kaizen Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 KAŻDY PUSZKASZ TO TWÓJ WRÓG. TEGO SIE TRZEBA TRZYMAĆ TO MOZE SIE UDA. TE KOMÓRKI JEB....E W ŁAPACH TRZYMAJĄ I NIE PATRZA GDZIE JADĄ. JAK WIDZE TO PODJAZD ROBIE I zj**A NA CAŁEGO. SAM PRZESTAŁEM GADAĆ. A TAK NA MARGINESIE TO TEZ TRZEBA WOLNIEJ JAK RUCH JEST SPORY. CHOC WIEM ZE CIEŻKO SIE POWSTRZYMAĆ. Ps.. ja ostatnio zajechalem droge pajacykowi z telefonem. Tak mnie rozpieklil ze na drugim biegu wleklem go od konstantynowskiej do ogrodowej. Chcial zmieniac pas ale mu nie pozwolilem.POWOD TELEFON!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/1469315,smiertelny-wypadek-na-estakadzie-na-al-wlokniarzy-zginal,id,t.html#26af9865424ecb90,1,3,5 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,12087241,Wypadek_na_estakadzie_przy_Kaliskim__Kierowca_nie.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyslaw Kedziora Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,12087241,Wypadek_na_estakadzie_przy_Kaliskim__Kierowca_nie.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Ja pier*****... 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 http://www.dziennikl...aleria-material Ktoś poznaje ten motocykl to ktoś od nas z forum?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 To już jest w wątku o wypadkach w okolicy 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
htr Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 to bleft myślałem że to nie on bo kask inny ale przypomniało mi się że cieszył się że kupuje nowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/612947,smiertelny-wypadek-na-estakadzie-zginal-motocyklista,1,id,t,sg.html#galeria-material [*][*][*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
działkowy emeryt Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 to bleft myślałem że to nie on bo kask inny ale przypomniało mi się że cieszył się że kupuje nowy myślałem, że nie, ...ale...blacha się zgadza... EL882L... czarny KTM... [*] !!!!!!!!!!! 1 Cytuj ...z każdym dniem rośnie liczba ludków, którzy mogą pocałować mnie w d*pę.... ... dlaczego mężczyźni nie mają cellulitu...?!?!? ... bo to nieładne jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zciwo Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Miałem wyskoczyć na Włókniarzy po pracy, ale chyba sobie dziś odpuszczę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/confused.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 bleft... dostałem potwierdzenie od znajomego... nosz kur... 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aras Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Brak słów [*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Brak słów... [*] [*] [*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Bartek i jego nowy kask kupiony na bajzlu 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 http://www.dziennikl...aleria-material Ktoś poznaje ten motocykl to ktoś od nas z forum?? Niestety poznajemy ;( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Z tego co się dowiedziałem niestety to...Bleft... SZOK... [*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Tez mam takie info. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gixer600 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Kruche życie. Jednego dnia kupujesz kask, drugiego już go nie potrzebujesz Z każdym dniem jestem bliżej tego żeby rzucić tą całą pasję motocyklową, tym bardziej, że sam miałem wypadek i przy tym sporo szczęścia, kiedy uderzając czołowo w beton połamałem sobie tylko rękę. Porażka. [*] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enter Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 co za sezon ja sam teraz w gipsie siedzę. I wiem ze nie powinienem ale cieszę się ze mój dzwon się tylko tak skończył. 0 Cytuj Group of Franc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusiaczek Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 ;/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamon Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 chwila modlitwy i zadumy za jego dusze napewno sie przyda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 co z Justyną? xanton? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Jeszcze wczoraj z nami jechał a dziś już była jego ostatnia droga;( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IRAS Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 teraz tylko trzeba współczuć rodzinie i bliskim . proszę o cynk kiedy pogrzeb 0 Cytuj http://www.wheelsoffire.hpu.pl/news.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi