifierką. Wszystkim jeżdżącym w t-shirtach polecam ten filmik (uwaga! Bardzo drastyczne!): Makabryczna reklama dla motocyklistów.flv - YouTube 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarnulka Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 [*] [*] [*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lili Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Jakiś czas temu gadaliśmy z Blefem na gg. Ostatnio nawet myślałam o nim, że dawno nie pisaliśmy i miałam napisać... Już nie napiszę. To straszne co się stało. Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Pamiętam jak jakoś na wiosnę przez forum/gg rozmawialiśmy o wyborze pierwszego motocykla jak cebuli szukałem, przesympatyczny chłopak. Osobiście niestety nie miałem okazji poznać, mimo to wciąż nie mogę o niczym innym myśleć... straszna wiadomość. Współczuję rodzinie i wszystkim bliskim. Zginął robiąc to co było jego pasją, chociaż w tej chwili żadne to pocieszenie... Julka, trzymam kciuki za szybki powrót Twojego brata do zdrowia. Mam nadzieję, że to nic poważnego i niebawem się z tego wyliże. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 [*] 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Jeszcze nic nie wiemy z xantonem o pogrzebie , damy znać jak tylko coś będzie wiadomo . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kyarin Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 [*] Ostatnio za dużo źle się dzieje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercikoski Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 ['][']['] 0 Cytuj You'll never ska alone! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta681 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 wtf dlaczego zawsze trafia na dobrych, tak pozytywnych ludzi. Nie dociera jeszcze do mnie ze to Bartek. Mam nadzieje ze trafil do lepszego swiata, jestem pewna. [*] 0 Cytuj zwątpisz - nie ma Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Przejeżdżałem dziś przez wiadukt, nie wiem dlaczego ale służby porządkowe nie zmyły plamy krwi i do tej pory widać miejsce gdzie leżał Bartek... Dodatkowo, być może nie jest to związane ze sprawą, ale w połowie drogi pomiędzy Neste a miejsce zdarzenia leży but... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 [*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi