Wolf Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 Widziałem jak był wnoszony do karetki na całe szczęście przytomny i mam nadzieję że bez większych obrażeń. Wyglądało na niegroźny szlif tym bardziej że moto nie było w kszakach tylko na jezdni. Ciekawe co się stało naprawdę? Życzę szybkiego powrotu do zdrowia. 0 Cytuj
michal_lc4 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2016 Już się zaczyna... Mi by dwa razy wjechano w du.. tył. Wczoraj hamowałem na żółtym, pani nie mogła wyhamować, dobrze że patrzyłem w lusterka i popuściłem hamulec na dwa metry bo by we mnie zaparkowała, dzisiaj ludzie po pasach przechodzą, wszyscy hamują, a za mną już sunie audiczką z piskiem na zablokowanych kołach.... Ludzie są nieprzytomni jak jeżdżą. 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel
Bocian Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Aleksandrowska za Szczecińską w stronę Aleksandrowa koło 11:30 Wiaderko na EL leżało na jezdni koło salonu BMW.Kierownik chyba w karetce.Gdy wracałem pół godziny później moto stało na poboczu,karetki już nie było. 0 Cytuj
kabzior Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Róg Hetmańskiej i Rzgowskiej, moto leżało (za autem więc nie widziałem jakie) a auto miało bok rozwalony. Służby na miejscu, kierownika już chyba nie było. 0 Cytuj
Bocian Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 W dniu 3.04.2016 o 14:14, kabzior napisał(a): Róg Hetmańskiej i Rzgowskiej, moto leżało (za autem więc nie widziałem jakie) a auto miało bok rozwalony. Służby na miejscu, kierownika już chyba nie było. Jest taki róg? 0 Cytuj
Spons78 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Widziałem szare BMW na skrzyżowaniu Rokicińska/Hetmańska ok 13.00. Moto już stało, służby w akcji. Kierownika nie było już tam chyba (karetki nie widziałem). Sprzętem zajmowało się już dwóch na 2oo. Mam nadzieję, że nic poważnego. Samochód bok miał bity... 0 Cytuj Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647
Mr.B Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zaczęło się Trzeba uważać. Puszkarze nie nawykli po zimie do 200. 0 Cytuj
kabzior Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 W dniu 3.04.2016 o 18:50, Bocian napisał(a): Jest taki róg? Eeee, Rokicińska, sorry, nie moje rejony 0 Cytuj
Darek_Lodz Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2016 a mi się dzisiaj jechało całkiem przyjemnie, puszki nawet się czasem przestawiały 0 Cytuj
kamaras Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Słuchajcie, nasza koleżanka Kasia Rosiak miała wypadek na winklu na S14 między Pabianicami a Ikeą. Leży w Koperniku na OIOM połamana, z odmą i komplikacjami otrzewnymi (śledziona, wątroba, nerka...) potrzebna jest krew bo RCKiK ma braki a Kasia będzie wymagała reoperacji. Jeśli ktoś może oddać byli byśmy wdzięczni. Cała rodzina Kasi (tata, mama i starsza siostra) to rodzina strażacka. Czy to dzień czy środek nocy zrywali się i pomagali innym w potrzebie - teraz Kasia potrzebuje pomocy... Katarzyna Rosiak - OIOM - Szpital Kopernika. 0 Cytuj kamaras
Przemmo Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 W dniu 4.04.2016 o 08:43, kamaras napisał(a): Słuchajcie, nasza koleżanka Kasia Rosiak miała wypadek na winklu na S14 między Pabianicami a Ikeą. Leży w Koperniku na OIOM połamana, z odmą i komplikacjami otrzewnymi (śledziona, wątroba, nerka...) potrzebna jest krew bo RCKiK ma braki a Kasia będzie wymagała reoperacji. Jaka grupa jest potrzebna? 0 Cytuj
kamaras Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 0 RH- ale może być każda - pójdzie na wymianę... 0 Cytuj kamaras
