Piuriel Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Miajałem rano kierownika na małym KTM Duku 125ccm. Na zdjeciu wygląda jak 125ccm. Kolega FOTOTOM z forum jeździ.Są to jedynie domysły z mojej strony. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Przejeżdzałem tamtędy. Kiero chyba cały, chodził z kaskiem. A sprzęt to jak dla mnie jakaś chińska 125cm3 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 4 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Wczoraj w Lutomiersku po 20 kierownik wyleciał z zakrętu i uderzył w znak. Został zabrany do szpitala. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 coz.. nadeszla pora sie odezwac. 9 maja ok 16:30 niestety uczestniczylem w wypadku drogowym. klasyczne wymuszenie z lewej strony, brak czasu na jakakolwiek reakcje... kupa szczescia, mimo krotkiej trasy mialem na sobie pelny stroj co oszczedzilo mi bardzo duzo problemow a byc moze i polamanych barkow. ogolnie jest ok, poza bolem w obtluczonych zebrach i malym zakresem ruchu szyi oraz ciaglym bolem glowy - nie jest zle. niedlugo mnie wypisuja SV podobno nie dostala za bardzo.. jak mowilem, mialem kupe szczescia. dlatego kochani. nawet jadac "tylko do sklepu" (jak ja) warto sie porzadnie ubrac. pozdrowki pora dojesc szpitalna kolacje bo 2 kanapki i 2 plasterki szynki to troche malo na takiego chlopa Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Gdzie lezysz? Wpadnę z Big Makiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 haha niestety juz nie wpuszcza, do 20 odwiedziny Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Trzymaj się! Ważne że jesteś w "jednym kawałku", cała reszta do ogarnięcia w dowolnym czasie. I wracaj na drogę! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Krzysiek, trzymaj się !!! 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Widzę Krzychu ze w tym szpitalu to masz niezle zarlo ja w Tom. Maz. 3-kromki i 1-plasterek szynki miałem,witam wśród polamanych , dużo zdrówka za trzy miesiące zapomniesz o bólu trzymaj się. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Krzychu, i proszę mi się tu za pielęgniarkami się nie oglądać ! (nawet za tymi starymi ). Zdrówka 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 ratowniczka cudna byla szkoda ze mialem sile wyciagnac tylko imie od niej Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. karpiu Opublikowano 10 Maja 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Normalnie wyciągnalbys majtki? Swój chłop. Zdrowia! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 No stary masz szczęście, że jesteś cały. Szybkiego powrotu do zdrowia. Ps. Mam ziomeczka w ratownictwie wiec mogę wyciągnąć dane ratowniczki jak podasz mi wiecej szczegółów 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Wracaj szybko do zdrowia Krzychu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 O cholera ! Całe szczęście w nieszczęściu, że jednak się opakowałeś. Napewno to w znaczącym stopniu Cie ochroniło. Ale niestety długo się nie nacieszyłeś z SV w jednym kawałku :/ Szybkiego powrotu do pełnego zdrowia ! Trzymaj się. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Zdrowia Krzychu !!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nejmun Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Dużo zdrowia Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 .. i wstaw potem zdjęcie ratowniczki 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrass Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 O moto się nie martw, na szczęście Ty cały. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian85 Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Ciężko się nie powtarzać, ale Krzysiek trzymaj się i wracaj do zdrowia. Swoją droga sezon się pechowo zaczął, 1szego kwietnia @Marttino, parę dni temu Błażej, teraz Krzychu, to już chyba limit na ten rok wyczerpany... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzetel Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Szybkiego powrotu do zdrowia życzę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Trzy dni potrzymają na obserwacji, trzy tygodnie podłubiesz przy SV i do Małej na obstawę dołączysz jak nowy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker88 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Krzychu, szybkiego powrotu do zdrowia życzę! I czekamy na szybki powrót na dwa kółka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDY 600 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 witam wczoraj w nocy godz.23 na włókniarzy a srebrzyńska za MAKRO w kierunku drewnowskiej leżało moto przykryte czarną folią moim zdaniem musiał wypaść z zakrętu zaraz za światłami a znalazł się na drugiej stronie torowiska ktoś jechał obok mnie na yamaszce chyba 1000 i pewnie też to widział bo jechaliśmy w kierunku kaliska 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian@13 Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 O chłopie, spróbuj napisać jeszcze raz to samo tylko po Polsku to może się czegoś dowiemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi