Majk Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Również widziałem tą sytuację z Radwańskiej, moto kierowniczki to Kawasaki ER6N. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Przejechałem właśnie Krzemieniecka przy szpitalu pogotowie udzielalo pomocy motocykliscie chyba z bandita niebieskiego nie widziałem dobrze motocykla Edytowane 5 Października 2015 przez lew13 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Niebieski bandit? A wiesz może jak kierowca wyglądał? Edit 1: Skrzyżowanie Krzemieniecka-Bandurskiego? Edytowane 5 Października 2015 przez Nico (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Kutwa czy każdy koniec sezonu musi się tak kończyć :-o 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Tak to skrzyżowanie. Nie widziałem motocyklisty zasłaniali go ratownicy motocykl z 20 metrów dalej na Krzemienieckiej leżał. Edytowane 5 Października 2015 przez lew13 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Rozmawiałem z ojcem motonity, kupił synowi 2tyg. temu motocykl GSX R 450 (przekonywał go żeby 125 pojeździł ale chłopak chciał coś silniejszego, prawko A2). Jechał Bandurskiego i skręcając w prawo wpadł w poślizg (słowa ojca) zawadził o tą wysepkę trawnikową na zakręcie i spadł, a moto pojechało na trawnik Krzemienieckiej. Chłopak jest w szpitalu ma oderwane płuco po za tym cały, także nie jest źle. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Rozmawiałem z ojcem motonity, kupił synowi 2tyg. temu motocykl GSX R 450 Czyli nie wina "puchy", motonity itd. ale ojca, który kocha tak bardzo, że daje wszystko o co dziecko poprosi. Nauczka dla mnie na przyszłość ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Smutne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Dobrze źe tylko tak to się skończyło, wracaj do zdrowia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Trzymaj się Motonit i wracaj szybko do zdrowia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ridrick Opublikowano 6 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Czyli nie wina "puchy", motonity itd. ale ojca, który kocha tak bardzo, że daje wszystko o co dziecko poprosi. Nie szukaj winy wszędzie . Skoro ma A2 to jest pełnoletni i powinien miec odrobinę swojego rozumu. Ile razy tu było że na początek to najlepiej słabe 600cc bo Heniek miał na pierwsze Haykę i się nie zabił. Chciał to ma. wy***ał się to może zrozumie. Takie życie. Z drugiej strony jakby rodzice pozwalali jeździć wcześniej a nie jak juz nie ma innej możliwoście to też by się mniej wypier... Koniec OT 7 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chylon Opublikowano 6 Października 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Jak by cała edukacja na 2oo zaczynała się od motorowerów było by łatwiej ogarniać coś większego 6 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Nie szukaj winy wszędzie Nie szukam, tylko próbuję analizować, jak każdy tutaj wypadek i wyciągać wnioski. Jakby mu "tatuś nie kupił", tylko sam zapracowałby na moto to jest szansa, że miałby hamulec w postaci troski o (nie)rozpieprzenie sprzęta. A jak łatwo przyszło to i... łatwo poszło. Z resztą posta totalnie się zgadzam. Sorry za OT. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Ułańska fantazja, czy pech... Najważniejsze, że sokńczyło się nie goźnie. Powrotu do zdrowia! 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 http://www.dzienniklodzki.pl/artykul/8971754,smiertelny-wypadek-pod-leczyca-zginal-motocyklista,id,t.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 masakra ;/ i to jeszcze na koniec sezonu a osoba z moich okolic która zgineła... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Bo ludzie w puszkach jakby zapomnieli że jeszcze istniejemy na drogach , a nie tylko czerwiec - sierpień , mnie osobiście wczoraj i dziś z 6 razy tak ostro wymusili Edytowane 6 Października 2015 przez OmLeT (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Teraz zielona / 1 maja chyba stara cbr na rejestracji TK moto za bardzo nie obite ale kierownik w karetce , wygląda na szlif żadnego auta nie widzialem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Na Chocianowickiej też sprzątali teraz motonga - granatowa Honda, nie zauważyłem jaki model, bo trochę połamana na łódzkich blachach. Kierownika nie było, więc pewnie już zabrany przez karetkę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Q... codziennie coś. Wczoraj przed południem na skrzyżowaniu Marszałka i Rydza też stał o2o z puszką pewnie się dotknęli ale na chyba na miękko bo motocykl wyglądał na cały i motocyklista też, działał już WRD 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Na Chocianowickiej też sprzątali teraz motonga - granatowa Honda, nie zauważyłem jaki model, bo trochę połamana na łódzkich blachach. Kierownika nie było, więc pewnie już zabrany przez karetkę. tu link: http://www.expressilustrowany.pl/artykul/8972607,poranne-wypadki-motocyklistow-na-ul-chocianowickiej-i-al-1-maja,id,t.html Bo ludzie w puszkach jakby zapomnieli że jeszcze istniejemy na drogach , a nie tylko czerwiec - sierpień , mnie osobiście wczoraj i dziś z 6 razy tak ostro wymusili Ostatnio to chyba więcej wypadków jest w stylu 'stracił kontrolę nad pojazdem' więc chyba ludzie zapominają że jesienią gumy nie trzymają tak bardzo no i ulice mocniej zasyfione. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mih00 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Ktoś coś wie na temat wypadku dzisiaj kolo 9 Zielona/1Maja. Widziałem z daleka leżało jakieś czerwone moto, stała policyjna puszka na sygnale, kierownika nie było. Dobra nie było pytania... jest widzę kilka postów wyżej. Edytowane 7 Października 2015 przez mih00 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peteski Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Niestety przejezdzalem obok zaraz po wypadku pod Łęczyca gdzie zginął ten kolega z poddebic...szkoda chłopaka...oby mniej bo widzę że coś za dużo tego w ostatnim czasie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Wyszyńskiego. Transalp, nr EL 5*** nieobity poważnie. . Było pogotowie i kierownik się porysował. Zorganizował sobie transport sprzętu we własnym zakresie. Szczegółow zdarzenia nie znam bo jak się okazało, że pomocy nie trzeba to poleciałem dalej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2015 Wypadek na Przędzalnianej. Motocykl zderzył się z nieoznakowanym radiowozem 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi