Mur67 Opublikowano 20 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2018 Niestety kolejny śmiertelny.... http://opoczno.naszemiasto.pl/artykul/smiertelny-wypadek-w-wojcinie-w-powiecie-opoczynskim-w,4808659,artgal,t,id,tm.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Przypadkiem zauważone na nowym filmie z kanału Polskie Drogi. Jeśli mnie pamięc nie myli to chyba Traktorowa-Duńska. Wygląda niegroźnie:https://youtu.be/UNWaf9TEtGo?t=122 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Położył motocykl. Dobrze, że nie śmiertelny. Od któregoś roku życia przymusowe badania okresowe jeśli chodzi o prawo jazdy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Położył motocykl. Dobrze, że nie śmiertelny. Od któregoś roku życia przymusowe badania okresowe jeśli chodzi o prawo jazdy.Teraz już wszystkie prawka, mają wymagane badania przynajmniej co 15 lat, albo i krócej zależnie od badań. Nawet te bezterminowe nie są już bezterminowe, tylko w latach 2028-2033 stracą ważność i będzie trzeba je wymienić i w związku z tym zrobić badania.Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 @Shido - http://auto.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/579165,prawo-jazdy-bezterminowe-data-waznosci-sad-krakow-orzeczenie.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn33 Opublikowano 13 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 https://expressilustrowany.pl/smierteleny-wypadek-w-miejscowosci-lubocha-nie-zyje-16letni-motocyklista/ar/13573008 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 w sobote 13.10 przejezdzalem obok wypadku przed aleksandrowem lodzkim; seicento i honda cbr, seico chyba zajechalo droge skrecajac w lewo na skrzyzowaniu, wiadomo kto? kierowca moto chyba caly...mam nadzieje ze nic powaznego sie nie stalo,ktos wie wiecej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 16 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2018 Czerwona F4i Sport z nakładką na siedzeniu pasażera. Ktoś kojarzy? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Dziś koło 18:00 widziałem na wysokości Shella przy rondzie Korfantego (Wółkniarzy / Limanowskiego) wypadek z udziałem motocykla. Jakiś cruiser wielkości Virago z czarną kanapą w czerwone płomienie (leżał na lewych gmolach górą w moją stronę) wbił się w bok kombi wielkości Passata na wysokości środkowego słupka. Kombi stało w poprzek na drugim pasie od stacji. Wyglądało jakby chciał zawrócić lub wyjeżdżał spod numeru 189 w stronę centrum . Dwie jednostki policji, kierownika nie widziałem, ale karetka powoli nadjeżdżała z przeciwka. Wracając pół godziny później widziałem na chodniku stojący motocykl i wóz policyjny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Szwagier mojego szefa to kierownik. Pojechał do szpitala. Więcej szczegółów o stanie zdrowia nie znam. Moto to Kawasaki Vulcan. Kraksa z winy puszki. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzetel Opublikowano 10 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 https://lodz.tvp.pl/39897672/smiertelny-wypadek-w-paradyzu-mgla-utrudnia-jazde-w-wojewodztwie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 1 lutego: https://dzienniklodzki.pl/smiertelny-wypadek-motocyklisty-kolo-skierniewic-zderzenie-w-mokrej-prawej/ar/13853830#na-sygnale 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robaszek Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Teraz w lasach jest pełno saren i dzików. Jadąd drogami przy lasach a nawet polach trzeba uważać bo sarna potrafi wyskoczyć na drogę. Więc lepiej mając super maszynę nie ujmując się honorem jechać wolno. Sam miałem samochodem ostre spotkania ze sarną i motorem uważam jak diabli bo tu nie mam kawałka blach ochrony. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Dnia 1.02.2019 o 20:44, Robaszek napisał: Teraz w lasach jest pełno saren i dzików. (...) Teraz jest pełno, a na wiosnę odlatują do "zimnych" (?) krajów i ich nie ma? Kolego, jaki to ma związem z wypadkiem gdzie motonita zderzył się z ciężarówką? Poza tym, do dyskusji o wypadkach i przyczynach to mamy osobny wątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozek Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Uważajcie na drogach. Ja nie miałem tyle szczęścia i kierowca ciężarówki mnie nie widział. Wypadek z czerwca 2018 w drodze do pracy. 0 Cytuj Łutututututuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 pokaż co się stało z tym kaskiem 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozek Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Skorupa kasku pękła od uderzenia. 0 Cytuj Łutututututuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nervous Opublikowano 7 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Info z grupy fb "POLSCY MOTOCYKLIŚCI" Cytat Z wielkim żalem zawiadamiam was koledzy i koleżanki że dziś 07/03/2019 w godz rannych nasz kolega jadący motorem do pracy dk 12 doznał wypadku w ogromnie tragedii i po ciężkiej walce lekarzy o jego życie odszedł od nas na zawszeFilip Stępień 1996-2019Teraz jeździ po niebieskich autostradach LWG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 14 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2019 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 31 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, Mikado33 napisał: I oczywiście bo jakby inaczej " Kierowca hondy nie miał uprawnień do prowadzenia jednośladów." Według tego artykułu: https://expressilustrowany.pl/na-strykowskiej-motocyklista-bez-uprawnien-zderzyl-sie-z-samochodem-kierowanym-przez-kobiete-w-ciazy/ar/14010765?utm_source=facebook.com&utm_medium=dziennik-lodzki&utm_campaign=wypadek-motocyklista&utm_content=lodz&fbclid=IwAR2LLgeTXp0fMhWnaLA5U7r1bgcg5JWu6v_73CR_LRs6WD1B01WYlnHZ7Mw#najwazniejsze Plecaczek może stracić nogę... Edytowane 31 Marca 2019 przez Shido (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi