Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Honda CBR100RA. Natomiast 19-latek prowadził rasowane audi R6 - samochód, którego moc sięga powyżej 700 KM"

Co to jest honda CBR100ra i Audi R6??? Takie rzeczy nie istnieją!

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano
19 minut temu, Dobromil1984 napisał:

Ty czytasz czasem? Przecież o tym samy są wszystkie ostatnie posty!

╭〔︶︵︶〕

Gruby i Łysy
Opublikowano
Czytam komentarze pod tymi artykułami i utwierdzam się w przekonaniu, że Łódź to ściek i całe Łódzkie nim wali.

Zgadzam się z jednym -Komentarze to dno dna. Natomiast nie wydaje mi się, żeby to była domena Łodzi. Nasze miasto niestety nie wyróżnia się pod tym względem od reszty Polski.
Opublikowano
5 godzin temu, Piuriel napisał:

Ty czytasz czasem? Przecież o tym samy są wszystkie ostatnie posty!

Czytam, ale akurat z telefonu w pełnym słońcu.  Każdemu może się takie coś przytrafić porostu nie widziałem wszystkich tych samy postów. 

Opublikowano

Szkoda człowieka ,dał sie może podpuścić  temu w aucie i tragedia gotowa .Często kierowcy samochodów lubią prowokować,dając upust swojej frustracji .A  w Łodzi odsetek frustratów jest bardzo duży.I nie są to moje teoretyczne rozważania ,tylko  drogowe doswiadczenia  z jazdy.

Opublikowano
3 godziny temu, Dobromil1984 napisał:

Czytam, ale akurat z telefonu w pełnym słońcu.  Każdemu może się takie coś przytrafić porostu nie widziałem wszystkich tych samy postów. 

Przepraszam Cię za moją reakcję. Była niepotrzebna. Poniosło mnie, bo wszędzie głośno o dekapitacji motocyklisty.
No hard feelings.

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Nie ma sprawy nic się nie stało. Szkoda tylko chłopaka bo miał całe życie przed sobą. Często kierowcy aut dostają glupawki i chcą się ścigać. Trzeba uważać i nie dać się sprowokować bo o wypadek nie jest trudno. Nie chcę tutaj urazić kogokolwiek z kierowców aut bo naprawdę dużo z nich ustępuje miejsca ale są też tacy, którzy jakoś nie mogą się pogodzić ze staniem w korku i motocyklą zjeżdżają drogę. 

Opublikowano

kamerka to bardzo przydatna rzecz

Opublikowano
39 minut temu, Shido napisał:

Znając życie "zielone światło" kobiety będzie oznaczało zieloną strzałkę.

To samo pomyślałem zwłaszcza, że jest już wiekowa. 

leniuchmichał
Opublikowano

Chyba zabrakło uprawnień ;)

SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie

Opublikowano
37 minut temu, leniuchmichał napisał:

Chyba zabrakło uprawnień ;)

Prawo serii?

to z ostantniergo updatu do wypadku na trasie Górna (artyjuł z DŁ)- "Wiadomo, że motocyklista, który zginął w wypadku, nie miał uprawnień do prowadzenia takiego pojazdu". 

Opublikowano
Dnia 6.05.2018 o 08:56, chylon napisał:

Czy wiadomo kto to był ? Bo motocykla nie znam !

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Nie znałem z imienia, ale kręcił się na wysokości Drewnowskiej i mocno upalał tego Bladego po Włókniarzy. Często go widywałem...Maszyna nówka... tak czy siak szkoda człowieka...

Opublikowano

też go parę razy widziałem. jeździł i zachowywał się w sposób bardzo zwracający uwagę na niego i na jego motocykl. i raczej bez poszanowania zasad panujących na drodze. 

tak czy inaczej szkoda, jak każdej innej osoby :(

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano
Kolejny yntelygent bez prawka...
A zła "sława" o motocyklistach idzie w świat...

Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Czarna Suzi Gsxr Zaolziańska Paderewskiego.Moto na torach tramwajowych ,kierownik zabrany karetką.

Opublikowano

Kolejny wypadek skrzyżowanie Warszawska , Stalowa kierownik przytomny w karetce z bólem nogi 

IMG_20180512_183932.jpg