Logan Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 W dniu 4.04.2016 o 08:43, kamaras napisał(a): Słuchajcie, nasza koleżanka Kasia Rosiak miała wypadek na winklu na S14 między Pabianicami a Ikeą. Leży w Koperniku na OIOM połamana, z odmą i komplikacjami otrzewnymi (śledziona, wątroba, nerka...) potrzebna jest krew bo RCKiK ma braki a Kasia będzie wymagała reoperacji. Jeśli ktoś może oddać byli byśmy wdzięczni. Cała rodzina Kasi (tata, mama i starsza siostra) to rodzina strażacka. Czy to dzień czy środek nocy zrywali się i pomagali innym w potrzebie - teraz Kasia potrzebuje pomocy... Katarzyna Rosiak - OIOM - Szpital Kopernika. Sobota koło południa, ten zakręt zaraz przed wlotem do miasta? 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek"
kamaras Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ten ostry 90st. kolo wiaduktu kolejowego. Sobota. 0 Cytuj kamaras
kosmaty Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 dziś kolega adek również sie wysypał na MT07 ma ktoś jakieś info poza tym że leży w WAM ? 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Lesiu94 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) W dniu 4.04.2016 o 14:46, kosmaty napisał(a): dziś kolega adek również sie wysypał na MT07 ma ktoś jakieś info poza tym że leży w WAM ? Dowiedziałem się, że jest już w domu. Noga złamana. Moto ucierpiało Inne zdarzenie:http://www.expressilustrowany.pl/lodz/a/motocyklem-uderzyl-w-peugeota-na-kilinskiego-wielu-rannych-w-tym-6letnie-blizniaki-zdjecia,9828456/ Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Masakra Oby obyło się bez komplikacji 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Kande Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Na włókniarz przy srebrzynskiej jakieś pół godziny temu, moto(czerwono białe) stało, karetka na miejscu 0 Cytuj
Archi Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Trzymajcie się i powroty do zdrowia jak najszybciej. W poprzednim tygodniu wysypisko się motocykli jak z rozbitego gniazda szerszeni (dużo, głośno i głodni wrażeń). Kierowcy samochodów głowami kręcą, kiedy usłyszą za boczną szybą jakby z lusterka niegdy nie korzystali. Ostrożniej bo informacje w tym dziale nie należą do przyjemnych i byśmy nie mieli dużo powodòw by tu o kimś opisać. Jeszcze raz wracajcie do zdrowia .... nie ociągać się. 1 Cytuj
karwoj25 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Co prawda nie Łódź, ale niedaleka okolica. Okoliczności co najmniej dziwne: http://www.epiotrkow.pl/news/Zginal-23letni-motocyklista-,24910 0 Cytuj GS500
Lesiu94 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Nie z okolicy ale wielu forumowiczów tam dzisiaj było. http://czestochowa998.pl/wypadek-na-dk-46-jeden-motocyklista-nie-zyje-a-drugi-jest-ranny 0 Cytuj
chylon Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Jak wracaliśmy z Olsztyna to jeszcze była droga zamknięta objazdem jechaliśmy a jak zamawialiśmy kawę w Olsztynie na zamkowej to straż wylatywała do tego wypadku . 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Thebestof78 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 ktoś się wysypał w Rzgowie, akcja z udziałem lexusa ktoś coś wie dokładniej? co z motocyklistami? 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Mr.B Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2016 W dniu 4.04.2016 o 08:43, kamaras napisał(a): Słuchajcie, nasza koleżanka Kasia Rosiak miała wypadek na winklu na S14 między Pabianicami a Ikeą. Ktoś wie, jak się dziewczyna czuje? 0 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kamaras Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Duzo lepiej. Przeniesli ją z OIOMu na urazowke. Przytomna, rozmawia 6 Cytuj kamaras
Rekomendowane odpowiedzi