Siwy Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Jadac z Lodzi w kierunku Konstantynowa (chyba ul. Sanitariuszek) na poboczu leży bialy triumph. Karetki nie widac, kierowcy też. Kask leży po drugiej stronie ulicy. Policja robila oględziny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 33 minuty temu, Siwy napisał: Jadac z Lodzi w kierunku Konstantynowa (chyba ul. Sanitariuszek) na poboczu leży bialy triumph. Karetki nie widac, kierowcy też. Kask leży po drugiej stronie ulicy. Policja robila oględziny. Jaki kolor kasku? 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 18 minut temu, Piuriel napisał: Jaki kolor kasku? Wydaje mi się ze czarny z kolorowymi elementami ale nie jestem pewien. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 To ja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Co nawywijałeś @karpiu ? Zdròwko w porządku? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Toż to nie sezon na karpia 😉 Coż się stało? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Jak Karpiu to pewnie połamał drzewa i ogrodzenia przy parkingówce. Policja oceniała szkody w infrastrukturze A serio to co tam poszło nie tak? Cały jesteś? 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 coś naodpierd.. ał mordzia? cały jesteś? wszystkie członki na miejscu ? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 Będzie żył. Wszystko na miejscu z grubsza tyle, że na razie nie wyjdzie się pobawić na podwórko. O szczegółach to już sam pechowiec pewnie w swoim czasie się wypowie. 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 7 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2019 a niedawno kupił maszynkę ale jednak mięśnie pomagają wyjść cało z kłopotów, na całe szczęście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 @karpiu, zdrowia Kolego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Dziekuje Wam wszystkim. Ogólnie czuje się dobrze. Czekam aż mi poskladaja rękę. Do końca tygodnia wyjdę ze szpitala - tak mówią Dopiero dziś czuje ten ślizg po asfalcie na całym ciele. Hamowalem na zderzaku tego audi i później w rowie. Czeka mnie sprawa w sądzie.Buziaki:*Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Zdrówka i trzymaj się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Czeka mnie sprawa w sądzie.Nie gadaj, że trafiłeś limuzynę BORu!! Jak coś to mam zaprzyjaźnioną papugarnie. Numer do mnie masz w razie potrzeby. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 czyli w sumie jedziemy na tym samym wózku. Policja mówi że najechałeś a prawda taka że on zajechał drogę? U mnie rozprawa na koniec maja, zobaczymy co wyjdzie. Za Ciebie też trzymam kciuki. Ja się cieszę, że przy wypadku 100+ km/h wyszedłem z wypadku naprawdę cało, szpital opuściłem po badaniach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drummer Opublikowano 9 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 https://www.radiolodz.pl/posts/53544-smiertelny-wypadek-w-zlobnicy-nie-zyje-dwoch-motocyklistow 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 16 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2019 dziwne, napisane, ze ok 15:00 a jak jechalem na zuzel okolo 13:20 to tez byl wypadek w tym samym miejscu - ciekawe czy byly dwa czy to ten sam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Kumpel z roboty, wszystko ok, dziś był juz w robocieWysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 23 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 https://lodz.tvp.pl/43191450/zderzenie-samochodu-osobowego-i-motocykla-pod-sieradzem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 https://expressilustrowany.pl/tragiczny-wypadek-w-hucie-wiskickiej-zginal-31letni-motocyklista/ar/c1-14259165 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuksik96 Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2019 Kierownik był pod wpływem i z zatrzymanymi papierami, a poza tym krótki rękawek i spodenki.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
la_libertine Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Na spotted Łódź, na fb pojawił się wpis : "Poszukuję świadków filmów z wideorejestratorów lub informacji na temat sprawcy wypadku który odbył się w sobotę 13.07.2019 ok godziny 14.50 Na rogu ul Rąbieńskiej i Wojskowej w którym odniósł ciężkie obrażenia wewnętrzne motocyklista miażdżąc ciałem skrzynkę która znajdowała się na zbiegu tych ulic. Kobieta która spowodowała wypadek uciekła z miejsca zdarzenia z premedytacją patrząc poszkodowanemu w oczy i nie udzielając pomocy w ul.Wojskowa w kierunku ul.Żołnierskiej Starsza pani włosy szaro siwe samochód OPEL CORSA 3GENERACJI koloru CZERWONEGO ". Nie jestem autorką, tylko forwarduje dalej, może ktoś pomoże. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 20 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 Przekażę info świadkowi. 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi