Lesiu94 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Również słyszałem, że jest poobijany,ale cały. Trzymaj się, zdrowia! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Kurcze, ciezko sie czyta wszystkie takie wiesci, w szczegolnosci jak sie kogos zna. Aidek twardy badz, a po wszystkim doj gnoja z oc ile wlezie. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Po odwiedzinach - Aidekk pyta o motocykl i zasyanawia sie co nasteone - wiec jest dobrze. Z uszkodzen troche poocierny, poobijany, a tak wszystko w porzadku 4 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 AgaJaga mu pomoze to wydoi kasy az milo 1 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 I wierz tu mediom...Dobrze że dowiedziałem się z innego źródła, że na szczęście tylko poobijany. 3maj się Aidekk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Trochę z drużyną Wilków Łódzkich uzbieraliśmy dziś ;-) Wracaj do zdrowia Aidek Edytowane 5 Grudnia 2015 przez AgaJaga (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Aidek już ostro na fb się udziela. Dziwi mnie fakt że tu nie zawitał. Cały i zdrowy jest lekko uszkodzony ale to się wyklepie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Express pisze co mu na język przyjdzie bez sprawdzenia faktów:przyre trochę bo w ten sposób robią się niewiarygodni 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 W tej branzy sprzedaz sie liczy a nie wiarygodnosc, a wyprute flaki lepiej sie sprzedaja niz since i otarcia. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naczelny Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zobaczyłem w gazecie Hyosunga, to tylko z jedną osobą mi się skojarzyło, a stan w gazecie opisany nieciekawie... Cieszę się że jednak jest okej Trzymaj się Aidekk i zdrowiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzery Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zdrówka Aidekk 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Wracaj szybko do zdrowia, Aidekk! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 30 min temu widziałem starszą cebre na trasie WZ za skrzyżowaniem Marszałków Moto samo, kierownik już pewnie gdzieś odwieziony. 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Aidekk, trzymaj się. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Jechałem trasą WZ, moto leżało ale kierownik zabrany. Widać było ślady ostrego hamowania na środkowym pasie. Byle nic poważnego. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K_rystyna Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 (edytowane) Jechałem kilka minut po zdarzeniu. Było na miejscu już kilku motonitów. Kierownik w kartce ale przytomny. Moto to wiśniowa Honda w fabrycznym malowaniu, czarne płomienie, CBR F3. Nie wyglądała na mocno uszkodzoną. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Trzymaj się kolego,zdrowia. LwG Edytowane 6 Grudnia 2015 przez K_rystyna (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Wracaj szybko do zdrowia, Aidekk! Też Ci tego życzę, chłopie! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciesu Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Miałem przyjemność kilka razy z Aidkkiem gdzieś jechać i aż mi skóra ścierpła, jak przeczytałem, że miał wypadek. Na szczęście jest z Nim dobrze - oby każda tego typu "przygoda" tak dobrze się kończyła... Dużo zdrowia Chłopie!!! 0 Cytuj Burek 400 K3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Aidekk też ślę Ci życzenia zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy ...na nowe moto . Do sezonu się zagoi. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/9186621,pijany-motocyklista-wpadl-przez-zbity-reflektor,id,t.html na bogato poleciał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 jak można mieć ochotę na kierowanie "po spożyciu" / "pod wpływem" ... tego chyba nigdy nie zrozumiem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 (edytowane) Czy ja musze złe wieści pisać. Bartek J. lat 22 na inflancjkiej się rozsypał nie wiem kto to ale może wy wiecie. Składają mu nogę. Jakby co jest w MSW Edytowane 28 Grudnia 2015 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borus Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jest poskładany. Operacja prawie 5 godzin, potrzaskana kość udowa, poza tym reszta OK, czeka Go długie dochodzenie do siebie ale mam nadzieję ku dobremu i ku pełni sprawności, ........trochę to potrwa. O 1.30 był już na sali po zabiegu. Podziękowania i ukłony dla lekarzy z MSW!!!!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO EL Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Bedzie dobrze Borus 0 Cytuj CBR RR 900- CBR XX 1100 - ZZR 1400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 28 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Koło dwóch godzin temu skrzyżowanie Krakowska/Siewna leżał czarny sport rej. EPI.Kierownik w ambulansie,policja dojeżdżała.Kciukiem w górę dostałem znaka,że jest ok,był ktoś z rodziny lub znajomy. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi