Gość peku84 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Pamiętam jak lecieliśmy do Spały i go puszczałem do przodu,jak kręcił kółka na rondach czekając na nas :-/ [*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Cieszył się na tą Spałę z Wami Jak zobaczył, że ruszacie momentalnie był gotowy 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycho Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 A mówiłem mu że mija się z puszkami na centymetry, że przegina ... ehhh "Zapłonu odcina ostatnim krzykiem w niebiosa bramy, byłeś motocyklistą jeszcze się spotkamy" [*] [*] [*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Nie wiem co się dzieje w tym sezonie ;/ [*] jDzieje sie to co zawsze tylko wiecej osob poznales A gdzie ty niby Julka byłaś ???? Byliśmy na miejscu przed 21 z xantonem i kuzynką Bartka , do 00:40 i jakos cię nie było nigdzie widać , chyba że to ty podeszłaś na 10 min do policji i nawet do nas nie dosszłaś , tych głupich 10 metrów się przywitać , później dojechało jeszcze pare osób z forum ....ale wszyscy staliśmy razem , i błąd z twojego dowiadywania się , Bartek nie uderzył w barierkę , napisałaś , przyszpanowałaś i nic ponad to . Wypadek byl grubo przed 21 wiec mogla nie wiedziec wszystkiego dokladnie... Jesli chodzi o to 10metrow to fakt popelnila blad, zawsze w takich sytuacjach najpierw mysle zeby sie przywitac ze znajomymi z forum a potem zastanawiam sie czy to moj kolega sie rozj**al czy nie... Fakt, takie bledy sie zdarzaja... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mały Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Tragedia [*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Tak wogole z tego co widze to tragedia sie ciezka dzieje jak ktos z forum ginie, a jak juz z poza to jest wszystko ok? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Tak wogole z tego co widze to tragedia sie ciezka dzieje jak ktos z forum ginie, a jak juz z poza to jest wszystko ok? Co ty pie*******sz stary? Żadna śmierć nie jest ok. Dla nas jest to ciężka tragedia bo Bartek aktywnie działał na forum i poza nim w zasadzie od pierwszych tygodni działalności tego forum. 0 Cytuj Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 A gdzie ty niby Julka byłaś ???? Byliśmy na miejscu przed 21 z xantonem i kuzynką Bartka , do 00:40 i jakos cię nie było nigdzie widać , chyba że to ty podeszłaś na 10 min do policji i nawet do nas nie dosszłaś , tych głupich 10 metrów się przywitać , później dojechało jeszcze pare osób z forum ....ale wszyscy staliśmy razem , i błąd z twojego dowiadywania się , Bartek nie uderzył w barierkę , napisałaś , przyszpanowałaś i nic ponad to . Słuchajcie, to ja koło 23 podeszłam na te 10 min. I fakt nie podeszłam do Was z prostego powodu - nie wiedziałam kto tam stoi. Gdybym wiedziała, że to Wy to na pewno bym podeszła się przywitać, ale pomyślałam, że jeśli rodzina to tylko narobię im niepotrzebnego bólu dopytywaniem się. Podeszłam więc do policjantów przede wszystkim po to, żeby dowiedzieć się czy to na pewno był Bartek, bo nie mogłam w to uwierzyć. Przy okazji powiedzieli mi co się stało i napisałam, bo chaos informacyjny był bardzo duży. Chciałam dobrze, i nie chodziło mi o żadne "przyszpanowanie", więc darujcie sobie takie teksty, bo mnie szlag trafia jak to czytam. Dziś o 1:30 mój brat miał wypadek na motocyklu. Leży w szpitalu w Pabianicach, podobno dostał "drugą szansę". 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 [*] wyrazy współczucia dla rodziny i najbiżych Czytając to wszystko dochodzę do wniosku że nie ważne jak zginął i z czyjej winy .Istotne jest to ze go juz nie ma i to jest smutne nawet jak zginąłby jadąc puszką i tak by wielu z nas pojechało na pogrzeb bo był częścią forum czyims bliższym bądz dalszym znajomym wiec po co te spory? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Dziś o 1:30 mój brat miał wypadek na motocyklu. Leży w szpitalu w Pabianicach, podobno dostał "drugą szansę". Widzę że znów nadchodzi pechowa seria zdarzeń, niech wraca szybko do zdrowia. Tak wogole z tego co widze to tragedia sie ciezka dzieje jak ktos z forum ginie, a jak juz z poza to jest wszystko ok? Żadna śmierć nie est fajna ale społeczeństwo forumowe jest jak rodzina ( jezeli tego nei kminisz to masz problem ), boli mnie że umierają inni motocykliści itd., lecz nie znam ich osobiście i mnie to tak mocno nie dotyka. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andree-stary wyga Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Cóż napisać.., szkoda chłopaka, nie przyjedzie już się z nami spotkać w czwartek... , tylko współczuć rodzinie i bliskim, jemu już się nie pomoże.. [*] 0 Cytuj Motocykl jest jak media markt - nie dla idiotów Kupię stary motocykl: Jawa, CZ, MZ, WSK 175, SHL ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 współczucie dla rodziny i bliskich jeździ po niebieskich autostradach razem z Krzyśkiem [*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Nie ma co wypominac sobie czy ktos sie przywitał czy nie, Kazdy w takich sytuacjach reaguje inaczej ,wiekszosc chce byc z kims bliskim a niektorzy potrzebuja chwili samortnosci . Bartek [*] Julka duzo zdrowka dla brata 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kmicic Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 [*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Julka dużo zdrowia dla brata 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 wyrazy głębokiego żalu i współczucia dla rodziny i najbliższych...[*] ....teraz jesteś wolny, jadąc wsród zielonych pól Elizjum ze słońcem na twarzy... 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Julka dużo zdrowia dla brata 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Nie no do mnie ciągle to nie dociera, siedziłam wczoraj na krawężniku i gapiłam się na na tego rozbitego KTM, plamę krwi i porozbijane części kasku i dalej nie wierzę, mam pustkę w głowie ciągle 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Marta w życiu piękne są tylko chwile 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarnytl Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Wyrazy żalu i współczucia dla bliskich i rodziny [*] Kiedyś wszyscy się spotkamy na tych niebiańskich autostradach... Julka zdrówka dla brata 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 [*] kondolencje dla bliskich Bartka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoPel Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Jezu... co w tym sezonie się dzieje... kondolencje dla rodziny [*]... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Julita bądz dzielna.... 0 Cytuj STUDiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaels19free Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Wolniej Panowie i Panie... [*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 7 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Jezu... co w tym sezonie się dzieje..Nic nowego. A lipiec i sierpień są w statystykach najgorsze - więc zostawmy sobie większy margines błędu. Julka pozdrowienia dla brata. Nie nie gryźcie się. Nie wszyscy się kojarzymy a poza tym takie chwile każdy przeżywa na swój własny sposób jedni piją, inni jadą na miejsce wypadku a kto inny idzie po za***rdalać ku chwale kolegi 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi