kosmity Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Aktualne ustalenia:http://www.dzienniklodzki.pl/na-sygnale/wypadki/a/smiertelny-wypadek-motocyklisty-na-trasie-gorna-uderzyl-w-slupki-rozdzielajace-jezdnie-alei-bartoszewskiego-zdjecia,13150790/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 "Honda CBR100RA. Natomiast 19-latek prowadził rasowane audi R6 - samochód, którego moc sięga powyżej 700 KM"Co to jest honda CBR100ra i Audi R6??? Takie rzeczy nie istnieją! 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Czy wiadomo kto to był ? Bo motocykla nie znam !Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 http://www.dzienniklodzki.pl/na-sygnale/wypadki/a/smiertelny-wypadek-motocyklisty-na-trasie-gorna-uderzyl-w-slupki-rozdzielajace-jezdnie-alei-bartoszewskiego-zdjecia,13150790/ Niestety tak kończą się wyścigi po mieście. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 35 minut temu, chylon napisał: Czy wiadomo kto to był ? Bo motocykla nie znam ! Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka https://www.facebook.com/es.es.31945 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 19 minut temu, Dobromil1984 napisał: http://www.dzienniklodzki.pl/na-sygnale/wypadki/a/smiertelny-wypadek-motocyklisty-na-trasie-gorna-uderzyl-w-slupki-rozdzielajace-jezdnie-alei-bartoszewskiego-zdjecia,13150790/ Niestety tak kończą się wyścigi po mieście. Ty czytasz czasem? Przecież o tym samy są wszystkie ostatnie posty! 1 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ryżu Opublikowano 6 Maja 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Czytam komentarze pod tymi artykułami i utwierdzam się w przekonaniu, że Łódź to ściek i całe Łódzkie nim wali. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby i Łysy Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Czytam komentarze pod tymi artykułami i utwierdzam się w przekonaniu, że Łódź to ściek i całe Łódzkie nim wali.Zgadzam się z jednym -Komentarze to dno dna. Natomiast nie wydaje mi się, żeby to była domena Łodzi. Nasze miasto niestety nie wyróżnia się pod tym względem od reszty Polski. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 5 godzin temu, Piuriel napisał: Ty czytasz czasem? Przecież o tym samy są wszystkie ostatnie posty! Czytam, ale akurat z telefonu w pełnym słońcu. Każdemu może się takie coś przytrafić porostu nie widziałem wszystkich tych samy postów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Szkoda człowieka ,dał sie może podpuścić temu w aucie i tragedia gotowa .Często kierowcy samochodów lubią prowokować,dając upust swojej frustracji .A w Łodzi odsetek frustratów jest bardzo duży.I nie są to moje teoretyczne rozważania ,tylko drogowe doswiadczenia z jazdy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 3 godziny temu, Dobromil1984 napisał: Czytam, ale akurat z telefonu w pełnym słońcu. Każdemu może się takie coś przytrafić porostu nie widziałem wszystkich tych samy postów. Przepraszam Cię za moją reakcję. Była niepotrzebna. Poniosło mnie, bo wszędzie głośno o dekapitacji motocyklisty. No hard feelings. 4 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dobromil1984 Opublikowano 6 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2018 Nie ma sprawy nic się nie stało. Szkoda tylko chłopaka bo miał całe życie przed sobą. Często kierowcy aut dostają glupawki i chcą się ścigać. Trzeba uważać i nie dać się sprowokować bo o wypadek nie jest trudno. Nie chcę tutaj urazić kogokolwiek z kierowców aut bo naprawdę dużo z nich ustępuje miejsca ale są też tacy, którzy jakoś nie mogą się pogodzić ze staniem w korku i motocyklą zjeżdżają drogę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn33 Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 (edytowane) http://www.expressilustrowany.pl/najwazniejsze/a/zajechala-droge-motocykliscie-oboje-twierdza-ze-mieli-zielone-swiatlo,13154396/ Edytowane 7 Maja 2018 przez Aragorn33 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 kamerka to bardzo przydatna rzecz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 1 godzinę temu, Aragorn33 napisał: http://www.expressilustrowany.pl/najwazniejsze/a/zajechala-droge-motocykliscie-oboje-twierdza-ze-mieli-zielone-swiatlo,13154396/ Znając życie "zielone światło" kobiety będzie oznaczało zieloną strzałkę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 39 minut temu, Shido napisał: Znając życie "zielone światło" kobiety będzie oznaczało zieloną strzałkę. To samo pomyślałem zwłaszcza, że jest już wiekowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 http://www.dzienniklodzki.pl/na-sygnale/wypadki/a/wypadek-na-aleksandrowskiej-w-lodzi-mezczyzna-potracony-przez-motocykliste,13148698/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leniuchmichał Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Chyba zabrakło uprawnień 0 Cytuj SSN Szybko Spranie Niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 37 minut temu, leniuchmichał napisał: Chyba zabrakło uprawnień Prawo serii? to z ostantniergo updatu do wypadku na trasie Górna (artyjuł z DŁ)- "Wiadomo, że motocyklista, który zginął w wypadku, nie miał uprawnień do prowadzenia takiego pojazdu". 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michallica Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Dnia 6.05.2018 o 08:56, chylon napisał: Czy wiadomo kto to był ? Bo motocykla nie znam ! Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka Nie znałem z imienia, ale kręcił się na wysokości Drewnowskiej i mocno upalał tego Bladego po Włókniarzy. Często go widywałem...Maszyna nówka... tak czy siak szkoda człowieka... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 też go parę razy widziałem. jeździł i zachowywał się w sposób bardzo zwracający uwagę na niego i na jego motocykl. i raczej bez poszanowania zasad panujących na drodze. tak czy inaczej szkoda, jak każdej innej osoby 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn33 Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Coś ostatnio na Aleksandrowskiej sporo się dzieje... http://www.expressilustrowany.pl/aktualnosci/a/wypadek-na-teofilowie-szarzowal-na-motocyklu-uderzyl-w-dwa-auta-dostal-mandaty-na-tysiac-zlotych,13166024/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shido Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Coś ostatnio na Aleksandrowskiej sporo się dzieje...http://www.expressilustrowany.pl/aktualnosci/a/wypadek-na-teofilowie-szarzowal-na-motocyklu-uderzyl-w-dwa-auta-dostal-mandaty-na-tysiac-zlotych,13166024/Kolejny yntelygent bez prawka...A zła "sława" o motocyklistach idzie w świat...Wysłane z mojego LG-M250 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Czarna Suzi Gsxr Zaolziańska Paderewskiego.Moto na torach tramwajowych ,kierownik zabrany karetką. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 12 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2018 Kolejny wypadek skrzyżowanie Warszawska , Stalowa kierownik przytomny w karetce z bólem nogi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi