Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jp2/wroblewskiego staly Misiaki obok lezal bialy garnek i wysypane sporo sorbentu. Moto i kierownika juz nie bylo, podobno jest caly.

Wysłane przez gołębia pocztowego

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

A on nie jechał przypadkiem z pasażerem ? Bo dwa leżące kaski, mi sie rzuciły w oczy.

" The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna

Opublikowano

Ja zauwazylem jeden, ale mogly byc i dwa. Wazne ze cyt "wszyscy cali" :smile:

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Ja zauwazylem jeden, ale mogly byc i dwa. Wazne ze cyt "wszyscy cali" :smile:

ja sie zatrzymałem jak jeszcze karetka stała , kierownik i pasażerka z Poddębic oboje delikatnie podrapani ale cali 

Opublikowano

nie wiecie jakie moto ?

Opublikowano

nie wiecie jakie moto ?

Powiem tylko że czarny naked coś jak Hornet niestety motocykl stał w bocznej uliczce i nie dopatrzyłem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

http://www.zyciepabianic.pl/wydarzenia/miasto/nasze-sprawy/motocyklista-jest-ranny.html

Kurde, dziś, wraz z kolegą jechaliśmy sobie przez Bełchatów. Zero popisów, 30-40 km/h. Każde przejście puszczani ludzie. A i tak miszczu w lanosie prawie skasował Bartosza i tylko od niechce machną sorry.

Dalikwent został zatrzymany i niech sie cieszy ze tylko go zapytałem "Co ty pojebie robisz"

Uważajcie na siebie bo końce sezonów sa najgorsze.

...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jechałem tam niedługo po wypadku, kiedy karetki zabierały rannych i później, kiedy już sprzatali samochód.

Około godziny wcześniej, jakieś 150m dalej w kierunku Bełchatowa miała miejsce kolizja i wprowadzono ruch wahadłowy. Najwidoczniej motocyklista ruszył kiedy puszczono jego kierunek, a kierująca Pandą chciała zawrócić, żeby nie stać w korku (tak jak to robiło wielu kierowców). No i połowa manewru prawie się udała.

GS500 icon3.png

Opublikowano (edytowane)

Poza tym on nie musiał jechać jakoś szybko. 70km/h wystarczy żeby powstały takie zniszczenia.

Myślę, że jakby jechał z "ogromną" prędkością, np. 140, to by tą pandę przecięło na pół.

Edytowane przez rafalek_s (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Kurde, dokładnie to samo napisałem jednemu malkontentowi! Jak coś waży 220 kg, to przy zderzeniu w tak solidną włoską blachę (nie wzmacniane drzwi w pandzie) z prędkością 70 km robi taki zniszczenia. Nie oszukujmy się, jak by jechał więcej to by nie przeżył.
Trzeba być jednak sprawiedliwym, 70 mógł mieć w chwili przywalenia, a z ilu wyhamował, czy też w ogóle miał czas hamować, tego nie stwierdzimy.

ZDROWIA KOLEGO!!!

...

Opublikowano (edytowane)

dajcie spokój, czasem mam wrażenie że celowo na dzwona jada. 23:05, włókniarzy sobie jadę, światła nie działają. drewnowska, jakiś jeb... pier... w d.pe niedorozwój w BEEMWU na pełnej piździe drewnowska. zero hamulca, 30 -40 cm przed kołem. nawet gościa nie goniłem, taki szok że nie przyjebałem, i nie leżę na asfalcie połamany albo i gorzej. z 80-90 ciął debil pier..olony.

Edytowane przez krzychoslav (wyświetl historię edycji)

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Nagrywalem ostatnio jazdę spod Leroya do Kanzasu, 3 sytuacje w 20 minut. Spartaaaaaaaaaaa! ;) Same baby

Opublikowano

Ze smutkiem informuję, że Piotrek zmarł dziś po 12 :sad2: