Aidekk Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Co prawda nie Łódź, ale niedaleka okolica. Okoliczności co najmniej dziwne: http://www.epiotrkow...cyklista-,24910 Pewno ten pijany prowadził a laska bierze winę na siebie. Lepsze prowadzenie bez uprawnień niż po pijaku... za spowodowanie śmierci po pijanemu to jest kryminał. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murasik Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 ktoś się wysypał w Rzgowie, akcja z udziałem lexusa ktoś coś wie dokładniej? co z motocyklistami? A nie pomyliłeś przypadkiem Lexusa z Maserati? Jeśli o to chodzi to motocykliści cali, pasażerka miała tylko kolano otarte. Moto też mocno nie ucierpiało. Z tego co wiem to kierujący Maserati nie spojrzał w lusterko zmieniając pas. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Duzo lepiej. Przeniesli ją z OIOMu na urazowke. Przytomna, rozmawia Świetna wiadomość, niechaj szybko wraca do zdrowia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ktoś z naszych? Kupa szczęścia w tym ustępie: http://www.tvn24.pl/motocykle-sa-wszedzie-zobacz-jak-latwo-o-wypadek,639568,s.html 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Атoрeszeк Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Ktoś z naszych? Kupa szczęścia w tym ustępie: http://www.tvn24.pl/motocykle-sa-wszedzie-zobacz-jak-latwo-o-wypadek,639568,s.html Niestety moje, na szczęście skończyło się tylko połamanym lusterkiem. Co ciekawe, nie było żadnego wywiadu dla tvn24, gość tylko zapytał czy może wykorzystać film, a relacja w artykule to wybrane fragmenty moich postów z wykopu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 http://www.dzienniklodzki.pl/na-sygnale/wypadki-w-regionie/a/smiertelny-wypadek-w-rokitnicy-kolo-strykowa-nie-zyje-pasazerka-motocykla-zdjecia,9963242/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmity Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 http://www.dzienniklodzki.pl/na-sygnale/wypadki-w-regionie/a/smiertelny-wypadek-w-rokitnicy-kolo-strykowa-nie-zyje-pasazerka-motocykla-zdjecia,9963242/ Niestety zginęła młoda dziewczyna po zderzeniu motocykla z sarną. http://www.dzienniklodzki.pl/na-sygnale/wypadki-w-regionie/a/smiertelny-wypadek-w-rokitnicy-kolo-strykowa-nie-zyje-pasazerka-motocykla-zdjecia,9963242/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 O kurde, wiadomo kto to? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 O kurde, wiadomo kto to? Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka Narazie cisza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Może ktoś kojarzy moto. Pomarańczowy Bandit na Łódzkich blachach http://www.dzienniklodzki.pl/na-sygnale/wypadki-w-regionie/g/smiertelny-wypadek-w-strykowie-w-motocykl-uderzyla-sarna-zginela-pasazerka-motocykla-zdjecia,9963242,18364634/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Wcale nie musieli być z Łodzi,blachy o niczym nie świadczą. Chciałem napisać żeby to nie byli nasi,ale co by nie napisał będzie nie na miejscu.Chłopaku wracaj do zdrowia!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 A mi się wydaje że gdzieś tego czerwonego bandziora widziałem ale nie mogę sobie przypomnieć . Szybkiego powrotu do zdrowia . 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Masakra, takie wypadki są najgorsze nikt nie zawinił, a giną młodzi ludzie... Motocyklista nie zrobił żadnego błędu, nie było osób trzecich a i tak jest tragedia Ostatnio w czwartek jechałem z chłopakiem który dopiero zaczynał, ale tamten bandzior był raczej czerwony. Powrotu do zdrowia i wytrzymałości psychicznej, bo to czasami jest trudniejsze od zdrowia fizycznego. 2 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 7 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Przejeżdzałem w tym miejscu nocą naście razy i nigdy nie pomyślałem, że jest to miejsce że zwierzyną. Zjeżdżając z wiaduktu widać rondo i tam się nie przyspiesza, takie miejsce na odpuszczenie, bo zaraz miasto ... a tam nagle sarna. Byli bez szans. Niech wraca do zdrowia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) Czytam to co jest w DŁ i wnioskuję tylko jedno. Kask tylko z DD. Co Ona musiała mieć na głowie że się odpięło albo co miała w głowie, że nie zapięła. Szkoda człowieka. A kierowcy zdrowia. all right partner, keep on rollin' baby! Edytowane 11 Maja 2016 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Znajomi mojej żony. Niestety dziewczyna zostawiła malutkie dziecko.. I zawsze przy takiej okazji zastanawiam się nad tym czy warto jeździć z żoną razem na moto jak się ma dzieci... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gary Opublikowano 12 Maja 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 I zawsze przy takiej okazji zastanawiam się nad tym czy warto jeździć z żoną razem na moto jak się ma dzieci... Podążając tym tokiem, samemu też należałoby rzucić moto w cholerę... jeśli masz taką świadomość, a nadal jeździsz to tak jakbyś zakładał "a dobra, jak mi się coś stanie to zostanie chociaż z matką". Czyż nie? Dla mnie to nie jest opcja. Kocham mojego syna nad życie i robię ile się da aby żyć i być z nim jak najdłużej... często też myślę o rzuceniu moto w cholerę... usypiam niepokój doszkalając się i uświadamiając ale to wszystko nie pomoże ani na pijanego ćwoka w puszcze, ani na sarenkę z lasu... nasz wybór - konswekwencje już tylko naszych najbliższych. Said but true - jak śpiewała Metallica 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Znajomi mojej żony. Niestety dziewczyna zostawiła malutkie dziecko.. I zawsze przy takiej okazji zastanawiam się nad tym czy warto jeździć z żoną razem na moto jak się ma dzieci... A warto jeździć tym samym samochodem? a warto lecieć na wakacje tym samym samolotem? Ludzie nie przesadzajmy... Co do opisanego wypadku - jeśli wierzyć przekazom pisemnym - spadający w wyniku wypadku kask - sorki szanse na odpięcie jakiegokolwiek zapięcia w certyfikowanym kasku są o mikrometr na zerem. Szanse na to że był po prostu nie zapięty gigantycznie wyższe. A tu już winnego można wskazać. Ale to gdybania - inny portal twierdzi że pasażerka wpadła pod jadący w drug a stronę samochód. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 to nie jest wątek na takie dywagacje, cała ta dyskusja powinna wylecieć do: http://motocykle-lodz.pl/topic/5233-wypadki-z-okolicy-dyskusja-o-technice-ruchu-drogowym-przyczynie-zapobieganiu/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 13 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Słuchać się Jaszczembia (Jastrzębia? ) - kolejne nie na temat polecą do kosza 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 W Warszawie zginął motocyklista pod kołami ciężarówki"STAR".kierowca nie zauważył szybko zbliżającego się motocyklisty.moto wyglądało pod ciężarówką Masakra. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 W Warszawie zginął motocyklista pod kołami ciężarówki"STAR".kierowca nie zauważył szybko zbliżającego się motocyklisty.moto wyglądało pod ciężarówką Masakra. Nazwa tematu brzmi: Wypadki z okolicy 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Nazwa tematu brzmi: Wypadki z okolicy Przecież Warszawa to taka wioska pod Łodzią. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 CZEPIACIE SIĘ . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Wypadek w miejscowości Grabica,ktoś coś wie? Mówią że nie żyje pasażerka motocykla. Przejeżdżałem tam już w trakcie czynności policji i nie wyglądało ładnie... http://gazetatrybunalska.pl/2016/05/grabica-wypadek-motocykl-i-samochod/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi