xanton Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Dziś o 1:30 mój brat miał wypadek na motocyklu. Leży w szpitalu w Pabianicach, podobno dostał "drugą szansę".Julka - szybkiego powrotu do zdrowia dla brata! Będzie na pewno wszystko dobrze. Ze sprawą Twojego bycia - przepraszam w takim razie. Emocjonalnie podszedłem za bardzo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Teraz doczytałem do końca, dla Twojego Brata Julko życzę szybkiego powodu do zdrowia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajejman Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Bardzo mi przykro,skladam kondolencje rodzinie i przyjaciolom 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Wczoraj jak wracałem ok 22.30 to widziałem przewrócony motocykl na estakadzie, ale nie widziałem w jakim był stanie. Policja stała i blokowała wjazd na estakadę. Z drugiej strony stały dwa auta... Matko Boska... Zaparło mi dech... A dopiero co gadaliśmy na zlocie. Najszczersze wyrazy współczucia dla całej rodziny, bliskich, przyjaciół, znajomych. Julka, pozdrowienia dla brata, całe szczęście, że przeżył. 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobros Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 [*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Wczoraj byłem nie tomny i nie zrozumiałem powagi jak do mnie się odzywaliście bo myślałem że mnie nabieracie - SZOK [*] ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Moze to nie jest dobry moment na takie wnioski a moze i dobry bo: MASZ RACJĘ - TO NIE JEST DOBRY MOMENT 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zidus Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 zatkało mnie [*] Jak to powiedział mój kolega "Motocykliści odprowadzają się na ślub albo na pogrzeb".. niestety wypadło to drugie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 [*] [*] [*] Julka, pozdrowienia dla brata. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 mam pytanie robimy składke na wieniec od nas 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 W komentarzach pod artykułem jakaś kobieta (nick ma właśnie Kobieta) która podobno była na miejscu wypadku pisze że ubrany był tylko w koszulkę i krótkie spodenki. Nie traktuję takiego anonimowego komentarza wiarygodnie i nie chcę przesadnie moralizować, bo wydarzyła się straszliwa tragedia i nie czas i miejsce na to, ale sam wczoraj na Włókniarzy widziałem kilku motocyklistów tak ubranych. Ludzie, ja wiem że jest gorąco, ale w t-shircie nie mamy żadnej ochrony i nawet mały szlif może sie skończyć tragicznie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Aras, przez ost. 2 dni nie zakładałem kurtki... przyznaję się że przedkładałem swój komfort nad bezpieczeństwo - teraz bezwzględnie kurtkę założę... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Również wczoraj jechałem letnio ubrany, zero protektorów. Plecaczek tak samo. Nadal nie mogę uwierzyć w to co się stało wczoraj... Oby nam się to nigdy nie wydarzyło! 0 Cytuj Suzuki SV650S 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 [*] 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 mam pytanie robimy składke na wieniec od nas Myślę, że tak. Pisałem w poście wcześniej - rozmawiałem z bliską Bartkowi osobą i prosiła aby pożegnać Go jako motocyklistę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Kondolencje dla rodziny i znajomych Julka, pozdrowienia dla brata. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Ja p......... :( [*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Fakt , wczoraj zbyt dużo emocji , zły moment ....Julka przepraszam zę tak naskoczyłam .Zdrowia dla brata i trzymaj się . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Xanton jak bedziesz miał tlyko info o pogrzebie daj znać,wolne w pracy trzebabędzie załatwić. Moze zarzućmy jakis temat apropo spotkania i tej zrzutki na wieniec. Myślałem też nad kirem na motorach forumowiczów tylko nie mam pomysłu gdzie go załozyć :-/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Julka pozdrów brata od nas wszystkich, i niech oczywiście wraca szybko do zdrowia. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 mam prośbę , ustosunkujcie się do mojego posta odnośnie działów forum , proszę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godul Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 szok... co prawda nie znalem Kolegi osobiscie ale przypominam sobie jak lecielismy chwilami obok siebie do Spaly... kondolencje dla Rodziny Bartka [*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 [*] Śmierci Bartka się nie cofnie ale trzeba też wyciągać z tego jakieś wnioski... Podejrzewam, że prawdy o wypadku zapewne się nie dowiemy, jeśli nie było tam rzetelnego świadka. Wszystkie opinie będą takie, że kierowca audi był OK, a Bartek leciał "200". Tylko nie bierze się pod uwagę, czy kierowca audi nie zahamował gwałtownie albo zrobił coś innego. A nie sądzę, że policja ustali coś prawdziwego... Nie chcę tutaj nikogo krytykować tylko przy okazji zwrócić uwagę na pewien fakt, który mnie mocno szokuje - jest lato, gorąco - to zrozumiałe. Ale jak widzę ludzi latających w koszulkach i spodenkach oraz "roznegliżowane plecaczki", którym widać odsłonięte nerki to zastanawiam się czy ci ludzie mają rozum??? Wczoraj rano, jadąc z kolegą do pracy mijało nas w sumie 4 motocyklistów. Wszyscy na "litrówkach", oczywiście wolno nie jechali. Każdy w krótkich spodniach oraz koszulce a do tego adidasy lub sandały... Poza tym jak można zabierać na fotel pasażera dziewczynę czy kolegę praktycznie bez ubrania...??? Jak dla mnie to kompletny brak odpowiedzialności! Julka - pozdrowienia dla Kamila i niech szybko wraca do zdrowia!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okropna Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Śruba , My z xantonem zakładamy kir na lusterko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peku84 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Dobry pomysł 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 też tak uważam , kir na lusterko 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi