Bulba Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Juz po zdjeciach widac, ze motórzysta omijal wszystkich lewym a miski zostaly przepuszczone na skrzyzowaniu skrecajac w lewo z Miedzianej w Przedzalniana 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sebol Opublikowano 28 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Kiedyś mi policjant powiedział że gość może tyłem lub pod prąd jechać.jak mam ustąp to mam przepuścić wszystkich 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Sorki za ot ale kiedys jechalem Sterlinga w kierunku Narutowicza, zatrzymuje sie przy Jaracza, patrze w lewo-czysto, ruszam powoli, a tu z prawej policja pod prad. Nie jechali na sygnale. Bylem w szoku. Suchy: Nie tłumacz się pisząc "sorki za ot" tylko pisz w odpowiednim dziale... 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 W zgierzu na trasie na ozorkow za wiaduktem kolejowym czerwony fazer rozbity. Moto rozbite bardzo kierownik w karetce. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHAMER Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Wracałem z 40 minut temu przez Łaskowice (Jak Chocianowicka łączy się z Sanitariuszek), moto na boku na krawężniku, policja zabezpieczała miejsce i robili oględziny. Nic więcej nie wiem, pewnie już trochę czasu od zdarzenia minęło, niestety było ciemno, więc nawet nie rozpoznałem co to za moto, a w ciemnościach to kolor mógł być dowolny z ciemniejszych... :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Wracałem z 40 minut temu przez Łaskowice (Jak Chocianowicka łączy się z Sanitariuszek), moto na boku na krawężniku, policja zabezpieczała miejsce i robili oględziny. Nic więcej nie wiem, pewnie już trochę czasu od zdarzenia minęło, niestety było ciemno, więc nawet nie rozpoznałem co to za moto, a w ciemnościach to kolor mógł być dowolny z ciemniejszych... :/ Też jechałem tędy ok 18.00. na miejscu tylko policja wykonująca oględziny i żadnej karetki. Kierownika też nie widziałem. Na chodniku leżało na boku jakieś bmw z silnikiem boxera i na kardanie. Ktoś od nas? wiadomo co z kierownikiem??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 (edytowane) Pech chciał że to mój ojciec. Klasyczne wymuszenie na lewoskręcie. Do tego ze stopem. Tata jechał Sanitariuszek, Łaskowicką w lewo z pierszeństwem w stronę Chocianowickiej. Puszka zatrzymała się na stopie wg. światków i mojego ojca po czym ruszyła prosto w moto. Ręce opadają. Tata leży w szpitalu, złamane żebro strzaskana łopatka i pęknięta wątroba z dobrymi rokowaniami cokolwiek to znaczy. Edytowane 3 Listopada 2015 przez _elvis_ (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Niech wraca szybko do zdrowia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Zdrowia dla taty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Pech chciał że to mój ojciec. Klasyczne wymuszenie na lewoskręcie. Do tego ze stopem. Tata jechał Sanitariuszek, Łaskowicką w lewo z pierszeństwem w stronę Chocianowickiej. Puszka zatrzymała się na stopie wg. światków i mojego ojca po czym ruszyła prosto w moto. Ręce opadają. Tata leży w szpitalu, złamane żebro strzaskana łopatka i pęknięta wątroba z dobrymi rokowaniami cokolwiek to znaczy. Właśnie wczoraj widziałem skutki. Dużo zdrowia dla taty. 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zet Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Pozdrów Tatę od forum, obojętnie czy tu zagląda czy nie. To jest właśnie sytuacja której boję się najbardziej wsiadając na motocykl - idiota (w dowolnie szerokiej definicji) w innym pojeździe. Gdy ja popełnię błąd prawdopodobnie przede wszystkim ja za niego zapłacę zdrowiem i kosztami. Moje ryzyko, na które wyraziłem zgodę robiąc prawko i kupując motocykle. Niestety kompletnie nie wyobrażam sobie sposobu na ochronienie się przed brakiem mózgu u innych. Często zwykły przejazd przez miasto i konieczność myślenia za wszystkich na kolejnych skrzyżowaniach wykańcza mnie psychicznie bardziej niż wypad w Bieszczady czy na inną wycieczkę mniej uczęszczanymi drogami... 2 Cytuj KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Zdrowia dla taty :-) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 4 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2015 Dzięki za wsparcie. Tata czuje się co raz lepiej. Uważajcie na siebie, sezon się kończy, a po drogach jeżdżą ludzie jacy jeżdżą 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Szybkiego powrotu do zdrowia dla taty Michale 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Zdrowia dla taty. Czy udziela się na forum BMW? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_elvis_ Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Zdrowia dla taty. Czy udziela się na forum BMW? z inf. które posiadam zagląda ale się nie udziela 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Szybkiego leczenia dla ojca. "dobre rokowania" tzn. nie przewidujemy komplikacji/długiego leczenia/trwałego uszczerbku na zdrowiu. Na wiosnę będzie mógł jeździć. A przez zimę trzymajcie się ciepło. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Aidekk mial wypadek na Rzgowskiej. Chyba pojechal do Kopernika... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 O kur ... Coś poważnego ? 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) http://www.expressilustrowany.pl/artykul/9153553,bmw-uderzylo-w-motocykliste-na-rzgowskiej-kierowca-jednosladu-w-stanie-ciezkim,id,t.html To aidekk, chłopaki są już na miejscu i ogarniają moto. Edytowane 5 Grudnia 2015 przez Kejcior (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Niby mialo byc. Ale chyba na poobijanym sie skonczy. Jak sie czegos dowiem to dam znac... 1 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 taaaa ten szmatławiec podaje że w stanie cieżkim, ale Resquer donosi, że cały ale poobijany. Jest w koperniku 1 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 No to dobrze że jako tako! Jak przeczytałem stan ciężki No zielony listek trochę odjebał nie powiem 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Właśnie zobaczyłem artykuł w tym szm... eh. dobrze, że mówicie, że jest jak jest z Aidkiem, bo kurde "obrażenia wielonarządowe" nie brzmią dobrze. Zresztą, Aidekk twardziel, pewnie wstał, otrzepał kurtkę, i zapytał: "co z moto" Trzymaj się tam Aidekk. Dawajcie znać jak coś potrzeba, do Kopernika mam rzut beretem. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nag Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zobaczyłem artykuł, zobaczyłem motocykl, pomyślałem "żeby tylko nie ...". Wchodzę natychmiast na forum - jednak Aidekk Dobrze, że jednak nie jest tak źle. Zdrowia chłopie!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi